2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
در راستای ظرافتم...ک گاهی کمرنگ میشه زیر بار کارو خستگیهای روزانه... امروز ب خودم استراحت دادم.....پسرمو خوابوندم...لم دادم روی مبل....کتاب مورد علاقم کنارمه...یه لیوان چای دارچین داغ.....به همسری هم گفتم امروز نهار نمیپزم هواهم نم نمک سرد شده.....یه پتوی نازک دور خودم پیچیدم...فارغ از هر دغدغه ای..... چقدر راحتم....چقدر اروم.....
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترای ظریف و با سیاست کمک پنجشنبه برای دخترم تولد گرفتم که خانواده ی همسر نیومدن جز یکی از خواهرشوهر ها نه اینکه با قصد و غرض نیامده باشن ،تنبلی و بی تفاوت بودن ...کلی هم خرج کرده بودم به نظرتون دیده امشون چی بگم که هم دلخوریمو نشون داده باشم هم ناراحت نشن از برخوردم کمکککککککک
آرامشم را مدیون توقعی هستم که از دیگران ندارم
از ظرافت اخیرم بگم توی این چند روز خیلی موقعیت عصبی پیش اومد که تونستم مدیریتش کنم. یاد گرفتم وقتی طرف مقابلم عصبانیه من سکوت کنم. خیلی راه کار خوبیه. اینجوری هم خودم ارامش داشتم هم طرف مقابلم وقتی دید من حرفی نمیزنم و فقط اخم کردم اروم شد و دیگه داد و هوار نکرد. انقدر سکوت کردنم جواب داد که حتا اومد ازم دلجویی کرد!
عشق ، عشق و عشق
کتی جان به نطرم دیدیشون با یه لبخند ملیح و روی خوش بگو من کلی تدارک دیده بودم که سورپرایزتون کنم و لحظات خوبی داشته باشیم اما تشریف نیاوردین ,(اگه باهاشون شوخی دارین بگین دلمو شکوندین برید حالشو ببرین) اگرم رسمی هستین باهم بگین سعادت نسیبمون نشد کنار هم باشیم و لذت ببریم،تو همین مایه ها خالا هر حرفی که به ذهن خودتون میاد و صلاح میدونین و مناسب شرایطتون هست
با روی خوش بهشون بگید که دلم میخواست جشن دخترم می اومدین. دخترم چشم به راه موند کلی هم تدارک دیده بودم. دفعه ی بعد حتمن زودتر دعوتشون کنید و حتمن پشت تلفن بگید که اگر نمیاین خبر بدین تا من تعداد بیشتر تدارک نبینم. مامانه من همیشه با خانواده پدریم با خوش رویی و سرسنگینی رفتار میکنه و همیشه جواب گرفته از این کارش.
عشق ، عشق و عشق
الناز جان خوش اومدین :) بشینیم جلو اینه و قربون صدقه خودمون بریم پیشنهاد خوبی بود. من هر وقت دیرتر حاضر میشم و یکی غر میزنه، میگم بلخره باید یه تفاوتی بین حاضر شدن دختر با یه پسر باشه دیگه.. بعدشم میخندم. بقیه هم چیزی دیگه نمیگن. ولی اگر یکی غیر از خانواده خودم منتظرم باشن به هیچ وجه دیر نمیکنم.خیلی زشته به نظرم.
عشق ، عشق و عشق