2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
خوبه یه تاپیک با عنوان خرید با آگاهی بزنیم یا مثلا خرید آگاهانه یا صرفه جویی در خرید و .... چون میدونین دیگه چگونه خرج کردن پول یکی از ملاکهای سطح زندگی هست و هر کاری برای بالا بردن سطح زندگی پیشرفت و سرمایه گذاری طولانی مدت برای آینده هست
النار جان منم تجربه مشابه شما زیاد داشتم وقتی به نکته و نتیجه ای میرسیدم که به نظرم خوب و تقریبا کامل بود به کسی که در موقعیت مشابه من بود میگفتم و چون بازخورد خوبی نمیگرفتم حالم گرفته میشد الان به این نتیجه رسیدم که اول از همه آدم ها رو بشناسم و فقط به کسایی که طبق شناختم آدم های منعطفی هستن نظرم رو میگم مگر اینکه کسی نظرم رو بخواد که اون دیگه قضیه ش فرق میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از پیشنهادای خوبت الناز خانم، البته این موضوعی که مطرح کردین میتونه عنوان بحث های هفتگیمون در همین تاپیک هم باشه،اما اگر به طور مفصل بخوایم صحبت کنیم در بارش خب قطعا تاپیک جدید بهتر هست
موافقم و مثل یه خواهر بزرگتر دلم میخواد از تجربه هام براتون بگم چون من خواهر ندارم و دلم میخواد دنیا پر از آدمای شاد باشه یکی از استادانمون میگفت زندگی هر قدمش به سوی سازش است و من اینو از سالها قبل همیشه برای خودم الگو قرار دادم. البته سازش با افکار مخالف نه تو سری خور بودن. زندگی کن و بذار دیگران هم زندگی کنن. من انرژی مثبتی که به اطرافیانم میدم رو خیلی زود دریافت میکنم و خدا رو شکر خانوادم رو تونستم با کمک همسرم توی موقعیتهای سخت دورهم و شاد نگهدارم.
یه نکته اضافه کنم درتکمیل مبحث ظاهر اینکه همیشه از خودمون راضی باشیم...فقط عیبها را نبینیم....بهترین ارایش را داریم ولی باز جلو اینه میریم و میگیم...عه...دماغم چقدر بزرگه،ب چشمام نمیاد...عه چه ابروهای بد مدلی دارم.....وایه چ جوش گنده ای زدم..... کمتر ایراد بگیریم...کمتر غر بزنیم....خودمونو دوست داشته باشیم...هرجور ک هستیم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
واقعا کمتر غر زدن چقدر زندگی را زیبا میکنه.... کمتر سخت گرفتن ب خودمون...و اینکه ناراحت باشیم ک چرا همه چیز ایده ال مانیست؟ چرا امروز ابریه؟چرا هواسرده؟چرا بدنم درد میکنه؟ چرا چای داغ نیست و سردسده؟ چرا ظرفهامو نشستم هنوز؟چرا همسایه مون اینقدر سروصدامیکنه؟ چرا ترافیک تمومی نداره؟چرا ب اندازه کافی پولدارنیستم؟ چرا خوش هیکل نیستم؟چرا این هفته اینقدر طولانی و اعصاب خوردکن میگذره..... چرا؟چرا؟چرا؟ تا اخر دنیا چرا دارم واسه گفتن واسه وقت تلف کردن و حرص خوردن....... عمرگران میگذرد خواهی نخواهی......سعی بران کن نرود رو به تباهییییییییییی
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام دوستای گلم من تازه به جمعتون اضافه شدم، خیلی دوست دارم من هم تو صحبت هاتون شریک باشم و بتونم از راهنماییهاتون استفاده کنم خیلی دوست دارم راهی برای جلوگیری از عکس العمل هیجانی و عصبی پیدا کنم
با اجازه ی همه من بحث رو شروع کنم امیدوارم از این ک نیومده اظهار نظر می کنم ناراحت نشید،درمورد طرز برخورد با مردم 1.ب نظرم نبایدمشکلات خونه رو با خودمون بیرون بیاریم اگه توی خونه مشکل و بحثی پیش اومده دلیل نمیشه با همکار و فروشنده و...برخورد بد وعصبی داشته باشیم 2.استفاده از کلمه هایی مثل لطفا،خواهش می کنم خیلی خوبه من ب شخصه وقتی کسی بهم بگه لطفا فلان کار رو بکن خیلی بیشتر میل انجامشو دارم تا این ک لحن دستوری باشه
اما در مورد برخورد در جامعه
1 اینکه ظاهرمون باید اراسته باشه،حتی اگر تا مغازه نزدیک خونه میخوایم بریم لباس مناسب بپوشیم نه با شلوار گل گلی تو خونه
2 اینکه مودب صحبت کنیم
3 حق کسی رو ضایع نکنیم با بد راه رفتن،بد رانندگی کردن ،نوبت رعایت نکردن( اگر سهوا پیش اومد سریع معذرت خواهی کنیم)
4 با تمرکز صحبت کنیم( نریم تو مغازه شروع کنیم با موبایل ححرف زدن یا با کسی که همراهمونه شروع کنیم به بحث یا مشورت،خریدمون رو انجام بدیم بیایم بیرون زود
5کلمات رو کامل و واضح به کار ببریم،یه سری جمله ها حتما باید فعل و فاعل درست گفته بشه وگرنه معنی بدی میده 6 به همه احترام بزاریم،هر قشر و هر سنی