2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
پسرم عارف
بستنی و ماست وغذاهای انگشتی و نونی رو خوب میخوره ولی پلو خورش رو میریزه و نمیتونه خوب قاشق بگیره.
من یه قاشق میدم دستش تا به بهانه غذا خوردن از جاش پانشه ,خودم هم بش غذا میدم تا مطمئن شم سیر شده
در کل خودش به تنهایی نمیتونه خوب بخوره و سیر بشه.

لیوان اب رو میگیره دستش ولی نمیتونه خوب و درست اب بخوره چون تا حالا عادت داره با شیشه اب و شیر بخوره
براش لیوان نی دار گرفتم..جدیدا داره علاقه نشون میده

CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام
تولد علی کوچولومبارک،آتنا بدو عکس بزار

جنتی منم موافقم،البته منم مثه سمانه کما کان بدنبال ریحانه راه میرم،ریحانه هم کتلت و سوپ و ... خوب میخوره ولی برنج رو نه باز اگه خورشتی باشه بهتره ولی مثه عدس پلو و ... رو نه.از شیر گرفتمش خیلی بهتر شده ولی عالی نشده.

الهام ماهان اسم قشنگیه،مبارکه.

آوا جون تولد نیروانای عزیزم هم البته با تاخیر مبارکه.

دیروز کلا نت نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی.

الهام جون خونه تکونی مبارک.درمورد اسم هم تبریک می گم ماهان خیلی اسم قشنگیه اما امیرحسینم قشنگ بود.

جنتی جون نمی خوای عکس برامون بذاری از پسر و دختر قشنگت؟درمورد مستقل غذا خوردن هم سارا می خوره اما اولا همه جا رو کثیف می کنه بعدم این که چندان هم نمی خوره بیشتر می پسندم خودم بهش بدم آخه زود از غذاخوردن خسته میشه دلش می خواد زودتر بره پی شیطونی و بازی.

واما سارا این چند روز که می ذارم خونه مادرشوهرم و میرم کلاس کم غذا شده و کم اشتها .یه مدت بود دوباره وزن کم می کردو کم اشتها شده بود الان دیگه بدتر شده انقدر اعصابم خورده.نمی دونم می خوام بی خیال باشم ولی نمی تونم.
واقعا خوبه شماها هستید این جوری فکر نمی کنم فقط سارا این طوریه . به اصطلاح همدرد دارم وکمتر نگران می شم اینجا متوجه میشم همه ی بچه ها همین جورین یه موقع خوب و خوش اشتها یه موقع کم اشتها و رو اعصاب.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
نینا جون کجایی؟ کیانمهر جون چطوره ؟

نارجون کجایی ؟کم پیدا شدی؟

امروز داشتیم با سارا از خونه ی مادرشوهرم میومدیم من پشت فرمون بودم چندبار مجبور شدم بوق بزنم انقدر بدش اومد و بهم گفت بوق نزن اه.نمی دونم اصطلاح بوق رو ازکجا شنیده بود و می گفت.بعضی مواقع از بعضی کلمات و اصطلاحاتش می مونم .می گم اینها رو از کجا پیدا می کنه و می گه.می دونم بچه های شما هم همین طورن.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سلام . خیلی خوبه منم با موضوع هفته موافقم . هر هفته یکی موضوع بده واما در مورد غذا خوردن بچه ها . دخملی منم خودش نمی خوره یعنی غذاهایی که میتونه توی دستش بگیره مثل کتلت رو خودش می خوره اما با قاشق نمی تونه بخوره . جدیدا یاد گرفته با قاشق ماست بخوره که اونم دو سومش رو میریزه زمین . اما آب خوردن رو مثل آب خوردن بلده . میره از توی کابینت لیوان بر میداره میره از آبسرد کن یخچال آب میریزه توش و بعد میخوره . ته لیوان هم هر چی مونده باشه میریزه رو فرش
نازنین چند روزه خیلی شیطون شده . دیگه حریفش نمیشم گاهی میخوام از دستش گریه کنم . همه چیز رو پرت می کنه . روزی نیست که یه چیزی رو نشکنه. پریروز شمعدون آینه شمعدون عروسیمو شکست . دوستم میگه دختر اونم توی یه برهه زمانی این طوری شده بعد از 3-2 ماه خوب شده .
سلام بچه ها نینا و نارجون کجایید یهویی؟
ممنونم بچه ها از تبریکاتون راستی تاریخ زایمانم 19 ابان هستش ولی چون سزارینم هفته 38 میرم واسه سزارین که میشه هفته اول ابان اگه بشه 8/8 که خیلی خوبه چون خودمم متولد 8/8 هستم

