بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برای خودم و مامانم خریدم راضی بودم همون گوشی منو تو بازار دوتا از خواهرشوهرام خریدن با این که من دوتا بچه شیطون دارم که مدام دارن بازی میکنن ولی مال اونا خراب شده ولی مال من خداراشکر خوبه تازه من مناسب تر خریده بودم
یه سوال گوشی که الان دستمه شیامی هست(نوت ۱۰) دوربینش باید عوض شه ولی نمیدونم چقد خرج داره احتمالا سه چهار تومن ، بنظرت دوربین اینو عوض کنم یا یه گوشی سامسونگ در حد زیر ده تومن بردارم؟
من برای خودم و مامانم خریدم راضی بودم همون گوشی منو تو بازار دوتا از خواهرشوهرام خریدن با این که من ...
یه سوال گوشی که الان دستمه شیامی هست(نوت ۱۰) دوربینش باید عوض شه ولی نمیدونم چقد خرج داره احتمالا سه چهار تومن ، بنظرت دوربین اینو عوض کنم یا یه گوشی سامسونگ در حد زیر ده تومن بردارم؟
ارهقبلش اشتراک تو پلاس کن و گوشی رو بیمه کن اینجوری هیچ مشکلی پیش نمیاد
من بودم گوشی میخریدمبار رنج ۴ خرده ۵ تومن سامسونگ هست البته اینم باز هر جور خودتون صلاح میدونید
آره دیدم تو دی.جی کالا در حد شیش تومن هم داشت رم شیش حافظه ۱۲۸ برای امروز که جمعه بود ولی میگم گوشی با این قیمت یه وقت بدرد نخور نباشه هرچند همینی که تو دستمه هم اوضاش داغونه