2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349275 بازدید | 18904 پست
لطفا بازهم درنورد انرژی مثبت و اروم کردن خودتون صحبت کنید... خیلی جای حرف داریم هنوز..... ضمنا....من در راستای ظرافت خانومانه یه لباس خواب جدید خریدم....خیلی تاثیر داشت...روی روحیه خودم..و احساس اینکه زیبا و دلچسب هستم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیدم ک معاشرت با افراد بدبین و منفی نگر چقدر روی دیدگاهمون تاثیر داره....سعی کنیم کمتر با اینجور افراد همراه بشیم....خاهر همسر من ب دخترش اجازه نداد ه ک توی انتخاب رشته کنکور،جز شهر خودشون جایی را انتخاب کنه...استدلالشم اینه که...ممکنه تصادف کنه...ممکنه بدزدنش...ممکنه بهش تجاوز کنن...ممکنه تو اتوبوس بکشنش...ممکنه تویه شهر دیگه گم بشه...ممکنه دوست پسر پیداکنه...ممکنه از راه ب در بشه...و هزاران دلیل اینجوری،نمونه بارز یه ادم بسیار منفی گرا..ک ازادی دخترشم سلب کرده،حتی اجازه نمیده اشپزی کنه میگه ممکنه بسوزه...همیشه ب بدترین احتمالات فکر میکنه و همیشه در حال عزاداری واسه اتفاقات نیفتاده ست
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
وقتی پیشش هستم ناخوداگاه پراز ناامیدی و غم و غصه میشم...چون هیچوقت راجع ب مسایل خوب و مثبت حرف نمیزنه...مدام ازبیکاری شوهرش میناله،از اجاره نشینی...از درس بچه هاش...از سردرد خودش....
هرکسی تو زندگی مشکلاتی داره،اونم تو این زمونه پرازسختی،بهترین کار اینه ک با روی باز و گشاده ب استقبال زندگیمون بریم،ازلحظه ب لحظه ش استفاده کنیم و لذت ببریم،ازروزایی ک دیگه برگشتنی نیستن،غصه خوردن دردی از کسی دوانمیکنه....یه زن قوی به جنگ مشکلاتش میره و هر پیروزیش را جشن میگیره
سلااااااااااااااااااااااااااااام چقدر حیف هرمیون اومدی من نبووووودم امروز خیلی بیزی بودم الان اولین لحظه ای که آزاد شدم.آخیییییش صحبتات خیلی عالی بود هرمیون.منم از روزی که داریم در مورد انرژی مثبت حرف میزنیم صبح ها با حال بهتری میام سرکار.سرحالترم.با همکارام مهربونترم.اگه مشکلی تو کار پیش میاد ریلکس تر برخورد میکنم... منم معتقدم خیلی جای حرف داریم در این مورد.کتابایی که معرفی شد رو بخونید و بیاید در موردش حرف بزنیم
منم مثل هرمیون تاکید میکنم تمرین کنید تحت تاثیر آدمای منفی نگر قرار نگیرید آدمایی که کنایه زن هستن همیشه خودشونو بازنده میدونن آدمایی که فقط حرف مفت میزنن(ببخشید البته) آتیش بیارای معرکه فتنه گرا و غیبت کنا سعی کنیم تا میتونیم از این آدما دوری کنیم و به جاش با آدمای که سرشار از انرژی مثبت و آرامشن برخورد داشته باشیم
سعی کنیم در طول روز از جملات مثبت استفاده کنیم مثلا اگه روز گرمیه بگیم چه آفتاب خوب و دلچسبی.جون میده واسه یه نوشیدنی خنک....بریم و یه نوشیدنی خنک بخوریم به جای اینکه مرتب در حال غر زدن از گرما باشیم و با همین کار باعث بشیم که تحمل گرما برامون سخت تر بشه
از جمله موارد دیگه ای که در این کتاب به اون اشاره شده اینه: سعی کنیم محیط اطراف خودمون رو زیبا بسازیم.اگه اتاقی داریم پر از وسایل کهنه و به درد نخور بهتره از شر اونا رها شیم همین که یه فضای خالی داشته باشیم ایده های خوبی برای بهتر پر کردن این فضا به ذهنمون خواهد رسید.یه محیط زیبا میتونه مارو به وجد بیاره میتونه مارو سرشار از انرژی مثبت کنه بهتره مسائل مادی رو برای این کار بهونه نکنیم.چون گاهی این تغییرات در راستای زیباتر شدن هزینه ای نداره.مثلا چیدن چند شاخه گل زیبا از باغچه حیاط و گذاشتن اون تو یه گلدون کوچیک روی میز هیچ هزینه ای نداره ولی ارزش بسیااااری به همراه داره
باز هم تو این کتاب اشاره شده از تاثیر زیاااااد کلام نیکو غافل نباشیم هر روز که از خواب پامیشیم از خدا بپرسیم امروز باید چی کار کنم و به کدام کار شادمانه مشغول باشم؟ لبخند رو فراموش نکنیم.همیشه شنیدیم خنده بر هر درد بیدرمان دواست.گاهی خندیدن بی دلیل خیلی مضحک جلوه میده ولی نه تنها مضحک نیست بلکه یه داروی بسیااااار قوی برای غلبه بر مشکلاتمونه.چون همین که روحیه خوبی داشته باشم از هر زمان دیگه ای برای حل مشکلاتم توانمندترم
من همیشه وقتی بارون میاد دلگیر و کسل میشدم ولی چون اینجا قول دادیم انرژی منفی را ازخودمون دورکنیم...الان سعی میکنم ب زیبایی بارون نگاه کنم....به خیر و برکتی ک واسمون میاره البته خیلی کار سختیه...چون هواخیلی گرفته...رعدوبرق شدید...ومنم تنها
خدای عاشق یک صبح زیبای دیگر را با ترنم دلنشین پرندگانت آغاز نمودم شکر برای یکروز زیبای دیگر شکر برای بوش خوش زندگی شکر و هزاران شکربرای وجود ارزشمند عزیزانم شکر برای سلامتی جسم و جان شکر برای رزق و روزی حلال و بی نیازی بارالها چتر رحمتت را بر سر دوستانم همیشه باز نگه دار و بهترین ها تقدیرها را برایشان رقم بزن سلاااام سلاااااام سلاااااااااااااااااااااااااام صبحی زیبا و روزی پرنشاط براتون آرزو میکنم