سللااااام... به همگی... و البته فسقلدون چون ظاهرا فقط ما دو تا دو سایت حرف میزنیم...
خبببب بریم سر اصل مطلب امروز برنامه مو اجرا کردم...وخداروشکر همون جور که خواستم پیش رفت.. شب قبلش که ریسه عکس و روبانو این جور چیزارو اماده کردم و فقط مونده بود بادکنکا... ولی هیچ کدومو نصب نکرده بودم هااا... صبح به بهانه ی خرید چیزی از داروخانه گفتم صبح زوود برو که خلوت باشه... دیگه صبح زود فرستادمش بیرون... بعد یم ساعت و ربع برگشت... تو این فاصله من همشو اماده کردم و نصب هم کردم...حالا بعدا عکسشم میفرستم... وقتی برگشت خییییلی خییییلی ذوق زده شد.. شاید چون یه روز قبل تر هم انجام داده بودم.. نمیدونم.. ولی خیلی خوش حال شد به قدری که گریه ش گرفت.... منم البته... خلاصه خییییییلی خیللللی خوش گذشت.. صبح تا ناهار و عصر با هم یه جشن دو نفره ی خییییلی خوب داشتیم و برای شب هم خونواده ی خودم و خواهرم اینارو دعوت کردم و شب هم یه جشن خونوادگی...
یه سری از ایده هارو واقعا از این سایت یاد گرفتم و بابتش ممنونم از باعث و بانی این کار... خییبلی دلم می خواست که این تایپیک مثل قبل بشه...
اهان راستی نحوه ی دادن کادو هم که مرحله مرحله بود خییییلی کیف داد قهقه می زددددد هااا خیلی خندیدیم... میدونست دستش انداختم.. اول یه پاکت دادم بهش گفتم ببخشید بخاطر کرونا نتونستم برم بیرون کادو تهیه کنم.. بعد فکر کرد پوله که بازس کرد توش نوشته بودم یه ویز دیت ساز برات درست کردم تو اتاق خوابه.و بعد رفت اونجاهن یه حعبه بود باز کرد تو اونم نوشته بودن یه ادرس دیگه رو لعد همین طوووور پنج جا گشت و گشت تا رسید به کادو اصلی البته تو کاغذ ها میکفتم مثلا شرط داره اونمممم یه بوووس...خیلی خوب بود این ایده که از همین تایپیکه گرفتم...و از دیدن کادوشم خییییلی خوش حال شد...
اینم خلاصه ای از سالگرد ازدواحمون...ببخشید پر حرفی کردم امیدوارم همگی خوش باشید.. عکسشم میزارم