2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
شمیم پس قبلا رفتی. خوب دیگه نمیشه که هر دفعه ادم پاشه بره تخت جمشید
همیشه به سفر باشین

انسیه مسیحی هستم.
الهام امیدت به خدا باشه. سزارین باید بشی؟؟ راستی خانومه تو بهداشت حالش خوب بوده ؟!!!!!!!
مریم اگر آراد خوش غذاست نگران وزن کم کردن نباش، آدمیزاد مریض میشه لاغر میشه دوباره میاد سر جاش. چاقی یا توپولی زیاد هم خوب نیست که. آمور هم یک روز در میون نیمرو میخوره. تا حالا تخم مرغ پخته نخورده ! بقیه روزا اگر معجزه بشه یکی دو لقمه نون پنیر اگر نه که هیچی یا یه کیک یزدی یا یه نصف موز یا یه بیسکوییت.
Mamaii من از دکترش پرسیدم گفت میتونی یه ذرهههههههه خمیر دندون بچه بزنی ولی اصلا واجب نیست همون مسواک خالی با آب هم فعلا خوبه
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام دوست جونا میدونم اومدن دیر به دیر من ممکنه باعث فراموشیتون بشه ولی من به یادتونم.
خیلی خیلی خیلی سرم شلوغه کارای تولد علی و خونه تکونی و درس خوندن وقت خالی واسم نداشته.خدارو شکر همه چی رو رواله و خوب پیش میره.
من واسه علی خمیر دندون بدون فلوراید استفاده میکنم
راستی علی تقریبا تمام کلمات رو به زبون خودش میتونه بگه و از همه چی راضیم فقط یه وقتایی خیلی ادیتم میکنه که به نطرم ادیتاشون هم شیرینه

تولد همه نی نی ها که وقتش گدشته مبارک و پیشاپیش به بقیه نی نی ها که تولدشون نشده هم تبریک میگم.
دو سال مثل برق و باد گدشت
www.alijgar.persianblog.ir
سلام
الهام جدی بهت بهداشت اینو گفته!فکر کنم ریحانه رو ببینه یکی بزنه تو گوش من!بابا تو خودت که میدونی ماشاله محمد همه چیزش عالیه،فکرتو درگیر نکن،اینا واقعا یه چیزیشون میشه.

آتنا جونم کی تو رو یادش میره!علی کوچولومون چطوره؟امسال چه تمی میگیری مامان هنرمند؟

مامایی عزیز تشریف بیارین خوشحال میشیم.

روز قشنگ تولد گل پسرت مبارک،محمد جان یه روز از دختر من کوچیکتره.
سلام دوستای گلم تولد همه مبارک
من چند روزی دماوند بودم پستارو تند تند خوندم الهام جان خدا بیامرزه مادرتو ایشالا بچه دومت صبورو اروم باشه تا خستگیت در بره
میگما شمیم جان مبارکه ریحانه یازده کیلو شد شاینا همچنان رو دهو نیم در جا میزنه الهام جان غلط کرده زنیکه حالا دکتر شاینا محمدو ببینه بهش رزیم میده هههههه خول شدن مردم دخترخاله من پنج سالشه چهرده کیلو وزنشه!!!
من همچنان از دست شاینا داغونم غذاشو با وعده و ترس ا
و اینا میخوره از خاب بلند میشه عمرا سراغ صبحانه بگیره از خداشه ولش کنم اونم نخوره چند روز مسافرت نتونستم لب سینکو تو خیابونو اینا بهش غذا بدم دهو نهصد شداااا دوباره برگشت رو دهونیم ولش کنم میشه دو کیلو اوارم از دست غذا خوردنش همچنان
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سلام سلام

جیگر ریحانه جون ناز نازی رو برم.

