2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349275 بازدید | 18904 پست
سلام عزیزانتان.. خوش حالم از اینکه توی جمعتون هستم من آلان نه روزه ک عروسی کردم و خیلی خوش حالم... دنبال یک مشاور خانواده خوب در تهرانم ک ازش راهنمایی بگیرم ک زندگیم رو مدیریت کنم چون در حال حاضر دانشجو ام و خیلی باید درست از زمانم استفاده کنم.. می تونید راهنماییم کنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیوا جان حرفاتو خوندم....عزیزم منم چهارساله که توی شهر خیلی کوچیک و خیلی دور...دارم باهمسرم زندگی میکنم،دورازهمه کسانیکه میشناسیم،منم اوایل خیلی استرس داشتم و ب خودم میگفتم نمیتونم از پسش بر بیام...ولی وقتی وارد زندگی شدم دیدم نه...خیلیم سخت نیست...اتفاقا این دوری خیلی به من و همسرم کمک کرده،اونقدر بهم علاقمند شدیم که بدون هم نمیتونیم یک روز زندگی کنیم،این تنهایی باعث شده همدیگه راخیلی بهتر بشناسیم و رفیق و دوست هم باشیم،چون کسی را نداریم جز خودمون....زندگی عاشقانه ای پیش روی شماست،فقط کافیه طرز فکرتو تغییر بدی و خودتو به زمان بسپاری تا همه چیز درست بشه،ازین روزهای اغازین زندگی مشترکتون لذت ببر...واثلا به از دست دادن کارت فکر نکن،شاید شرایطی مهیا شد که بعد بتونی دوباره شاغل بشی...درثانی اونقدر سرگرمی و مشغولیات توی زندگی هست که جای این را پر میکنه...کم کم واسه وقت خودت برنامه ریزی کن و بیشتر کنار همسرت باش
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
منم یکم از تجربیاتم بگم درمورد اروم کردن خودم...راستش من اعتراف میکنم که خیلی وقتا فقط با اشک ریختن اروم میسم...یه گریه کوتاه و دورازچشم همسرم....وقتی تموم شد اون وقت میشینم مشکلمو دقیق بررسی میکنم.... گاهیم اخرش ب این نتیجه میرسم که بیخودی اشکامو حروم کردم واصلا ارزش نداشته
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
من خیلی کتاب میخونم..موقع ناراحتی کتاب مورد علاقمو میخونم...کتابی که تو اون لحظه ذهن منو مشغول کنه و یکم ارامش پیداکنم....واسه خودم دمنوش اماده میکنم و میخورم...خوب فکر میکنم و بعد تصمیم میگیرم....مدام ب خودم میگم که من روح بزرگی دارم...قلب بزرگی دارم و همه این بدیها یه نقطه ریز میشه تو قلبم...به اون شخص خاص فکر میکنم و رفتار یا حرف زشتشو ب پای نادونیش میذارم...میگم شاید نمیدونه...شاید کسی بهش یاد نداده...شاید روح کوچیکی داره...و بعد کم کم تبرئه ش میکنم و میبخشمش...چون میدونم کینه گرفتن هیچ دردی ازم دوانمیکنه هیچ...خیلی وقتا باعث میشه احساس خواری و کوچیکی کنم در برابر اون شخص....میگم خدا بخشنده بینهایته.....منم بنده خدا...پس میبخشم تا خداهم منو ببخشه
سلام بچه ها من خودم معمولا یکی دوروز تو هفته خیلی کسل وبد انق میشم که البته بیشترش رفتارهای شوهرمه خوب. دراین مواقع چه کنم به خصوص شوهرم خیلی روم تاثیر گذاره راحت میتونه اعصابم رو به هم بریزه. _
خانومای گل،از فرصت دانلود رایگان فیلم آموزش ورزش و رقص عالی زومبا که توی بخش دانلود رایگان سایت ورزش بانو گذاشته شده استفاده کنید http://varzeshbanoo.com/category/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/
http://varzeshbanoo.com/