2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
وای خدا کلی انرژی گرفتم!الان یه برنامه دیدم،با یکی از ستاره های بالیوود مصاحبه میکردن،خیلی مشهوره من اسمش یادم نیست الان،بانو شایسته جهان هم شده بود،میگفت شش ماه قبل اینکه بانوی شایسته جهان بشم توی دانشگاه افسری بودم و حتی بلد نبودم با کفش پاشنه بلند راه برم اما شش ماه بعد بانوی شایسته دنیا شدم،از اون موقع ب بعد هر چیزی. رو ممکن میبینم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اگه اپی لیدی مرتب استفاده کنید بعد 2 ماه ریشه موها ضعیف میشه و به راحتی کنده میشه،پس یکم دردشو تحمل کنید ارزش داره ,تازه به نسبت ژیلت که 2 روزه موها در میاد،اپی لیدی راحت یک هفته تمیز میمونه بدن
برنامه ی امروز من درراستای ظریف بودن: با ارامش و قشنگ صحبت کردن با همسرم. خوردن ۲ لیوان رازیانه.. ماسک گلاب.. ماسک سفیده تخم مرغ.... حتما ۷ لیوان اب
همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
موفق باشی باران جون فقط در مورد رازیانه من شنیدم اشتها اور هست و ممکنه باعث چاقی بشه،اما خیلی برای خانوما مفیده،من عرق رازیانه گرفتم ولی بو داشت که من دوست نداشتم هیچیشو نخوردم :/
سلام فرزان جون... یه دکتر گیاهی بهم گفت اکه خود رازیانه رو هفته ای یه قاشق دم کنید و دو لیوان بخورین صورتتون عالی میشه.. اما اگ بخواین هرروز بخورین باید بعد از ۴۰ روز قطع کنید
همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...