2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349275 بازدید | 18904 پست
پرینوش جون واقعا مرسی از بابته صحبتهایی که کردی راستش من منم همون شرایط دوسته دورانه دانشگاهت رو دارم در مورده مادرم شبا کارم گریه کردنه که اگه خدایی نکرده واسه مامانم اتفاقی بیافته چیکار کنم هنوزم نتونستم این مشکلم رو حل کنم شبی نیست که من بودنه گریه کردن بخوابم
به زودی مسیر زندگیم تغییر میکنه برج 10 عروسیمه بعد از 8 سال کار کردن باید از سرکارم استعفا بدم بخاطر ازدواجم که یه شهر دیگه اس از خانوادم باید جدا بشم واقعا برام سخته این همه تغییر همزمان تویه زندگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیوا جان همش طبیعیه عزیزم یه بحران نگرانی استرس همه چیزت طبیعیه همه این موانع گذروندن من خودم نمونش وقتی نگاه میکردم خونه ها که چراغاشون روشنه میگفتم چطوری میشه ادم زندگی کنه بدون پدرومادر سخت نگیر صبور باش شکر گذار باش خداروشاکر باش زندگی کن لبخند بزن همه چی میگذره فقط خودتو نباز و صبر تحملتو ببر بالا خدا کنارته
و اما راهکارهای تجربی در راستای آرامش داشتن: من سعی میکنم عینا کارهایی که خودم انجام میدم رو بگم فرض کنید از دست یکی از اعضای خونواده ناراحتید و از قضا یکی از اعضای خونواده شوهر هستش(چون من بارها دیدم عکس العمل ما در ناراحتی از اقوام خودمون با اقوام همسر متفاوته)...اگه چنین حالتی برام پیش بیاد با خودم این حرفارو تکرار میکنم: من مسئول رفتار و قضاوت اشتباه دیگران نیستم من نمیتونم این آدم رو بعد از 50-60 سال عوضش کنم من وارد بازی ذهنی این آدم نمیشم و اجازه نمیدم منو ناراحت کنه و یا زندگیمو تحت الشعاع رفتار خودش قرار بده قراره امروز یه روز خوب برای من باشه پس چرا با یه حرف بی مورد خرابش کنم بعد که خودمو با این حرفا آروم کردم میرم سراغ کاری که بهم لذت بیشتری بده معمولا با دخترم میریم بیرون.یه خوراکی خوشمزه میخریم دوتایی میخوریم و یه هوایی به سرم میخوره و برمیگردیم.وقتی هم برگشتم تدارک یه شام خوشمزه با یه دیزاین خوب رو میدم وقتی این کارارو میکنم به وجد میام و به اون موضوع فکر نمیکنم ولی سخت ترین جای کار همون اول کار هستش که ما بخوایم و تصمیم بگیریم این موضوع رو از ذهنمون خارج کنیم جالبه بدونید من دو روزه که اتفاقا درگیر یه همچین ماجرایی هستم و با این که خیلی از اون شخص ناراحتم و چه بسا ممکنه حالا حالاها با هم قطع رابطه باشیم ولی دارم سعی میکنم زندگی خودمو داشته باشم و به این مسئله فکر نکنم
شیوا جون خیلیییی جای تعجب داره که وقتی داری یه زندگی جدید رو با همسرت شروع میکنی و یه عالمه روزای عشقولانه در انتظارته این همه دغدغه داشته باشی.... به نکات منفی مثل از دست دادن کارت فکر نکن چون چه بسا کار نکردن برات خیلی هم مفید باشه.من یه سناریوی جدید از گفته هات میسازم.ببین چقدر با حرفای خودت متفاوته سلام دوستان.من شیوا هستم.به امید خدا برج 10 یه زندگی جدید رو با همسرم که عاشقشم شروع میکنم.به خاطر ازدواجم کارم رو از دست میدم ولی براش ناراحت نیستم چون تغییر لازمه زندگی هستش شاید با از دست دادن کارم وقت بیشتری داشته باشم که به خودم برسم برای خودم وقت بزارم به علاقه مندیام برسم به همسرم توجه بیشتری داشته باشم.بعد از ازدواجم باید شهر دیگه ای دور از خونوادم زندگی کنم براشون دلتنگ میشم ولی مطمئنم خونوادم از اینکه من تو زندگیم آؤامش داشته باشم در آرامشن و به قول قدیمی ها دوری و دوستی.تمام تلاشمو میکنم یه زندگی شاد و موفق داشته باشم که باعث خوشحالی خونوادم باشه خوب دیدی دوستم؟؟؟چرا از این بعد به قضیه نگاه نمیکنی؟
یکی از روشهای خوب اینه یک تخته وایتبرد روبروی تختوابتون نصب کنید و هر شب جملات مثبت بنویسید که ذهنوتون در خواب تا صبح درگیر این مطلب باشه و صبح هم بیدارشدی با دیدن ان مطلب انرژی ان روزتون دو چندان بشه
به تناسب افراد خالی کردن عصبانیت فرق داره باید دنبال ان راهکاره باشیم و بدونیم کدام مرحله در ما اثر داره 1- یکی با نوشتن ان اتفاق و نکات مثبت و منفی ان را هم بنویسه و بعد پاره کنه 2- یکی با دردل و دل کردن با دوستان نه خانواده 3- یکی اینکه طرف مقابل را فرض کنه و محکم به متکا بزنه تا خالی بشه 4- همیشه هر اتفاق را برنامه ای از زندگی بدونیم که در پس ان حکمتی نهفته است