2777
2789
آدم میره تاپیکهای دیگه ازغصه میمیره یعنی بجه های همسن گلهای ما مثلا باقد ۹۸ یعنی جی؟ تازه بعضی ها هم میگن بجه ما کم وزن و..... ادم از زندگی سیر میشه اعتماد به نفس ادم میاد زیر صفر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما دخترم انگل هم نداشت خوش به حالت سمیه جون لا اقل جواب زحمتاتو گرفتی شش ماهه دخترم صدگرم هم اضافه نکرده:-(
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
دوستان هر کی تو اینستا عضوه پیج مارو فالو کنه قراره به زودی (چند روز دیگه) مسابقه عکس نی نی بذاریم هر کی برنده شد جایزه بدیم جایزش: پک نمدی شامل : ریسه اسم نام کودک یه عروسک یه مگنت آدرس ما: namadu.nesa
استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
سلام بچه ها سمیه جان دیدم نوشتی دخترت به پروتئین گاوی حساسیت داشت میشه منم راهنمایی کنی پسر منم داره. کی و چطوری رژیمت رو باز کردی چطوری فهمیدی دیگه حساسیت برطرف شده
سلام به همه دختر من یکماه دیگه3سالش تموم میشه 11کیلوو 300 گرم قدش هم87 پس من چی بگم ؟!!! داییم فوق تخصص اطفال و بهم گفت فقط مواظب باشم رشدش روند صعودی داشته باشه یعنی متوقف نشه یا کمتر نشه.وبهم پیشنهاد کرد سر وعده های اصلی اگر غذا رو نخورد تو سینی کنار خونه بزاریم تا خودش بره بخوره و تنوع بدم به غذاهاش. دختر من اگه یه غذایی رو دوست داشته باشه کامل میخوره ولی کلا با برنج میونه ای نداره.....
خدایا شکرت همین ..........
دوستان هر کی تو اینستا عضوه پیج مارو فالو کنه قراره به زودی (چند روز دیگه) مسابقه عکس نی نی بذاریم هر کی برنده شد جایزه بدیم جایزش: پک نمدی شامل : ریسه اسم نام کودک یه عروسک یه مگنت آدرس ما: namadu.nesa
استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
سلام مهتاب جون من در 1.5 ماهگی متوجه حساسیتش شدم.در 11 ماهگی 1 بار شیر رو امتحان کردم (به توصیه دکترش)که باز حساسیت داد. 14 ماهگی از همین سایت خوندم که با ماست باید رژیم رو شکوند همینکارو(با مشورت پزشکش)انجام دادم. 2 هفته از نوک قاشق شروع کردم تا 2-3 قاشق رسوندم در طی 2هفته(در این مدت اصلا چیز جدیدی نده دیگه غیر از ماست و 3 روز 1 بار آزمایش 3 نوبته مدفوع دادم)خیالم که از ماست راحت شد که معمولا هم در این سن حساسیت نمیده دیگه بیسکوییت وسایر چیز ها رو امتحان کردم بین هر کدوم 2 هفته فاصله که اگه به 1 چیز حساسیت داد بفهمی از چیه.18 ماهگی بعد از گوشت گاو شیر گاو رو امتحان کردم و خدارو شکر خوب خوب شده بود..چه روزهای سختی بود چقدر گریه کردم و چقدر زخم زبون شنیدم خدا بهت صبر بده موفق باشی عزیزم
ماهگل جون دختر من الان 3 سال و 1.5 ماهش شده و وزنش 11/800 حدودا. بچه ها من 16 روز سیپرو رو دادم دیگه به خاطر عوارض شدیدی که شنیدم داره ندادم وزنش حدود 2 هفته میشه 200 گرم همش رفته روبازم بدبختی های من شروع شد خدا به داد هممون برسه
2810