الهام جون با غصه خوری که چیزی درست نمیشه جز اینکه به نی نی ات ناراحتی بدی. خودتو و شوشو حتما از پسش برمیاین و عوضش کلی آبدیده میشید و افراد قوی ای میشید و بچه های قوی هم تربیت خواهید کرد. اگه میتونی یه مدت یه خانومی رو بیار وردستت کمکت کنه پاره وقت.
وای الهام جون تعجبم بهداشتی گفته وزنش کمه 14 به نظرم با توجه به قدش خوبه !!!

مریم جون خوشحالم اومدی اینجا و پست باحال گذاشتی. دختر به چیزهای بد فکر نکن خدا عمر طولانی و با عزت بهت بده و همیشه سایه ات بالا سر پسرهای گلت باشه.
چشم عکس آرمین رو هم میزارم منم این برنامه و کلا تی وی خودمون رو نمیبینم ولی از اون موقع گاهی آرمین میبینه و همش یادشه و میگه آرمین ایناش یعنی یادشه آرمین اونجا بوده. تلفنت رو نداشتم اونایی که داشتم اس زدم براشون و اینجا هم نوشتم به خودمون هم روز قبل خبر دادن فردا بیاین.
وبت هم دیدم همیشه گرم و پر انرژی من از دیدن عکسهای وروجکهات شاد میشم خدا توان مضاعف بده ولی ماشالاه خیلی مامان خوبی هستی کاردستی باهاشون درست میکنی و کلی برایشون وقت میزاری غیر از کارهای معمولشون.
چه خوب ملی و میکی میان پیشتون برای ما هم عکس بزار از دیدارتون.
وای مریم جون کم کم از شیر بگیرش سختت نیست با این همه کار شیر هم میدی.
برای مریض شدن هم بلا دور باشه ازشون ولی بعضی بدن ها انگار مستعد تر هستند به چاقی و لاغری هم نیست امیدوارم بزرگتر بشه خوب بشه . فکر حرف مردم هم نباشه حرف باد هواست.
آرمین صبحانه فرنی جات میخوره گاهی هم تخم بلدرچین آب پز نیمرو نمیخوره. چون لبنیات هم ممنوعه براش نمیتونم لقمه چیزی بدم که البته تمایل زیادی هم نداره.

نارینه جون منم تخت جمشید رو دیدم 5 سال پیش.

مامایی خمیردندون های بچه گونه ای هست که روش زده قابل خوردن میتونی از اونا استفاده کنی ولی من گاهی که مسواک میزنه خالی هنوز خمیر دندان نگرفتم براش.

کودک ........... تاریخ تولد......... وزن تولد...........قد تولد ...........شهر........وزن دو سالگی ...........قد دو سالگی

آمور ..............1 شهریور ............3300......... 51 س........... تهران...........12800.....................93 سانت

شاینا............ 1 شهریور............. .............. ........... ............... .........................

آوان..............2 شهریور............3350.......... 53س........... کرمانشاه.......14.600................... 94سانت

فاطیما...........6شهریور............2450.......... 41س............ اصفهان............ .......................

کیانمهر ......... 6 شهریور............3600..........51س..............تهران ............. ........................

ریحانه ............6 شهریور............3510............48س.............بوشهر............. 11..................85سانت

آراد ............... 6 شهریور............ 3300......... .52............... .کرج........... .13300.................92

محمد...............6 شهریور.............3100..........49س............مشهد........... 14................... س91

سارا.................21شهریور............3150..........49س.............تهران.............. ..........................

نازنین زهرا...........23 شهریور ........ 3600........... 50 س.............تهران.............. ........................

امیرعلی.............31شهریور..........3700.................52س..............کاشمر.......... .......................

آروین..................4مهر..............3550.................. 50س............. اصفهان ......... .......................

آرمین..................9 مهر.............3135 ..................48 ................. تهران ..................................

سلام دوستان کیانمهر مریضه 2روز تب داشت الانم سرفه شدید میکنه لب به هیچییی نمیزنه وزنشم 600گرم کم شده :(
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)