2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
ببین طوبی جون همون طور که تونستی ظاهرت رو ایده ال کنی مطمئنم باطنت هم میتونی اونجور که میخوای باشی،ضربه هایی که خوردی رو به عنوان تجربه نگاه کن،سعی کن اگر اشتباهی داشتی اون زمان تکرارش نکنی،در همین حد ،دیگه خودتو بابتش سرزنش نکن یا اجازه نده رو رفتارو فکرت تاثیر منفی بزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا دارم سعی میکنم مث قبل باشم!مثلا رفتم و توی ی گروه کوهنوردی اسم نوشتم،قراره آخر مهر بریم اطراف شیراز جنگل نوردی، ی جور آماده سازیه،و انشالله بعدش صعود ب یک قله!میخوام تمام قله های زندگیمو یکی یکی فتح کنم
ی کلاسم ک اسم نوشتم،مربوط ب رشتم!اونم سه شنبه شروع میشه! انتخاب واحد دانشگاه رو هم انجام میدم و از مهر انشالله ترم دوم شروع میکنم!میخوام تمام وقتم رو بزارم روی درسم و کنارش تا میتونم مدرک های مرتبط ب رشتم از فنی حرفه ای بگیرم ک یکسال دیگه وقتی فارغ التحصیل شدم بتونم ی کار خوب پیدا کنم!
کوه عالیه ،منم تا قبل از اساس کشی هر هفته میرفتم،اما دیگه این دو ماه انقد کار برام پیش اومد نشد،ایشالا که همه قله های زندگیتو با افتخار فتح میکنی،تصمیماتت عالیه،نمیدونم رشتت چیه،ولی اگه نرم افزار خاصی داره حتما بهش کامل مسلط شو،خیلی تو بازار کار کمکت میکنه
طوبی جون دوستم تندخویی رو میتونی با یه سری تمرین دور کنی از خودت،ممکنه برای فشار عصبی هم باشه،من به شخصه وقتی چندتا کار پیش میاد عصبی میشم و به شدت لجباز، اما نقطه جوش خودمو فهمیدم ،تا میبینم میخوام عصبانی شم یهو ساکت میشم، حرفی نمیزنم، تو لحظه نمیتونم چیزی رو درست کنم اما سعی میکنم خرابترش نکنم
سلام خانومای پرانرژی من خیلیی وقته مطالب نی نی سایتو میخونم اما به عشق شما عضو شدم تا واقعا هم ازتون تشکر کنم هم بگم منو تو جمعتون قبول کنید
همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
سلام به همه دوستای گلم با کمکتون من دارم هر روز وضعیتمو بهتر میکنم ... ممنونم از گفته های قشنگتون میخواستم خواهش کنم که اگه امکانش هست هفته دیگه در مورد آداب حرف زدن صحبت کنین ...مرسی آخر هفته خوبی داشته باشید
طوبی جون اگر همین روند رفتاری و ترک عادات بد را ادامه بدی،روی اعتماد ب نفست بیشتر کار کنی من مطمئنم خودبخود رابطه های زیادی را جذب خاهی کرد،رابطه های خوب و سالم با مردای واقعی
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .