2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349275 بازدید | 18904 پست
سلااااااام دوستان گل . صبحتون دل انگیزززز. بابت تمام مطالبتون ممنون . واقعا خیلی تاثیر داره . پرینوش گل مرسی که با دستای مهربونت انقد برامون تایپ میکنی ،مهربووووونی خانوم . انقد دلم میخواد شمارو ببینم . دوستان ازتجربه ها ودانسته هاتون که به اشتراک میزارید ممنون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از همه شما دوستان گل و نازم...ک امروز اینقدر پرانرژی هستین..... اتنا عزیز فکر میکنم حق با پرینوش باشه....شما فقط مطالب را میخونی و شاید اخرشم بگی ای بابا ..چ دل خجسته ای دارین شما...شما که نمیدونین تو زندگی من چ خبره!! البته ک ما اززندگی شما خانم عزیز خبر نداریم و لی بهتر هرچی اینجا میخونی حداقل ده درصدش رو پیاده کنی....مطمئن باش اگر روزی یه قدم هم بری جلو در راستای تغییر افکارت....موفق شدی! منم اگر هرروز خودمو بسپارم ب این همه تنهایی و سختی و بی کسی و تو خونه موندن...بدون هیچ تفریحی....به یکماه نرسیده داغون میشم و زندگی همسرمم داغون میکنم...اما هرروز ب خودم میگم بالاخره اینا تموم میشه...ماخیلی ود ازینجا میریم...امروز چقدر هوای بارونی و زیبایی...میرم تو حیاط....از همه منظره لذت میبرم...واسه خودم موزیک میذارم و کارهای خونه را انجام میدم....سعی میکنم یه غذای جدید یادبگیرم....با تلفن با دوستان و خانوادم در ارتباط باشم....و مشتاقانه درانتظار رسیدن همسرم...
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
مدام ب خودت بگو...من باید عوض بشم...زندگی من پرازشادی میشه....پرازعشق...ب اطرافیانت محبت کن...ب همسرت واقعا عشق بورز تا ده برابرش ب سمت خودت برگرده...مدام ب خودت بگو من اجازه نمیدم افسرده بشم...من یه زن شاد و سر زنده م...همه حسرت زندگی منو میخورن...پس چرا من ناراحت باشم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
پرینوش جان میدونی شما خیلی مهربونی خوش به حال همسر و دختر گلت خانمی. بله انشالله سعی میکنم اگر اطلاعاتی داشتم دریغ نکنم من هم از سرکار میام اینجا مثل شما لا به لای کارام میام میخونمتون میام اینجا واقعا از شما انرژی مثبت می‌گیرم گرچه گاهی اوقات زندگی ها رو که باهم مقایسه میکنم ناخودآگاه کمی ناامید میشم نه از زندگی خودم بلکه از اشتباهاتی که در گذشته انجام دادم و در واقع به دست خودم زندگیم رو در مسیری انداختم که الان جز پشیمانی و حسرت ثمری نداره ولی این کارجز اینکه خودم رو عذاب میدم هیچ نتیجه ای هم نداره ... ولی میدونید چیه درسته که ما نباید هی به گذشته پل بزنیم و خاطرات بد رو تو ذهنمون مرور کنیم ولی خوب که نگاه کنیم میبینیم حال ما و حال روحی و حتی جسمی که الان داریم نتیجه گذشته ایست که گاه با دستای خودمون یا تقدیر برامون رقم زده... اماااااااااا با این فکر خودمو آروم میکنم که گذشته هر طور که گذشته گذشته و توی این دنیا هیچ کسی نمیاد ناز منو بکشه بگه عزیزم تو الان چی میخواهی تا برات فراهم کنم... پس تنها کسی که تو این دنیا به من کمک میکنه اول خدای مهربونه و بعد خود منم... الان من میدونم که باید خودمو دوست داشته باشم و با خودم مهربون باشم ولی کاملا نمیدونم چطوری باید این کار رو انجام بدم تا اون حس رضایت و ارضای درونی رو داشته باشم؟؟؟
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.