2777
2789
لیلی یعنی دخترت کاملا عینه عینه دختره منه.10:900 تا 18 ماهگی آلرژی و حالا هم با بد غذاییش دیوونم کرده دکتر بهش سیپرو هپتادین داد و زینک و قرص آهن واسید فولیک.که من غیر از زینک بقیشومیدم دارم. گفت 1ماه بده بیارش.یعنی اون چند روز که مریض بود به زور ترس از آمپول میخورد دوباره رفته تو موود نخوردن کشته منو انقدر حرصم داده راستی امروز تولدشه عطی جان من میام میبینم کسی نمیاد چیزی نمی نویسم بیاید تو رو خدا حداقل امیدوار میشم که تنها نیستم
اخی عزیزم تولدش مبارک باشه..من یکماه پیش سیپرو میدادم..اشتهاش یه کم بهتر شده بود..ولی باز اونجوری مه شنیده بودم معجزه میکنه نکرد..بخدا دلم برا خودش هم میسوزه سر هر وعده غذایی جنگ اعصاب داریم..دمتر میگه ولش کن بذار خودش بخوره..ولی سخته..همین امروز ظهر مثلا گذاشتم خودش بخوره..نیم ساعت دو لقمه خورد..دخترت زیر نظر دکتر خاصیه؟من دخترم رو الان دیگه مدتیه دکتر غدد میبرم..اولا پیش متخصص گوارش میبرم..خودش دیکه نتونست کاری برا کم وزنیش کنه ارجاع داد به غدد..مشکوک بود که شاید کمبود هوزمون رشد داشته باشه..ولی فعلا هنوز دکترغدد آزمایشات هورمونی ننوشته..راستش بعضی وقتها تو خیابون بعضی آدما رو میبرم خیلی خیلی کوتاه قد و لاغر هستن وحشت برم میداره میگم نکنه همینطور کوچولو بمونه..:'(

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جالبی کار اینجاس که من یه برادرزاده دارم خیلی لاغره اما خوراکش عالیة یه بار یه جعبه خرمارو یه روزه تموم کرد دکترم بردن کلی هم آزمایش دادن انگلم نداره اما این همه میخورة معلوم نیس کجاش میره
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.
سلام بچه ها غصه نخورین منم دخترم 2 سال و 7 ماهشه قدش 88 و وزنش 10200 هست.البته دخترم خیلی خوب غذا میخوره خودش با میل میخوره و به کمک منم نیاز نداره تازه بهم میگه چی درست کنم املت کشک بادمجون ماکارونی و .... بیماری هم نداره. از خیلی از بچه ها بهتر غذا میخوره ولی وزن نمیگیره. آزمایش مدفوع و ادرار هم براش دادم خوب بود. من دیگه بیخیال شدم.چون میدونم سالمه و دارم از شیرین زبونی هاش لذت می برم .شما هم لذت ببرین
سلام امروز تینا رو وزن کردم فکر کنم نیم کیلویی وزن اضافه کرده هورراااااااااااا فکر کنم کار سیپرو باشه یا پسته به هر حال بعد از 6 ماه بالاخره 1بار دیدیم وزنش بره بالا دعا کنید موفق شم تا دق نکردم لیلی جون تینا رو تا برطرف شدن حساسیتش تهران آوردم بعدش دیگه شهر خودمون پیش 1 دکتر میبرم که به نظرم خوبه. قدشو نمیدونم ببرم واسه سه سالگی قد و وزن(به زودی)میام میگم
سلام دوستان گلم منم برای غذا خوردن و اضافه شدن وزن دخترم خیلی اذیت شدم الان 3 سال و 9 ماهشه و وزنش 15 و قدش 102 که پدرم در اومد تا اینطور شد اما تجربیاتم رو میگم تا بدرد بخوره اول از همه توجه بیش از حد به غذا خوردن باعث میشه بچه بفهمه که شما حساس هستید، سعی کنید این حساسیت رو نشون ندید. کمبود آهن از علل بی اشتها کودک هست پس مطمئن باشید کمبود آهن نداره بیشتر شربت اشتها آور جنبه تبلیغاتی داره و بهتره فقط با تجویز پزشک باشه سیپرو روی اعصاب بچه تاثیر داره و بچه رو کم طاقت میکنه حجم غذا رو کم کنید مثلا همون چند قاشق اما در چندین وعده و بدون زور و اجبار تنقلات روکلا حذف کنید غذا در حجم کم امابا کالری زیاد تهیه کنید، مثلا من به دخترم تخم بلدرچین میدم که کوچک اما مقوی هست یا سوپ با قلم مغزها رو به عنوان میان وعده بدید جوانه گندم و سایر حبوبات هم خوبه از نون سنگ یا بربری استفاده کنید غلات با شیر برای صبحانه خیلی عالیه از لبنیات و شیر زیاد استفاده کنید و اگر شیر نمیخوره با شیر دسر درست کنید دنت به عنوان میان وعده عالیه تا میتوانید خودتون میان وعده و دردست کنید اونم با شیر و تنقلات بیرون نخرید اما اگر نیاز شد بخرید دنت و بیسکویت مادر و از این قبیل بخرید اونم 2 ساعت قبل غذا دختر من اصلا میوه نمیخوره و من براش با تکه میوه و آب میوه یخمک درست میکنم و میخورد امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
مامان وانیا جان مرسی تجربه رو گذاشتی..دختر من اصلا میوه نمیخوره امیدوارم کارساز این بخمک.. راستی سمیه جان تبریک میگم..چه آرامشی به ادم میده وقتی بچه میره رو ترازو و میبینی وزن گرفته..توصیف ناپذیره...خخخخ..جدی میگم..منکه اصلا کل اون روز رو سرحالم..من راستش خیلی نگران قد دختری هستم..
پسر من 2 سال و 9ماهشه وزنش13 کیلو قدش 95 سانت ..خیلی بد غذاست هیچی نمیخوره منم حوصله بخور بخور گفتن ندارم از دست من و باباش ک هیچی نمیخوره فقط از دست خاله لیلا و مامان بزرگ مریم جونش میخوره ک اونا هم دیر دیر میان خونمون اما بستنی خیلی دوست داره پسته و مغزیجات هم میخوره .صبحونش فقطو فقط چای عسل و ی تیکه نونه بعضی وقتها یکی دو لقمه نون و خامه همین .حسرت بدلم موند ی روز بشینه سر سفره یک عالمه غذا بخوره تازه از گوشت هم متنفره نمیخوره هر وقت چیزی یا کاری رو دوست نداشته باشه انجام بده الکی میگه خوابم میاد ...اکثرا بعد از خوردن 5-6 قاشق غذا میگه خوابم میاد :'( ..
بچه ها امروز دخترم رفته قد و وزن. وزن 11/600 هورااااااااااااااااا اما قد متاسفانه 88میخوام برم زینک بخرم بدم آخه دکترش ایندفعه نوشته بود من نخریدم آخه دفعه قبل خریده بودم نصفه داده بودم بقیش تاریخش گذشت با این گرونی...با خودمم گفتم وزنش داره خوب میره بالا دیگه ندم اما حالا میگم واسه وزنش بخرم بدم نظر شما چیه؟
2810