2777
2789
عنوان

روانپزشک یا روانشناس خوب برای مشاوره ترجیحا غرب تهران - کمک کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 103791 بازدید | 194 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی بوده که مشکل همسرش،بددهنی عصبی بودن و دست بزن باشه و با مشاوره حل شده باشه

سلام عزیزم ببخشید نتونستم به خودت پیام بدم .من با همسرم مشکل داشتم به شدت بچه سه سالمون رو هنگام عصبانیت کتک میزد و در ضمن زمان عصبانیت فحاشی میکرد یک وقتا هم با من درگیر میشد .از زمانی که فهمید باردار شدم و بعد از به دنیا اومدن پسرم هم زیاد شد این موضوع البته بخشی هم به خاطر مشکلات مالیمون بود .

منو معرفی کردن رفتم چند جلسه پیش اقای محمد زاده نتیجه نگرفتم . بعد یکی از اقوام گفت برو پیش خانم دکتر دربندسری و رفتم  که ایشون همسرم رو خواستش و در نهایت همسرم با دو جلسه مشاوره با خانم دکتر  رفتارش متعادل شد و قبول کرد  بخشی از ادامه درمان هم بره پیش دکتر روانپزشک اقای دکتر فدایی . یک مدت درمان کرد خودشو الان خدا رو شکر خیلی خوبه و زندگیم به حالت عادی برگشته  . امیدوارم شما هم بتونی همسرتو ببری پیش مشاور البته یکم سخته باید تلاش کنی .

خانما تورو خدا ناامید نشید من وضعیت زندگیم اصلا خوب نبود روز به روز غمگین تر میشدم روز به روز مضطرب تر میشدم یه بیماری جسمی خیلی سخت رو گذروندم. اما تموم شدالان حالم خیلی بهتره و تصمیم گرفتم واقعا به همه اونایی که افسردگی، اضطراب یا مشکلای دیگه دارن امید بدم که همش قابل حل شدنه من پیش دکتر شعبان رفتم شما پیش هرکی دوس دارید برید ولی قبلش خودتون رو برای تغییر اماده کنید . من بعد از اون مشکلم فهمیدم هیچ وقت زندگی نمیکردم ولی الان دارم از زندگیم نهایت لذت رو میبرم و البته از دکترمم ممنونم شماره مرکز مشاوره دکتر شعبان رو براتون میذارم ۴۴۰۵۶۳۳۸

من خودم برای مشکلی که با همسرم داشتم رفتم پیش دکتر نگار بهمنی. اینقدر هم من و هم همسرم باهاش احساس راحتی کردیم که حد نداشت. و مهم تر اینه که دکترای مشاوره خانودست و کاملا درکش از این مشکلات روشنه. شماره مطبش اینه 22141910. امیدوارم اگر شما هم رفتید راضی باشید و بیاین اینجا به ما بگین چطور بود

آسیه جون من پارسال افسردگی خیلی شدید داشتم و برای درمان دنبال یه روانپزشک خیلی خوب می گشتم تا بعد مدتی رفتم پیش دکتر مهاجرانی . واقعا از کارشون راضیم . کارشون عالیهههههه
ادرسش تهران هست

تهران،خ ولیعصر،بالاترازپارک ساعی،ایستگاه سی و دوم،اول کوچه چمن،پ۲،ط۲،و۲
02188887481
تو سایتش هم یه سری مطالب گذاشته که بهت کمک میکنه

کلینیک دانش سعادت آبادو کسی میشناسه؟؟؟ من میخوام پسرمو ببرم اونجا لطفا راهنمایی کنید

من رفتم عزیزم پیش خانم زهرا امام برای دخترم خیلی خوش برخورد رفتار کردن هم ایشون هم کارمندا خداروشکر نتیجه هم گرفتم
اینم لینک سایتش http://zahraemam.com/

دکتر بهزاد سلمانی فوق العاده هستن.متخصص درمان وسواس و فوبیا، اضطراب و افسردگی و بیخوابی هستن ایشون. خودم و خواهرم که مشکل بی خوابی داشت فقط از طریق ایشون تونستیم درمان بشیم.شماره کلینیکشونو که سعادت آباد هست نمیدونم اما شماره همراه منشی ایشون رو میدم. البته باید پیامک بدید اول. 09120592234