2777
2789

خوب میشه؟ من چشمام ضعیفه برای همین لنز گرفتم اونم طبي طوسی عسلی رنگشو که دیدم طبیعی و قشنگ بود حالا نمیدونم رو چشم قهوه ای چطوری میشه تا حالا تست کردین؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشام قهوه ایه لنز طوسی عسلی خریدم دیده نشد انگار چشای خودم بود منم انداختم رفت 🚶

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
واقعا ؟ چه عالی.. رنگ یخی گذاشته بودید یا طبیعی من طبیعیشو گرفتم یخی نگرفتم

والا آرایشگره خودش خریده بود نمیدونم.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
چشام قهوه ایه لنز طوسی عسلی خریدم دیده نشد انگار چشای خودم بود منم انداختم رفت 🚶

واقعا... نه من اگه همرنگ چشمای خودمم بود نمیتونم بندازم بره 😁💔نزدیک 2 میلیون خریدمش فقط بخاطر اینکه با عینک مشکل دارم... خدا کنه قشنگ بشه خانمی که اونجا بود میگفت من زدم خیلی قشنگ شده نمیدونم والا

چ رنگ خریدی

رنگ طوسی عسلی طبیعی خریدم 

قبلا رنگ سبز عسلی یخی داشتم بدون دور فوق العاده زیبا بود واقعا خیلیی طبیعی بود تو چشمم کسی تشخیص نمی‌داد چشم خودم نیست  ولی اون موقع شماره چشمم آنقدر نبود الان شماره ی چشمم بالاست بجای عینک خریدم اینو