2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. خریدهاتون مبارک.ان شاالله به سلامتی برای کوچولوهای نازتون استفاده کنید. اعظم جان من هم برای پسرم تخت نخریدم و فقط تخت پارک خریدم.از هشت ماهگی هم جداش کردم و اصلا به کلیم نزاشتم بچسبه خوبی که داشت جای تعویضش بود.و خود بچه هم از اول مستقل میشه.اگر توی خونه جا داری بخر.خیلی مفیده به نظرم. برای دختری هم رفتیم بخریم و انتخاب هم کردیم کمد و تخت اما دقیقه تود به خاطر پسرم انصراف دادیم.گفتیم دوسه ماه بعد تولد بگیریم یهو توی دوق پسرک نخوره
فروغ جان توی یک ماه باقی مونده حسابی خوب غذا بخور ان شالله که به سه میرسه. من آخرین پریم یازده خرداد بود.امروز 37هفتم تموم شد.و تاریخ طبیعی را برام نوزدهم زده.که البته من سزارین هستم. زری جون شما کجایی؟ مامان متین پیاده رویت را زودتر شروع کن .منتها کم.نرمشها را همانجام بده.ان شالله اقا متین راحت بیاد توی بغلت.
سلااااام به همگی.مامان متین و اعظم جون ببخشید دیروز چون داشتم سیسمونی میچیدم خیلی خسته بودم نفهمیدم کی خوابم برد.شماها خوبی؟ مت همه چی گرفتم فقط گهواره نگرفتم.کالاسکه مسافرتی.از سایز لباسا هم از هر سایز دو دست گرفتم. انشالله مبارکتون باشه جیگرا
سلااام سوری جون وفروغ جون انشالله به سلامتی زایمان کنید نینی های تپل بیاد بغلتون. انگار نینی من از همه نینی های شما کوچولوتر میشه تاریخ زایمان من روز عیده. ولی شایدزودتر بشه . انشالله هممون زایمان خوب وراحتی با نینی های سالم داشته باشیم.آمیییییییییبیبن