راجع به بحثمونم که محمد ماهم خودش اب میخوره اما جالب اینجاست که مثل نازنین زهرا ابش رو که میخوره بقیه رو میریزه روفرش و میره .ولی غذاهای دستی رو هم میخوره اما با قاشق کثیف کاری میکنه همه جارو مخصوصا لباساش رو که در این صورت من ترجیح میدم خودم بهش بدم اما همیشه پای سفره یه قاشق بهش میدم تا بازی کنه با غذاها.
بستنی چوبی رو هم خودش خوب میگیره و میخوره و کثیف کاری نمیکنه
سحر جون عصبانی نشو محمد هم همینطوری شده کلا نمیدونم چرا تازگیا وسایل بازیش شده لوازم خونه از اشپزخونه بگیر تا پذیرایی و غیره
شکستن هم که نگو از مجسمه بگیر تا لیوان و کنترل و شیشه های میز
سلام دوستای گلم
من دو روز هست آمور رو از پستونک گرفتم و درگیر اینم فعلا . صبر زرد زدم خودش برد انداخت سطل اشغال و بعدا میرفت بالای سطل اشغال می تیستاد و گریه میکرد . روز اول ظهر زجه میزد تا خوابید شب راحتر خوابید ٥ صبح پاشد تا ٧ گریه کرد و خودش رو به در و دیوار زد ما هم بچمون رو که تو ترک بود ناز کردیم و خلاصه خوابید
دیرو ز بهتر بود انشالله امروز روز اخر نق و نوق باشه
زیاد میلم به اینترنت نمیره این چند وقت
فیس بوقم که تو ترکم خیلی خوب شده
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
آمور از یک سال و چهار ماهگی تونست با قاشق غذا بخوره اوایل میریخت ولی کم کم بهتر وو بهتر شدو خیلی وقته بشقاب قاشق میزارم جلوش تو صندلیش غذاش رو میخورهیه مدت هست یاد گرفته چنگال هم همراه قاشق بر میداره و با چنگال پلو رو هل میده تو قاشق و میخوره
ولی اگر غذایی رو خیلی دوست داشته باشه وگرنه من باید با کارتون و هزار بدبختی بهش غذا بدم
کتلت و این چیزا دوست نداره
تو عمرش سوپ نخورده
ولی پلو خیلی دوست داره
و ما رو چاق کرد از بس بخاطر این غذای پلویی خوردیم
زهره جون واقعا همینه بچه ها یه مدت نمیخورن یه مدت میخورن امور از تولد تا الان دویست گرم کم کرده چکار کنم نمیتونم که بزور بریزم تو حلقش فقط سالم باشن
چاق لاغر همشون هم بزرگ میشن انشالله فقط سلامت باشن
جنتی جان اوا جونم مرسی از نظرات لطفتون
تولد علی هم مبارک من حافظه درست نداؤم از روی شمیم تقلب کردم

نینا جون کیانمهر بهتر شد ؟ خودت خوبی ؟
آرزو جون خوبی آرمین گلی خوبه ؟
سما پیدات نبیست بیا پیشمون
میگما ای کاش وارش هم می اومد بهمون سر میزد
سحر ما تا حالا امور رو شهر بازی ارم نبردیم فقط یبار سرزمین عجایب که اونم هنر برادرم و نامزدش بود که با مادرم بردنش
افرین که همچین قشنگ نشسته تو بازیا تنهایی
سلام
نارینه خوب کردی گرفتیش،اوجش همین 3 روزه.آخی بچم عشقشو انداخته تو سطل آشغال!

زهره بنظر من این سن اوج شیرینی بچه هاست،یهو حرفایی میزنن که دهنت از تعجب باز میمونه،کافیه حرفیو یه بار شنیده باشن تو حافظشون میمونه.یکی از تفریحات ریحانه این که بشینه روبروی فر و تو شیشش که حالت آینه ای داره با خودش حرف بزنه،امروز حواسم بهش بود برگشته میگه تو دختری یا پسر؟جواب نمیدی؟اصن نمیبرمت بیرون ها!
دیروز میگم تو بشو مامان من میشم ریحانه،بعد بهش گفتم مامان منو میبری پارک؟میگه الان آفتابه