2777
2789
آی پارا هیچ کس نمی تونه جای کس دیگه ای رو پر کنه تو خونه مامانم که پا می ذارم چشمم دربدر دنبالشه تو خیابون که میرم همش دنبالشونم ولی همون موقع که این خبر شوم رو شنیدم تنها نوری که باعث تسکین دل نا آرومم شد شنیدن خبر سلامتی نی نی بود
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
عزیز دلممم الهی عمه بمیره که بابا نداری بغلت کنه الهی عمه بمیره
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چرا قسمتون اینجوریه ما خودمون با یتیمی بزرگ شدیم من 17 سالم بود که بابام مرد داداشم بچشو بغل نگرفته رفت ای خداااا آخه چرا
رفتم براش همه سیسمونیشو گرفتم همه چیزایی که باباش دوست داشت می خوام همه کارایی که داداشم دوست داشت برا اومدنش بکنه همه رو من انجام بدم براش دسته گل می برم بیمارستان جلو پاش گوسفند قربونی می کنم برا مامانش کادو می برم تو گوشش اذان و اقامه می گم دیگه چیکار باید بکنم
عروسمون هم یه سال نشد دو سال دیگه الاخره ازدواج می کنه و می ره پی زندگیش الان که سختشه مطمئنا ولی خوب جوونه و باید زندگی کنه حیف از جوونی داداشم که دلش با کلی آرزو رفت زیر خاک
عزیز دلم, تسلیت میگم روحشون شاد باشه, خدا بهتون صبر بده گلم. درکت میکنم با همه وجود, منم داغ برادر دیدم. باورم نمیشد, حتی یک دل سیر نتونستم گریه کنم. هیچ جمله ای پیدا نمیکنم که ارومت کنه, از خدا میخوام به قلبت ارامش بده.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
از همه دار دنیا فقط 2 برادر برام مونده و 2 تا خواهر که بدون پدر و مادر می دونم باید چیکار کنن داغ دوری اونا یه طرف داغ زجر کشیدن اینا هم یه طرف دو تا بچه خودمم این وسط داغوون شدن طفلیا
مامانم روز عاشورا نذریشو پخت کاراشو انجام داد و رفت