2777
2789
عنوان

روانپزشک یا روانشناس خوب برای مشاوره ترجیحا غرب تهران - کمک کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 103792 بازدید | 194 پست
عزیزم بستگی داره که مشکلت چی هست. اینجوری نیست که هر روانشناسی همه کارا رو با هم بکنه. بستگی به خودت ...

سلام. به نظر شما شیرین زاده برای مشکلات خانوادگی خوبه؟ من با شوهرم اختلاف)پیدا کردم

بچه ها من رفتم پیش این اقای شیرین زاده. هزینه خوب بود. ادرسش یکم سخت بود. البته ادرس صادقیه بد بود و ...

شما برای چه موردی رفتی؟ خانوادگی؟ روشش چجوری بود؟ موعظه میکرد یا تحلیل؟ میخوام برم پیشش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلینیک مشاوره روانشناسی اردیبهشت

کلینیک مشاوره روانشناسی اردیبهشت با تیمی حرفه ای و مجرب در امر روانشناسی و مشاوره

با حضور اساتید دانشگاه دارای دکترای روانشناسی  و عضو هیئت علمی دانشگاه

شماره های تماس:88285391

09193300805

زیرپل گیشا خیابان فروزانفر پلاک 18 طبقه همکف

عزیزم من پیشنهادم خانم دکتر شیرین نعمتی هست. هم هیپنوتیزم میکنه هم اختلالات جنسی رو درمان میکنه. کلا روانشناس خوب و مهربونیه. وقت زیاد میزاره واسه آدم. من فامیلای خواهرمم رفتن پیشش تعریف کردن ازش. تو نت سرچ کنی میاد شماره و آدرسش. دور میدون ونکه مطبش

سلام می تونید لیست مراکز مشاوره تهران  رو در وب سایت  زیر ببینید. این لیست جداگانه مراکز مشاوره غرب تهران ، شرق تهران ، شمال تهران و جنوب تهران رو همراه با ادرس و شماره تلفن جمع اوری کرده

مراکز مشاوره تهران

دکتر دارابی.روانشناس خوب در غرب تهران هستند.من سالها قبل مراجعش بودم و کارشون خدایی عالیه و بسیار باسوادند..

سایتشون مراجعه کنید..

dr-darabi.com

تلفن مطبشون اگه اشتباه نکنم 

۴۴۰۳۰۷۱۹

ولی تو سایتش برین بهتره.

من تعریف دکتر مهاجرانی رو شنیدم خیلی دکتر معروفیه میگن خیلی با تجربس خانما کسی اینجا این دکتر رو میشناسه می خوام دخترمو ببرم پیشش خیلی نا اروم و اشفتس ؟؟ اکه کسی این دکتر رو میشناسه میشه کمک کن ما سمت شرقیم این دکتر غربه 

من تعریف دکتر مهاجرانی رو شنیدم خیلی دکتر معروفیه میگن خیلی با تجربس خانما کسی اینجا این دکتر رو میش ...

اره عزیزن منم میش ناسمشون. خواهر زاده ام اختلالای خیلی بدی داشت پرخاشگر بود. ولی الن خداروشکر خیلیییییی کنترل شد