2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد نمایش اسامی کاربران در تبادل نظر و کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 6411 بازدید | 122 پست
یه سوال کسی نیست؟
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
الان همه چی عالیه من چقدر خوشحالم

فقط اینکه تو رو خدا نذارین اسمامون دیده شه اون بالای تاپیک....خیلی بده...
مثلا میریم یه تاپیک رو بخونیم و نظری نداریم اصلا...بعد طرف میگه فلانی تو که اینجا رو داری میخونی چرا نظر نمیدی...
به نظرم حریم خصوصی از بین میره
لایک هم که عالی شده...
اینکه نشون میده کیا لایک میکنن خیلی خوبه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما با کلیک کردن روی اون متنی که نوشته مثلا (( 1 کاربرا این مطلب را پسندیده اند )) میتونید اسم اوناییو که لایکتون کردن ببینید.

برای همه کاربرا همینطوره. بقیه هم میتونن ببینن
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام
1- منم با نمایش اسم کاربران حاضر موافقم ..هرچند بقول بعضی از دوستان میتونن خارج بشن و بصورت مهمان نمایش داده بشن ولی کلا" دوست دارم ...اسامی مثل روز اول این طرح بالای تاپیکها نشون داده بشه

2- با نمایش لیست تاپیکهای کاربر مخالفم ..چه کاری خوب ...اسم موسس اول هر تاپیکی هست + تعداد پستها + مشاهده اون تاپیک ...به نظرم کار اضافی ..البته اگه برای سرور ها مشکلی پیش نمیاره حذفش نکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن

3-از پاک شدن اتوماتیک تکس باکس خیلی خیلی خوشحــــــــــــــــــــــالم ....خسته نباشید
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
2805
موافق نمایش اسم نیستم، جون ممکنه تو صفحه یه تابیکی باشی اما رفته بلشی دنبال کاری اون موقع نظر ندادن و سکوت بی ادبی به حساب میاد و باعث ناراحتی و اختلاف که ناخواسته به وجود اومده، به نمایش درنیاد بهتره.
Don’t be so open-minded your brains fall out..
جناب زاهد
سلام
شب به خیر
خدا قوت
ممنون برای پیگیریها و به روز کردن سایت

یه خواهش داشتم
میشه همون طور که لیست "مباحث مورد علاقه من " و یا لیست "همه مباحثی که در آنها شرکت داشته اید " داریم
لیست "مباحث مورد پسند من" هم داشته باشیم؟
از اون جهت که تو بعضی از تاپیک ها مطلب و با عکسی رو لایک می کنیم بدون اینکه اظهار نظر کنیم و یا قلبش کنیم
یه جوری بشه که بتونیم بعدا اون مطلب و پست رو پیدا کنیم؟

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمروات به اندازه عرض شانه هایت باشد.

این حساسیتهای نمایش اسم یه مدته بعدش برای همه عادی میشه منم رفتم تو تاپیکی که عنوانش جالب بود هی گفتن چرا چیزی نمی نویسی ولی نه هول شدم نه ترسیدم نه حسه بدی بهم دست داد خوب نظری نداشتم یا کلا اسمش به مطلبش نامربوط بود دیگه اینکه با اومدنه گزینه لایک فوقش میرم لایک میکنم میام بیرون به همین سادگی به همین خوشمزگی

یه خواهشششششششششششششششششششش میشه تو موارد ممنوعه زدن تاپیک با عنوان کممممممممممممممممممممممک کمک ترخدا کمک رو اضافه کنین یعنی تاپیک میزنن ادم میگه الان طرف اورژانس لازمه میری می بینه نوشته رنگ خورشتم خوب نشده چی بزنم ؟یا حوصله ام سر رفته یعنی من این شکلی میشم
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
نمایش اسامی خیلی خوبه..فکرمیکنم بیشتر -نه همه دوستان- کسانیکه مخالف اسم هستند کسانیند که میرن تاپیک مردمو میخونن یه کمک کوچیکم نمیکنن..باید طرف خودشو جرواجررررررررررررر کنه بگه مررررررررررررررگ من کمک کنید توروخدا کمک لازمم..شاید دلشون بسوزه.. فوقش طرف میاد میگه مادرخانومی چرا نظر نمیدی میگم شرمنده نمیدونم! دیگه نمیاد منو بخوره که!!!!!!!!!!!!!!!!!

و توروووووووووووووووووووووووووووخدا عمو زاهد یه کاری کن فقط اعضا بتونن محتویات تبادل نظرو مشاهده کنن مثل سایر سایتها..... تولوخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!
عموجون بعضی از این تاپیکاییکه گفته من زدم اصلا تو لیست خودم ندارمشون!!!!!!!!!!!!!!یعنی زدما بعد نمیدونم چی شده!! دوست دارم بپاکمشون ولی نیستش!کمک لفطا
یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!
سلام عمو خوش تیپ
منم از مخالفه زدن اسمها هستم همین قدر که زده چند نفر هستند و چند نفر مهمان هست خوبه
خیلی وقتا خودم چند تا تاپیک و باز میکنم وخیلی وقتا تو یکیش گیر میکنم وبه بقیه نمی رسم بعد اسم ما رو میبینن میگن فقط خواننده بود (درست نیست)
روييده در من جوانه اي از خدا  
2810