2777
2789
عنوان

نذر برای بچه های کار

56 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه مقدار پول دارم ولی خب زیاد نیست این مبلغ

به نظرتون نون و پنیر سبزی بگیرم ببرم برای بچه های کار؟

یا صبر کنم این مبلغ بیشتر بشه و یه غذای دیگه بدم؟

شما اگه بخواین به بچه های کار کمک کنین چه ایده ای دارید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون لقمه خیلی خوبه بیشترشون حسرت یه غذای گرم دارن مخصوصا بوی غذا رستوران ها به دماغشون میخوره خیلی ...

آره دقیقن برا همین میگم صبر کنم مثلا یکم پول بیاد دستم یه قرمه سبزی گرم براشون ببرم

حالا فوقش راست ۲۰ نفر درست میکنم

یا کلا اگه پیشنهاد خوشمزه تری دارین اونو بگین

یه فکری که قبلا داشتم این بود که خودم پیتزا درست کنم ببرم که هم سالم باشه هم بچه ها دوست داشته باشن

البت برای پیزا باید یه ماه دیگ صبر کنم

اگه پولت به اندازه۲۰تا نون پنیر سبزی هست ،پس به اندازه ده پونزده تا ساندویچ فلافل هم بسه

بچه ها ساندویچ رو بیشتر از نون پنیر دوست دارن.به نظرم فلافل براشون بگیر

البته خودمون الویه درست کردیم با نوشابه .بچه های کار که خیلی دوست داشتن وهر کدوم دوتا دوتا گرفتند بخورند

خدایا بی نهایت شکرت
اگه پولت به اندازه۲۰تا نون پنیر سبزی هست ،پس به اندازه ده پونزده تا ساندویچ فلافل هم بسهبچه ها ساندو ...

آره آفرین الویه هم خیلی ایده خوبیه 

غذای مقوی هم هست👌👌 تخم مرغ و سیب زمینی و مرغ و اینا سالم هستن

برای فلافل میگم نکنه بخورن دل درد بگیرن 

اما خب نون و پنیر سبزی چون سالمه انتخاب کردم

آره آفرین الویه هم خیلی ایده خوبیه غذای مقوی هم هست👌👌 تخم مرغ و سیب زمینی و مرغ و اینا سالم هستنبر ...

خواهربرادرهای من،واسه سالگردباباومامانم،همین کار رو سالیانه انجام میدن.بسته به پولی که جمع کردیم،یکسال برنج درست میکنیم،یکسال الویه،یکسال ساندویچ همبرگر خونگی و...گاهی هم لوازم تحریر

بعدش میاییم سطح شهر،بیشتر هم غروب و شب که تعدادشون بیشتره،بین بچه های کار،کارتن خوابها و رفتگرها و... پخش میکنیم

حس خیلی خیلی خوبیه

خدایا بی نهایت شکرت
خواهربرادرهای من،واسه سالگردباباومامانم،همین کار رو سالیانه انجام میدن.بسته به پولی که جمع کردیم،یکس ...

آره خیلیی

یه شب رفته بودم بیرون یه اقایی واسه یکی از بچه های کار ذرت مکزیکی و کیک خرید انگاری بعد انقدر خوشحال شد

خیلی اون حس و حال رو من تاثیر داشت

یه مدت میخواستم درس بدم به بچه ها ولی خب این رو انشاالله در اینده اگه عمری باشه اینکارو میکنم

قبول باشه نذرتون گلم🌹🌹