2777
2789
سلااااااام نگاره جان عزیزم خیلی برات خوشحال شدم دوست خوبممممممم انشاء الله انشاء الله به زودی بیایی و خبر مادر شدنت رو بدی فدات شممم خیلی خوشحالم کردی .. خدایا شکرت عزیزم برای سلامتی نی نی منم دعا کن
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
نگاره اگر میتونی جواب آزمایش قبل و بعد از استفاده از خرنوب شوهرت رو اینجا بذاری عالی میشه خانومی
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرین جان چون خرنوب گیاه مدیترانه ای هست و ایران پیدا نمیشه به خاطر همین کمتر کسی میشناسدش. البته داره مشهور میشه شکر خدا
سلما جان عزیزم انشاء الله که پیاز درمانی برات مفید باشه ولی این طرز استفاده ات کاملااااااا غلطه لطفا درست مصرف کن طرز استفاده صحیح تو صفحه اول نوشتم انجیر و هویج رو نمی خواد الان انجام بدی .. بذار بعد از سه ماه که پیاز درمانی رو انجام دادی ضمنا بهترین روز برای شروع پیاز درمانی دو روز بعد از تمام شدن پریود هستش
من خودم تنبلی تخمدان داشتم و همسرم کم تحرکی اسپرم
ممنون رها جون,پس من دیگه مصرف نمیکنم تا دوروز بعد پریم شروع میکنم,ی سوال دیگه شرمنده من خیلی سوال میپرسم شما چند وقت استفاده کردید پیاز درمانی رو
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......
my love اگر پری هات منظمه و تخمک گذاری داری اصلا نیاز نیست پیاز درمانی کنی عزیزم
راستی نگاره مامان شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخ جوووووون چرا نیومده اینجا پس؟؟؟ عزیزم اگر پیداش کردی بگو حتمابیاد اینجا منتظرم
سلما جان من چون معده ام مشکل داشت نمی تونستم زیاد انجامش بدم ولی ماهی که معده ام درمان شد همون ماه پیاز درمانی رو شروع کردم و باردار شدم.. الته مسلما علتش فقط پیاز درمانی نبوده.
نگاره جان تبریک میگم ایشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم,برای منم دعا کن اگه دوست داشتی
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......
2810