2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
ایشالا کیانمهر جون خوب بشه.
شمیم جونم ممنوم که به یادمی.
تم تولد علی کفشدوزکه فردا جشنش رو میگیرم یعنی دو روز زودتر در اصل باید یکشنبه باشه ولی مهمونام نمیتونن وسط هفته بیان
www.alijgar.persianblog.ir
سلام بچه ها نینا جون امیدوارم پسمل گلت زود زود خوب شه .
اره بچه ها زنیکه دیوونه دقیقا توی لحظه ای که گفت 14 من خوشحال شدم ولی شوشو بنا به گفته اون ناراحت بود که ای وای پسرمون لاغر شده و فلان و بهمدان منم اون موقع اینطوری بودم

پیشاپیش تولد نی نی ها مبارک بچه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
به به ریحانه رو ببین چه خانمی شده
منم برای اروین مسواک خالی میزنم دندون پوسیده نداره خداراشکر اما از اهن یکمی سیاه شده با اینکه خیلی مواظبم
نینا خیلی ناراحت شدم امیدوارم زود خوب بشه نگران وزنش نباش تبشو قطع کن
مامان علی کوچولو مبارک باشه
الهام به حرفای بهداشت زیاد اهمیت نده اصلا وزنه هاشون ایراد داره وزن زیاد هم خوب نیست بلوغ زودرس میاره همه چیز پسرت خوبه خوشحال باش میگم این بهداشتتون اگه اروینو ببینه که به 9 هم نرسیده حتما منو کتک میزنه

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
ای وای نینا جون بازم مریضی!!! ان شاءالله که زود خوب بشه کیانمهر گلم. نازنین منم چند روزه گاهی سرفه می کنه . می ترسم ببرمش دکتر . بازم آنتی بیوتیک و ..... رفتم از داروخونه شربت سرماخوردگی گرفتم بهش میدم . خدا کنه زود این سرفه هاش قطع شه .
تولد نازنین هم با تم کفشدوزک ان شاءالله جمعه هفته دیگه برگزار میشه . البته تولدش شنبه ست که ما انداختیم جمعه که مهمونا راحت تر بیان. همچنان در تدارک جشن تولدم .
آتنا جون زود عکساتو بذار تا اگه چیزی یادم رفته یادم بیفته
سلام به همگی.

آخی کیانمهرجون نینا ناراحت نباش ان شالله خوب بشه.

چقدر به حرف شمیم و سمانه خندیدم .خیلی بامزه بود درمورد اون خانم بهداشته.الهام جون نسبت به وزن تولدشم که خیلی خوبه .احتمالا اشتباه کرده.

خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
آتنا جون تولد علی جونو پیشاپیش تبریک می گم.امیدوارم تولدش به خوبی و خوشی برگزار بشه.درمورد شما هم همین طور سحرجون.

من تولد نمی گیرم چون هم اصلا برنامه ریزی نکردم هم وقتشو ندارم این هفته که بیاد کلا کلاس دارم وقت برای تولد و این جور کارها ندارم اما یه برنامه ی کوچولو داریم .
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سلام مامانا من نبودم این چند وقت اوشان بودم و کلی خوش گذشت جاتون خالی هفته پیش اومدم با کلی کار نیروانا اونجا خیلی خوب میخوابه و میخوره و اینجا اصلا لب به غذا نمیزنه .

نینا جون کیانمهر خان بهتر شده امیدوارم زودی خوب شه طفلی.

نارینه جونم خیلی لذت بردم از سلیقه ات خوش به حال پسرت با این مامانش!کجایی چرا نیستی/

ریحانه جونم خانم تفلدت مبارک خاله جون بوووسسسسس

سحرجونم امیدوارم مهمونیت به خوبی برگزار شه و زودی عکس بذاری.
سلام تنبل ها کجایید نیستید
ما به تصویب رسیدیم اسم نی نی رو بجای امیرحسین بزاریم ماهان که هم من دوست دارم و هم به محمد هم بیاد

اینروزا دارم خونه تکونی میکنم روزی یه ذره یه ذره کار میکنم تا روم فشار نیاد برای همین زیاد وقت نمیکنم بیام با عرض شرمندگی . بعدشم باید لوازمای ماهان رواماده کنم برای ورودش
فعلا بای
سلام سلام

تولد نی نی هایی که بعدز 6 شهریور بدنیا اومدن مبارک

اخه تا 6 شهریور رو تبریک گفتم!

نارینه جان
ممنون که رمز وبتو دادی خیلللی قشنگ,تمیز و.مرتب و خوش سلیقه.

مامانای گل یه پیشنهاد

من توی یکی از تاپیکا دیدم مادرا برای هر هفته موضوع انتخاب میکنن و در موردش بحث و تبادل نظر میکنن.
به نظرتون بهتر نیست ما هم اینکارو کنیم!!

حالا یه سوال
ایا بچه هاتون میتونن تنها و مستقل غذا بخورن و سیر بشن?!!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام
آوا انشالله همیشه بهت خوش بگذره، آروین هم وقتی توی جمع باشیم بهتر میخوره اونوقت بقیه فکر میکنن من توی خونه چیزی نمیدم بخوره

الهام جون اسم نینیت مبارک باشه انشالله که خوش قدم باشه منم ماهان خیلی دوست دارم سلامت باشید هر دوتون

جنتی جون من هم با موضوع موافقم، آروین گاهی با دست یا قاشق یه چیزایی میخوره ولی نه در حد سیر شدن هنوز خودم بهش غذا میدم میره یه دور میزنه میدوه بازی میکنه منم غذاشو میدم ....میدونم کار اشتباهیه اما با بچه ی بد غذایی مثل آروین چاره ی دیگه ای ندارم

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