2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
همیشه آدمارو دو روز قبل از تولدشون سوپرایز کنین اینجوری نمیتونن از برنامه هاتون باخبر بشن

بله اینطوریم میشه ولی نمیدونم چرا احساس می کنم خود همون روز باشه بهتره

سلام عزیزم اینترنت نداشتم یه مدت... اخییی چقد تلاش کردی برای سوپرایزش ولی هر بار یه چیزی پیش اومدن.. ...

سلام سال نوتون مبارک.

مرسی ک خاطرتون مونده ک سالگرد عقد منم نزدیکه شماست.

ما هشتمیم.ایشالله شماهم تعریف کنین ک چیاکردین...

بنظرتون چی برای سالگرد عقدمون براش بگیرم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم گفته بودم که هر سال میریم شهر اقامون و سالگرد ازدواجو اونجا باید بگیریم قبل از کرونا با خواهر ش ...

ای وای پس نتونستین برین شهرستان بخاطر کرونا.

عب نداره بهترم شد یادمه گفتین ک سختتونه واسه اونجا برنامه بریزین...

بچه ندارین؟

چندساله ازدواج کردین؟

من چون عقدم واقعا نمیدونم چطو میشه آقا خونه باشن و کارای سورپرایزو انجام داد!

ایشالله ک هرجور ک دلتون میخواد پیش بره ...

برنامه های رمانتیک و قشنگی دارین ماشالله

اخییییی اتفاقا چند شب پیش رفتم حموم وقتی اومد بیرون رو حوله م یک کاغذ دیگه گذاشته بود ... باو ...

خخخخخ ایشالله منم موتورم روشن شه.

چون درمورد من شوهرم فعلا موفق تره توو سورپرایز...ایشالله منم میتونم

بچه ها کاربر زنبوری کجاستتتت من خیلی دنبالشممم نیستش یهو دیدم این تلپیک بروز شده پریدم توششش 

اصلا نیستشون

من یه ماهی هست ک همیشه نگاه میکنم اما خبری نیس.

البته تاپیکشون برمیگرده ب چند ساله پیشه

شاید خودشون یادشون رفته ک یروزی تاپیک زدن

آخه واقعا چند سال گذشته

سلام سال نوتون مبارک. مرسی ک خاطرتون مونده ک سالگرد عقد منم نزدیکه شماست. ما هشتمیم.ایشالله شماهم ...

سلام عزیزم مرسی سال نو شما هم مبارک...

چشم حتما میام تعریف می کنم... 

راستش منم می خوام یه روز زودتر انگام بدم یعنی چهارم.. ببینم موفق میشم.. چون با حضور دائم خودش تو خونه باید هم کیک درست کنم هم بادکنک باد کنم ریسه ی عکس درست کنم و خودش نفهمه...یاااخدا یعنی میشه... کارام زیاده

ای وای پس نتونستین برین شهرستان بخاطر کرونا. عب نداره بهترم شد یادمه گفتین ک سختتونه واسه اونجا برن ...

ممنون گلم سلامت باشین...پنجم فروردین دومین سالگرد ازدواجمونه.. نه بچه نداریم....

خیلی سخته ..‌ ان شالله به زودی تجربه می کنی میفهمی چی میگم... برای مناسبت های دیگه مثل تولد و اینا چون خودشون خونه نبودن و سرکار بودن خیلی راخت بودم.. ولی این افتاده تو تعطیلات...

سلام سال نوتون مبارک. مرسی ک خاطرتون مونده ک سالگرد عقد منم نزدیکه شماست. ما هشتمیم.ایشالله شماهم ...

نمیدونم والا چی براش بگیرید.. متاسفانه کادو خریدن در مورد اقایون خییییلی محدوده و تنوع نداره یا لباسه یا ساعت یا ست کمربند اینا... می تونی براش پوشیدنی بگیری.. ببین چی دوس داشته جدیدا که بگیره...

سلام عزیزم مرسی سال نو شما هم مبارک... چشم حتما میام تعریف می کنم...  راستش منم می خوام یه رو ...

ایشالله میشه نگران نباش.

آره یه روز زودتر بهتره چون اون روز شوهرتون خونس.

البته بهتره دیگ‌.ساعاته عقدتونو باهم مرور میکنین و کلی خوش میگذرونین

ایشالله میشه نگران نباش. آره یه روز زودتر بهتره چون اون روز شوهرتون خونس. البته بهتره دیگ‌.ساعاته ...

الان که خواب بود و منم خوابم نمیگرفت رفتم کیکو درست کردم و جوری گذاشتم تو یخچال که معلوم نباشه ... خواستم از کارهام جلو بیفتم.. فعلا تا اینحاس به خیر گذشته خخخخ

2810