2777
2789
عنوان

یه لحظه میشه خواهش کنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 26 پست
البته شاید هم حس پدرانش قویه یکی از دوستام همین جوری بود شوهرش همش میگفت مطمئنم بچه پسره و اون گریه میکرد میگفت اگه دختر شد من چی کار کنم ولی واقعا بچه اشون پسر شد

خوب حس پدرانست دیگه
خدایا خودت مواظب پسرم باش
هر چی که جنسیتش بود ناشکری نکن دختر و پسر هیچ فرقی باهم ندارن تازه دخترا دلسوز ترن . ببین خانومی با شوهرت شرط بندی کن سر شام یا سر یه تیکه طلا یا هر چیزی. تو بگو که دختر اون بگه که پسر اینجوری اگه دختر بشه هم تو شرط و میبری هم یه شام میرید بیرون هم از خوشحالی تو خوشحال میشه . اگر هم نه که باز چون شوهرت خوشحال میشه هر چی دوست داری واست میخره خخخخخ
یه مادر با دوبچه ساکن امریکا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه دعا میکنم که بچم سالم و صالح باشه و در درجه اول فقط و فقط همین واسم مهمه ... پیشنهاده خوبیه اره حتما یه همچین چیز بهش میگم واسه تغییرروحیه مونم خوبه

زهرا جان نمیدونم شاید حسش خیلی قویه به هر حال امیدوارم همه چیز به خیر و وبی بگذره
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
حس م متناقضه .. اولش همش احساس میکردم پسره ول الان چون میخوام به خودم بقبولونم اگه دخترم بود شکر خدا و .... احساس میکنم دختره ... هرکی میبینتم میگه پسر
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
سلام دوستای گلم ....من 7 ماهه باردارم و همسرم پسر دوس داشت خودم هم پسر دوس داشتم ولی بروز نمی دادم که اگه دخملی شد ناراحت نشم ..... سونو ماه 4 سه بعدی گفتن دخمله همسرم کمی ناراحت شد ولی الان بی صبرانه منتظر دنیا اومدنشه .... خودم هم معتقدم حتما اینطور صلاحمون بوده و خدا را شکر میکنم .....

درست نیس وقتی کسانی هستن که سالها در استرس و ناراحتی منتظر یه نی نی هستن ما باید فکر کنیم خدا نخاسته ما اینقدر مشکلاتو تحمل کنیم و باید فقط شکر کنیم وواسه دیگران دعا کنیم
من زن ایرانی ام همسایه و هم نسل شیرین

خواهر تهمینه و هم قصه ی پوران و پروین

من زن ایرانی ام اهل تمدن

زاده پارس مثل دریا می‌خروشم

من خلیج‌ام تا ابد فارس

من زن ایرانی ام یک چشمه شرم ناب دارم

قد صدها سد سیوند پشت چشمم آب دارم

من زن ایرانیم می سازمت با خشت جانم

میزنم تا سقف تو صدها ستون با استخوانم

من زن ایرانی ام ایرانی از جنس تن تو

هم صبور و هم غیورم

طفلی از آبستن تو