2777
2789
سلام ماری جان عزیزم خوب قبلش باید آب رو بجوشونید و بعد خرنوب ها رو در آب درحال جوش بریزید عزیزم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
بهار نارنج عزیزم جواب مسیجت رو دادم.
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رهاجون میشه ازمایشموتفسیرکنی.فدات
Voloum:6
Sperm count:65
Motility after 1hours:70
Motility after2hours:70
Normal form:62 >70
Abnormal form:38 <30
Liquifacsion time:25
I(poor to fair activity):50
II(Good activity):40
III(Full activity):10
WBC:8-10
RBC:1-2
Epith.Head:seen
Pin head:seen
Deformed neck:seen
Long Tail:seen
سلام شیرین جان به نظر من آزمایش همسرت بد نیست کمی مورفولوژی اش پایینه. ولی عزیزم من و امثال من که نمی تونیم نظر تخصصی بدیم . اونو باید حتما از دکترت بپرسی و تحت نظر باشی عزیز دلم
سلام رها جونم خداروهزاررررمرتبه شکر آزمایش شوهرم اول با لطف وخواست خدا بعدهم خدا بعد هم لطف خدا وبعد با کمک مصرف خرنوب آزش از این رو به اون رو شد رها جونم خداخیرت بده آجی که همچین تایپیکی زدی
دکترش گفت حتما خرنوب تاثیرداشته که آزت بهترشده ولی هنوزحامله نشدم ،،دکترماه پیش آی یو آی رو معرفی کردولی امروز بعداز آزش کفت نیاز نیست ان شااله تو اولین فرصت آزش رو میذارم
مشگل من کوچیک شدن تخمدونامه و پری بدون دارو ندارم اصلا ,بهم گفتن میکرو کنم ب تظرتون با پیاز درمانی میتونم باردار شم,امروز چهارم سیکلمه از روز اول سیکل پیاز درمانی و هویج رو شروع کردم البته من با دوتا پیاز درشت درست میکنم,درسته یا یکی کافیه
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......
مشگل من کوچیک شدن تخمدونامه و پری بدون دارو ندارم اصلا ,بهم گفتن میکرو کنم ب تظرتون با پیاز درمانی میتونم باردار شم,امروز چهارم سیکلمه از روز اول سیکل پیاز درمانی و هویج رو شروع کردم البته من با دوتا پیاز درشت درست میکنم,درسته یا یکی کافیه
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......
رها جون مشگل شما چی بوده?? شکر خدا ک باردار شدی خدا نی نی تو حفظ کنه
2810