2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد نمایش اسامی کاربران در تبادل نظر و کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 6411 بازدید | 122 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ازینکه برم تو تایپیکی به مسائل بی ربط به "عنوان تایپیک"نظر داده شده باشه متنفرم!!
این مشکل منو حل کنین جایزه دارین آقای زاهد!
من یه سوالم دارم..اینکه از نظر شما چه کاربرانی امتیاز بیشتری دارن؟اونایی که وقت بیشتری رو اینجا میگذرونن یا اونایی که کلیک بیشتری میکنن یا اونایی که پست بیشتری میگذارن؟!
تو بعضی سایتا دیدم زمان ورود و خروج و کل زمانی که کاربر از اولین روز در سایت رژه میره ثبت میشه اگه شما به این خصوصیت امتیاز میدین پس باید اون نرم افزارم داشته باشین! چون اینجا ریش سفیدا ارجحیت دارن به بقیه!
سلام نشان دادن اسامی کاربران کلوپ خوبه.انا کاش یکاری بکنین تا مهمونا نتونن بیان تو کلوپ.اینجوری ادم احساس نا امنی میکنه.نصفه شبم میای تو کلوپت10تا مهمون هست!!
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
سلام کاش نتیجه آمار رو هم به خودمون نشون می دادید اینجوری ما هم با نظر دوستامون بیشتر آشنا می شدیم

درهرصورت ممنون...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
جناب آقای زاهد

سلام و خسته نباشید

به نظر من توی کلوپ ها نمایش اسامی کاربران خوبه ......هر چند که به قول دوستان هر کس که دوست نداره دیده بشه بدون وارد کردن یوزر و پسورد وارد میشه و دیگه هم اسمش دیده نمیشه!!

اما در مورد تاپیک ها به نظر من بودن یا نبودن اسامی خیلی فرقی نمیکنه چون تاپیک رو میشه گفت حالت عمومی داره و هر کسی میتونه بیاد بخونه و از مطالبش استفاده کنه ......چیزی که در مورد کلوپ ها اصلاااااااااااااااااا صدق نمیکنه

و البته ما همچناااااااااااااان منتظر کلوپهایی هستیم که فقط اعضا با دعوتنامه بتونن وارد شن ............ ممنون

به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
جناب آقای زاهد

سلام و خسته نباشید

به نظر من توی کلوپ ها نمایش اسامی کاربران خوبه ......هر چند که به قول دوستان هر کس که دوست نداره دیده بشه بدون وارد کردن یوزر و پسورد وارد میشه و دیگه هم اسمش دیده نمیشه!!

اما در مورد تاپیک ها به نظر من بودن یا نبودن اسامی خیلی فرقی نمیکنه چون تاپیک رو میشه گفت حالت عمومی داره و هر کسی میتونه بیاد بخونه و از مطالبش استفاده کنه ......چیزی که در مورد کلوپ ها اصلاااااااااااااااااا صدق نمیکنه

و البته ما همچناااااااااااااان منتظر کلوپهایی هستیم که فقط اعضا با دعوتنامه بتونن وارد شن ............ ممنون

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

Online sana

1392/5/7 9:04 ق.ظ

جناب آقای زاهد

سلام و خسته نباشید

در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
sana
1392/5/7 9:04 ق.ظ

جناب آقای زاهد

سلام و خسته نباشید

بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
2810