2777
2789
عنوان

روانپزشک یا روانشناس خوب برای مشاوره ترجیحا غرب تهران - کمک کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 103791 بازدید | 194 پست

دکتر شعبان اصله اصله کارش شنیدم وسواس و اضطرابه اما من مشکلم با شوهرم بود هیچ جا نمیومد باهام به زور اوردمش پیش دکتر شعبان خوب تونست همکاریشو بگیره یه ذره نرم شد خیلی خوشحالم کرد

البته من شوهرم مرده خوبیه فقط یه مقدار اختلاف نظر داریم و اینکه روان شناس و اصلا قبول نداشت که خدارو شکر اون هم حل شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم. ایشالا که مشکلات همه حل بشه. دکتر روانشناس خوب خواسته بودید. اگر دکتر آقا میخواین دکتر کربلایی رو معرفی میکنم و اگر با خانم راحت هستید خانم دکتر باغانی رو معرفی میکنم. باوجدان و کاربلد و علمی کار میکنند. میدان ونک، چهارراه جهان کودک، مرکز مشاوره لقمان حکیم، تلفن 88871318-88871319

دکتر شعبان  روی اعتماد بنفسه من معجزه کرد خیلی کاربلده ولی زیادی رو تایم حساسه دیر میرسی دیگه نمیبینتت من یکی دوبار تو ترافیک موندم دیر رسیدم منو ندیده خیلی لجم گرفت

ولی دکتر خیلی خوبیه همش دوره های بین المللی میگذرونه و همین باعث میشه با علم روز آشناس و تقریبا کاره هرکسی رو قبول کنه درمانش میکنه ( البته به نظر من!)

عزیزم بستگی داره که مشکلت چی هست. اینجوری نیست که هر روانشناسی همه کارا رو با هم بکنه. بستگی به خودت و مشکلت داره که چقدر خودت به خودت کمک میکنی و میخوای درست بشه.

موضوع دوم اینکه یکم این موضوع شخصیه. یعنی ممکنه من پیش یکی برم خوب باشه ولی شما بری بد باشه و یا برعکس. برای همین نمیشه دقیق گفتش - به هرحال دو تا روانشناس خوب میشناسم یکی امیر شیرین زاده که چند جلسه رفتم و راضی بودم ایرادش اینکه همیشه نیم ساعتی معطل میشی. مثلاً اگه 4 وقت داشته باشی، معمولا چهار و نیم  نوبتت میشه اما خوبیش اینکه گرون نمیگیره. یک ساعت رو 60 تومن یا هفتاد تومن میگیره. این منشیشه: 09128490944 سمت صادقیه هستش.

یکی دیگه هم استاد کاظم زاده که اونم خوبه و من کلاسهای گروهیش رو شرکت کردم ایرادش اینکه استاد دانشگاه قم هستش و هفته ای چهار روز قم هست و برای همین به ندرت میشه ازش وقت گرفت. تلفنش رو برات پیدا میکنم و همین پایین میزارم.

اما اینو یادت نره که همه چی به خودت بستگی داره گلم

عزیزم من پیش خانم دکتر دربندسری رفتم مهم اینه ایشون قبل از اینکه به فکر پر کردن جیب خودش باشه برای رفع مشکل مراجعش تلاش میکنه و در ضمن مهارت کافی برای ایجاد ارتباط دو طرفه داره و نمیشینه پشت میز شنونده باشه بعد هم بگه باشه شنیدم وقتت تموم برو جلسه بعد بیا .کاری که متاسفانه خیلی از مشاورین انجام میدن و ادم رو به بن بست مطلق میرسونن نه تنها مشکل حل نمیشه چند برابر اضافه میشه!! اگه نیاز بود بررسی کامل تری داشته باشی به سایت ایشون سر بزن .شماره دفترش هم اگه اشتباه نکنم 44404741 

www.darbandi-moshaver.com

امیدوارم مشکلت حل بشه برای دیگران هم نظرتو بنویسی تا فرق خوب و بد رو همه بدونن . 

بچه ها من رفتم پیش این اقای شیرین زاده. هزینه خوب بود. ادرسش یکم سخت بود. البته ادرس صادقیه بد بود ولی ادرس فرمانیه سر راست بود. یک جلسه صادقیه و سه جلسه هستش که فرمانیه میرم. دو تا کتاب هم بهم داد ک جفتشم خودشون نوشته بودن. در کل خوب بود و راضی بودم. 

مهران من بهترین داماد دنیا میشه. زندگیم دوست دارم