2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما بچه هاتونو خودتون بخاید وزن کنید چطوری وزن میکنید؟!این ترازو خونگی ها که گرمشو دقیق نمیگه یعنی میگه ولی خطا داره
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
من اول خودمو وزن میکنم بعد دخترمو بغل میکنم باهم میریم روترازو،ودرآخر وزن خودمو از ش کم میکنم
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
من میرم خانوما فعلا خداحافظ امیدوارم هممون بتونیم نینیهامونو توپولترو شادتر کنیم
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
سلام خوبید دوستان؟من تینا رو بردم آزمایش داد 1 کم کمبود آهن داره هنوز جواب آزمایش تیروئیدش نیومده که ببرم جواب آزمایششاشو نشون بدم من پسته رو میدم روزی 15 تایی میخوره وزنش که اضافه نشده هنوز.به هر بدبختی هست بهش میدم بخوره این هفته هم مهد نرفت پیش مامانم بود شما هم بگید چیکار کردید؟
سلام من پسته رو دادم،بقیه مغزها هم داده هیچی اضافه نکرده خیلی نارتحتم فکرکنم کرمک داره:-( حالا تا جواب آزمایشش بیاد :-(
سمیه جان دختر منم سه ساله و ده و نهصده..خوووب میفهمم چی میگ:'( دختر منکه تازه قدش ه کوتاهست..ناشکر نیستم. سالمه باهوشه بلبل زبونه..ولی این قد و وزنش شده غصه من بخدا..بزور سندروس و سانستول و سیپرو غذا میخوره..وآله..در ضمن دختر منم تا هیجده ماهگی آلرژی به پروتیین گاوی داشت و چون خیلی از میوه ها و غذاها رو نمی تونستم بدم الانم که خوب شده دیگه نمیخورع..مخصوصا ماست و دوغ..که هر دفعه دکتر میرم میگه باید بخوره مخصوصا برا رشد قدیش..راستش فکر میکردم هیچ کس به کم وزنی بچه من نیست
من خیلی راها رو امتحان کردم خسته شدم دیکه..ولی مغز ها خوبه..اگه همینطوری نمیخوره..تو صبحانه اش بریز..من شیر و بیسکوییت مادر و مغز گردو آسیاب شده یا پسته یا بادوم..خلاصه هر کدوم که بودرو با خامه قاطی میکنم میدم بخوره..برنجشو کته درست. کن با کره بجای روغن..موقع خوردن یه کوچولو روغن زیتون بریز..تنقلات هم فقط بعد از وعده های غذایی بده چون بدجور جلوی اشتها رو میگیره مثلا دختر من اکه یه تکه کوچولو نون یا بیسکوییت هم بخوره دیگه وعده اصلی رو نمیخوره.. دکتر به من کفته هر روز باید تو غذاش گوشت باشه.و چون میگی بالا میاره تو وعده های زیاد ولی کم بده بخوره و به نظرم یه بررسی کن خدای نکرده رفلاکس نداشته باشه که بالا میاره..
2810