2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و عید مبارک و امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین مورد دیگه در برخوردظریف در روابط باید این نکته رو بگم که اگر رستوران یا حایی میرین که از خدمات ناراضی هستین خیلی اروم به مسول یا گارسون توضیح بدین،با لحن مناسب،نه مثل طلبکارا هی غر بزنین،من دیروز با دوستم بیرون بودیم،اونقدر شکایت کردو غر زد که من خسته شدم،صاحب رستوران هم اصلا به روی خودش نمیاورد،اصلا رفتار دوستم مناسب یک خانم ظریف نبود، تو خیابونم یه گربه دید یهو داد زد اه برو اونور کثییییییف، :( خب حیوون بیچاره گناه داره
سلام ب همگی دیشب مهمونی دعوت بودم،کت و دامن مشکی. پوشیدم،زیر کتم هم یتاپ مهره دوزی شدت مجلسی مشکی،کفش پاشنه بلند مشکی،با شال مشکی،شالم مدلدار بستم،اتوکشیده و تمییز بودم،کفشام واکس زده بود،بدلیجات استفاده کردم،ی کیف مشکی،آرایش داشتم،عطر زده و خوشبو،قبلشم حمام رفته بودم و موهای اضافه نداشتم،با همه با لبخند احوال پرسی کردم،روفرشیام مث همیشه باهام بود و پوشیدم،کفشامو جفت در اوردم،کنار هم منظم،با خانما دست دادم،کرم نرم کننده هم ک مهمه!لاک زده و سوهان کشیده بود ناخنهام!موقع نشستن صاف نشسته بودم و پاهام کنار هم،چهار زانو نشستن اصلا زنونه نیست،پذیرایی ک میکردن حتما با لبخند تشکر میکردم،کم برمیدارم همیشه اما حتما ی چیزی میخورم،چون بده ک هیچی نخوریو قدر زحمات میزبان رو ندونی!بیشتر با لبخند شنونده بودم،تماممهمونی ی لبخند روی لبم بود،اصلا خودمو قاطی بحثای مردونه نکردم فقط وقتی ازم سوال پرسیدن جواب دادم،با اینکه مامانم بازم مستفیظم کرد و گفت دخترم اصلا کار نمیکنه هیچی نگفتم و فقط لبخند زدم،چون دیگه نمیخوام جلوی دیگران بحث کنم. باهاش!چون فقط باعث میشد بقیه نظر بدی بهم پیدا کنن!موقع خداحافظی. تشکر کردم و گفتم خیلی خوش گذشت و حتما تشریف بیارید خوشحال میشیم!خیلی آروم و با قدم های کوتاه راه میرفتم!وقتی ی اقاتعارف میکرد ک جلوش وارد شدم فقط تشکر نمیکردم و وارد میشدم! تعارف نمیکردم بهش!و کلا راضی بودم،بخصوص اینکه در مقابل حرف مادرم خونسرد باقی موندم!
در مورد برخورد در اجتماع هم من خودم معتقدم احترام احترام میاره!با هر کسی چ مامور بهداشت چ رییس ی شرکت یک جور برخورد میکنم! همیشه وقتی مامور پلیس یا مامور بهداشت میبینم حتما خسته نباشید میگم!موقع ورود و خروج ب هر جایی مثلا فروشگاه حتما سلام. و خداحافظی میدم!موقعی ک میرید برآی خرید لباس و میخواید پرو کنید حتما بدنتون تمییز باشه و عرق نکرده باشید!برای پرو روسری حتماموهاتون مرتب باشه،موقع خرید حتما مد نظرتون باشه چی میخواید!
در مورد بلند شدن جلو اقایون هم من پرسیدم گفتن اصلا نباید بلندشید!اروپایی ها ب هیچ عنوان جلوی یک آقا هر چقدر سن داشته باشه بلند نمیشن!اما بنظرم با توجه به فرهنگ ما بهتره فقط جلو اقایون مسن بلند شیم
به به طوبی جون مثل همیشه عالی دوستان من یه سوال داشتم،من خونه یکی از دوستای نه چندان صمیمیم دعوتم اخر هفته، البته دوبار رفتم خونشون گل و شکلات بردم،اما این دفعه میخوام براش شیرینی درست کنم( خونگی), خوبهدبه نطرتون???
وای بهارک جان من خیلی بدم میاد کسی اینطوری باهام صحبت کنه!بنظرم به هیچ عنوان نباید اجازه بدیم ک فکر کنن وظیفمونه!باید بهش بفهمونی ک لطفه عزیزم!مثلا تو قالب شوخی با خنده بگو وظیفم نیستا چون خیلی دوست دارم دارم این لطف رو میکنم بهت، چون تویی وگرنه واسه بقیه اینکارو نمیکنم،بدون اینکه ناراحت شه باید متوجهش کنی، یا مثلا وقتی گفت بگو بزار ببینم برنامه فلان روزم چیه اگه وقت داشتم و تونستم برات انجامش میدم عزیزم!اینطوری میفهمه ک دستوری در کار نیست و شما فقط داری بهش لطف میکنی! بنظرم برای همچین ادمایی نباید کاری انجام بدی ک همیشه طلبکارت باشن مثلا همون روز بگو وای عزیزم اینقدر امروز برنامم فشرده ست اصلا وقت نمیکنم،خیلی دلم میخواست بهت کمک کنم ولی واقعا نمیتونم