2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4634 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظز من اگر مشاور گفته بگید بگید. البته با چند تا مشاور مشورت کنین و در مورد سنش مطمئن بشین. بدونه خیلی خیلی بهتره. اتفاقا شاید تو سن پایین راحتتر مساله رو درک کننو می دونین آیه قران هم داریم که فرزندی رو که به فرزند خوندگی میگیرید بهش بگید
فرزندم در خواب می خندد... با خودم می گویم حتما با فرشته ها حرف می زند.... شاید خاطرات بهشت را مرور می کنند...
اره آقا بهش بگید هر چی بچه تر باشه زودتر هضم میکنه و میگذره

من ایران نیستم اینجا هم شنیدم همینکارو میکنن . زودتر از اینها حتی بهش میگن . یه قصه خوشگل براش بگید که مثلا ما تنها بودیم و این حرفا و بعد بهش بگید.
حتما نگذارید بمونه بزرگ بشه براش سخت تره
راستش ما با یک خانواده فنلاندی دوست هستیم که خودشون 3 تا بچه دارن و 1 بچه هم از کنیا اداپت کردن... خوداشون خب خیلی بلوندن و السا دختر کنیایشون سیاه پوسته... اونها از وقتی که السا بیبی بوده به فرزندی قبولش کردن و از همون موقع هم همیشه گفتن که ما تورو بدنیا نیوردیم ولی مادرو پدر توییم.. و مادر و پدر بودن فقط به بدنیا آوردن بچه محدود نمیشه... یعنی این بچه با این علم بزرگ شده... نمیدونم شاید 5 سالگیش هضمش براش راحت تر باشه تا سنین بالاتر.. چون بزرگتر شه شاید فکر کنه شما بهش دروغ میگفتین تمام عمر و دیگه اون اعتمادی که باید بینتون باشه از بین بره.. نمیدونما ولی فکر میکنم اینجوری باشه...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
از گفتنی که حتما بگید. متاسفانه فرهنگ مملکت و مردممون اینقدر پایینه که به این بچه ها توی خانواده به یه چشم دیگه ای نگاه میشه همیشه .ولی اگه واقعا آدم از صمیم قلب یه بچه اداپت شده رو دوست داشته باشه و با رفتارش عشقشو به بچه نشون بده اون کودک هم اینقدر درک و توانایی داره که با این مسئله از کوچیکی کنار بیاد. از نظر من هرچی زودتر بگید آسیبی که به بچه میزنید کمتره. فکر کنین توی دوازده سالگی یکی بفهمه اونیرو که دوازده سال مادر خودش میدونسته مادر واقعیش نیست. واقعا خودتونو بذارین جای اون. حس نمکنین دوازده سال سرتون کلاه رفته؟و بهتون دروغ گفته شده؟ و این خودش میشه سرمنشا مشکلات بعدی
من اگه جای شما بودم از جهارسالگی میگفتم.همونموقع که تازه یاد میگیره فکر کنه و روابطو خیلی ساده میفهمه . اونموقع بجه با این مسئله بسیار راحت تر کنار میاد تا پنج سالگی یا بیشتر که دیگه نقش شما به عنوان پدر و مادر واقعیش توی ذهنش ثبت شده
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
اقا وحید حتما بهش بگید البته با مشاور صحبت کنید بهتره تویه همه ی خانواده ها ادمای لوسی زندگی میکند که الان شما نگید در اینده و در وضعیت بد و نا مناسب بهش میگند
الان بهتر درک میکنه واسش جوری باید مطرح بشه که بتونه هضمش کنه به نظرم الان مثله یه قصه میتونه درکش کنه و خیلی مهمه که اخر هم بفهمه شما هنوز خیلی دوستش دارید
ولی بازهم میگم این کار خیلی حساسه حتما با مشورت کارشناس باشه نه کارشناس بهزیستی مشاوره بیرون
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

خوش به حالتون كه تونستيد بچه برداريد ، سن من داره ميره نزديك ٤٥ و در آرزوي بچه دار شدن موندم ، البته بچه دار نميشم ، و چند سالي هست كه اين بار حسرت را به دوش ميكشم. براي گرفتن بچه به بهزيستي رفتم ، گفتند چون سن شوهرت نزديك ٧٠ نميشه. خارج زندگي ميكنم ، چند بار رفتم و با بغض و اشك برگشتم خونه و بار حسرتم روز به روز بيشتر ميشه. أمان از حفظ ظاهر .

خوش به حالتون كه تونستيد بچه برداريد ، سن من داره ميره نزديك ٤٥ و در آرزوي بچه دار شدن موندم ، البته ...

ما هم تقريبا شرايط شما رو داريم ولي با سن كمتر مي خوام چند ماه ديگه اقدام كنم براي فرزند خواندگي تو انگليس تو ايران كه به ما نمي دن شما تو ايران اقدام كرديد 

گاهي گمان نميكني و ميشود//گاهي نميشود كه نميشود// گاهي هزار دوره دعا بي أجابت است//گاهي نا گفته قرعه به نام تو ميشود. اگه لايق ميدوني دعا كن مادر بشم ١٣ ساله منتظرم ممنون الاهي امين🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
ما هم تقريبا شرايط شما رو داريم ولي با سن كمتر مي خوام چند ماه ديگه اقدام كنم براي فرزند خواندگي تو ...

منم دارم برای فرزندخواندگی اقدام میکنم منتهی سایتشون فعلا قابل دسترسی نیست میخوام برم از خود بهزیستی ثبت نام کنم. امیدوارم تو این مرحله اذیتمون نکنن که خسته بشیم و بقیه راهشو نریم. دلم میخواد خیلی زود یه نوزاد یکی دوماهه رو بهم بدن. خدایا خودت کمک کن

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
ما هم تقريبا شرايط شما رو داريم ولي با سن كمتر مي خوام چند ماه ديگه اقدام كنم براي فرزند خواندگي تو ...

چرا از کسی که نمیتونه بچشو نگهداری کنه مستقیم وبه صورت قانونی بچه نميگيرين

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن