2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4634 بازدید | 46 پست

مثلا بعضی از خانواده ها هستن شرایط ندارن بچشونو بزرگ کنن بچه رو زیر نظر بهزیستی میدن به شما خیلی راحت،میگن که ما میخوایم بچمونو این خانواده به سرپرستی بگيرن

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
مثلا بعضی از خانواده ها هستن شرایط ندارن بچشونو بزرگ کنن بچه رو زیر نظر بهزیستی میدن به شما خیلی راح ...

منظورتون همون امین موقت هست؟ یا به صورت دايم سرپرستی بچه واگذار میشه؟ 

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همین یک دونه بچه رو دارم

نگوووو به نظر من.

شاید بهم بریزه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

سلام..بچه ها من بعداز۱۵سال تلاش ناموفق  جهارسال پیش ثبت نام کردم والان شکرخداحدود دوهفته است که یک دختر یکسال بهم دادند..اگرمی خواهید زودتر اقدام کنید...الان یک کامنت گذاشتم برای واکسن هاش هرکدوم بلدید بیایید نظر بدهید.

الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم

سلام..چراکسی اینجا نیست..درمورد فرزندخواندگی کجا باکی صحبت کنم::-(

الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم

دوستان تازگیا یه دوستی پیدا کردم بند خدا وفتی که متولد شد مادرش رو از دست داد دو سال بعد پدرش هم تو سانحه دریا غرق شد تا ۱۱ سالگیش هم پیش رفیق پدرش بود و بزرگ شد تا همین چند سال پیش که از دستش فرار گرد چون محبورش میکرده بره دزدی و کارای خلاف و......الان باهاش صحبت کردم خیلی مشتاق بود یه خانواده جدید پیدا کنه تا الانم با کاراموزی و.....خرج خودشو دراورده در کل پسر خوبیه و هیچ هویتی هم نداره مدارک شناسایی هم نداره اگر کسی خانواده ی خوب سراغ داره که وضع مالیشون هم خوب باشه معرفی کنه ممنون میشم اینطوری هم اون خانواده از تنهایی در میان هم اون پسر دارای هویت میشه 

الان راضی هستی که اقدام به فرزندپذیری کردی؟بزرگ کردن دوتا بچه باهم سخت نیست؟

خب بزرگ کردن دوتا بچه شیر ب شیره خیلی سخته ولی هربار خدارو شکر میکنم ک بهم این سعادتو داد ک یکی از این فرشته ها رو بیارم خونم و بشه تیکه ای از وجود من و پدرش.

توی این مدت اصلا فکر نکردم ک دخترم رو از کجا آوردم باور دارم ک از وجود خودم ایجاد شده، انقدرم شیرین و باهوش و مهربون و دوست داشتنیه ک همه ب شدت دوستش دارن، چهرشم کاملا شبیه عمشه😊🌹

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
خب بزرگ کردن دوتا بچه شیر ب شیره خیلی سخته ولی هربار خدارو شکر میکنم ک بهم این سعادتو داد ک یکی از ا ...

خدا بچه های گلتو حفظ کنه،ممنونم از پاسخت🙏من دوست دارم درباره مشکلات فرزندپذیری هم بهم بگی اگه ممکنه ؛اینکه میگن مشکل دلبستگی دارن درسته؟قابل حله؟به نظرت گرفتنشون تو سن پایین بهتره یا مثلا ۲ یا ۳ سالگی؟

خدا بچه های گلتو حفظ کنه،ممنونم از پاسخت🙏من دوست دارم درباره مشکلات فرزندپذیری هم بهم بگی اگه ممکنه ...

من ک هیچ مشکلی نداشتم،بقیه افرادی ک مثل ما بودن هم ندیدم و نشنیدم مشکلی داشته باشن. وقتی بیاد میبینی بچه خودته، انگار خدا برای خودت درنظر گرفته

دختر من نوزاد بود ک آوردمش و تصمیم داشتم دخترم دو سالش شد یه دختر دو یا سه ساله بیارم ک تنها نباشه ک خدا ب خودم یه دختر داد و دیگه بهم بچه دیگه ای نمیدن

ببین اگر نوزاد بیاری خب از اول همه چیش باخودته و رشد و بزرگ شدنشو میبینی، اما اگر دو یا سه ساله بیاری دیگه مراحل سخت نوزادی رو طی کرده و مشکلاتشو پشت سر گذاشته،

عادت کردنش ب شما و همسر و خانوادت هم چندروز یا نهایتا یک ماه طول میکشه.

فقط اینو در نظر بگیر این بچه ها ک اونجا بزرگ میشن خیلی بچه های خوب و سازگار و با ادبی هستن و من از نزدیک باهاشون آشنایی دارم، پس شما مشکلی ازاین جهت نخواهی داشت، به انرژی های منفیی ک بعصی از افراد میفرستن توجه نکن، این بچه ها پر از انرژی مثبتن و با ورودشون ب خونتون، زندگیتون پر از نشاط و خیر و برکت میشه، من ک واقعا خوش قدمی و برکت دخترم رو توی زندگیمون از همون رورهای اول به وضوح دیدم.

این تنها کار نیکو و خیری هست ک از ما توی این دنیا ب یادگار می مونه، انشالله ک تا آخر لیاقت این لطف خدارو داشته باشیم...

موفق باشین

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