2777
2789
عنوان

عمل در آوردن کیست مویی پایین کمر خیلی سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28238 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

منم برادرم همین مشکل رو داشت . نظرمو مینویسم شاید کمک به کسی بشه . رفتیم مرکز لیزر شفا تو سعادت اباد که یه دکترجراح عمومی داشت به نام دکتر جلالی که گفت سه میلیون میگیرم لیزر کنم . اصلا هم تخفیف نخواین . ما تنها مرکز لیزر هستیم و از این حرفا . ما هم نه از رفتار دکتر خوشمون اومد نه اون پول رو داشتیم بدیم . تو بیمارستان خصوصی هم میشد شش میلیون . خلاصه اومدم تحقیق کردم و اینترنتی از بیمارستان میلاد وقت گرفتم و رفتیم پیش دکتر ناری . معاینه کردند و وقت عمل دادند . الانم عمل شده و باید پانسمانش هر روز عوض بشه تا چرک نکنه . ما فقط برای داروهای انتی بیوتیک خونه پنج هزار تومن دادیم . خیلی هم تمیز و مرتب بود . بی حسی کمر به پایین شد . 

هستی ماه چید وحشتناکه اینجوری.مگه چقده این کیست که با دست داخلش رو شستشو میدن؟

خب وقتی که میخوان درش بیارن یه شکاف پنج شیش سانتی ایجاد میشه و وقتی باز باشه داغون میشه آدم، فکر کردن بهش هم وحشتناکه

سلام من الان کیست مویی دارم ولی ب دلیل اینکه دوماه دیگه کنکور دارمو خیلی تلاش کردم واس این عمر میخام عملمو عقب بندازم و هیچ دردیم ندارم بعدا مشکل ساز میشه واسم راهی هس ک تا دوماهدعقب بندازه دارویی چیزی

سلام من کیست دارم دکتر گفته باید عمل کنی ولی ب دلیل اینکه کنکور دارم و خیلیم‌تلاش کردم میخام دوماه ع ...

با سلام این چند روزه ما هم درگیر کیست مویی بودیم و چون خیلی دیر مراجعه کردیم دکتر گفت وسعت زیادی پیدا کرده و به استخوان رسیده .نزارید به اونجاها برسه زودتر پیش جراح عمومی برید کاریه که دیر یا زود باید انجام بدید منم فکر میکردم با روغن سیاه و دارو گیاهی مشکل حل میشه و چرکش دز میاد اما اندازه یه تخم مرغ چرک و تشکیلات توی اون ناحبه بود و ممکنه تب و لرز پیدا کنید چون عفونتش میره توی خون

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من عمل کردم.خیلی سال پیش. عمل راحت و سرپایی بود.فقط بگو بخیه بزنن.برای من زدن و خوب بود.اما برای بعض ...

عزبزم سوند و اینا که نذاشتن نه؟فقط یه بی حسی و بعدشم بخیه؟ من خیلی میترسم بعد بی حسیش چجوریه من از امپولم میترسم که امپولش درد داشته باشه

2810