2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد نمایش اسامی کاربران در تبادل نظر و کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 6411 بازدید | 122 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای زاهد عزیز، سپاس بسیار بابت فکرهای نوین و بسیار خوبی که برای این سایت دارین. یواش یواش دارین یک شبکه اجتماعی ایرانی خوب راه می اندازین که بسیار بسیار با کیفیته و کاربر محور.
به شخصه از شما بسیار ممنونم
همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
2805
سلام من تا حالا توی تاپیکای شما نظر ندادم

یه چیزی که منو خیلی عصبی میکنه بعضی از امضاهاس

من همیشه با موبایل میام تو سایت .

بعضیا امضاهاشون انقدرررررررر طولانیه که من شخصا برای بالا و پایین کردن صفحه مشکل دارم

کاش تعداد کلمه های امضاها محدودیت داشت
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
با سلام

من با نشون دادن تعداد کاربرها و تعداد افراد میهمان در کلوبها و تاپیکها موافقم...ولی اسامی نشون داده نشه بهتره.
ممنون
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
من شخصا با نشون دادن اسامی مشکلی ندارم

ولی من خودم شخصا با موبایل 10 تا صفحه باز میکنم و سر صبر میخونمشون

امکان داره صبح یه تاپیکو باز کنم و تا عصر فرصت نکنم بخونمش ولی اسمم اون بالا میمونه و سوئ تفاهم میشه

البته از اینم خیلی بدم میاد که هردقیقه یکی از این کاراگاه های سایت میاد هی مینویسه فلانی و فلانی تو تاپیکن پسچرا هیچی نمیگن؟؟؟

دلیلی نداره که تو هر تاپیکی نظر بذاریم که ...
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
من با نمایش اسامی موافقم اتفاقا بهترم هست...

ممکنه تو تاپیک کلوبی نخواییم کسی وارد بشه و اگه اسامی باشه اون بالا دیگه طرف خودش بی اجازه وارد نمیشه. ممنون
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
ایکاش یه جایی برای اپلود عکس تو نی نی سایت قرار بدین یه عکس میخوایم بزاریم کلی دردسر داره خداییش قبلا کاربرها بارها درخواست دادن

در مورد نشون دادن اسمه کابرها من کاملا موافقم چون خیلی از کاربرها هر چی هم بهشون بگین دفت نمیکنن تو موارد امنیتی و خیلی عکسهای شخصی رو میزارن و حرفهای کاملا خصوصی یا تلفن و ادرسشون رو و گاها براشون خیلی مشکل پیش میاد مخصوصا تو ساتی مثله نی نی سایت خیلی از این موراد پیش میاد لااقل اینطوری میفهمن چند تا چشم نامحرم هست و مراقب باشن من که کچل شدم از بس تذکر دادم و دیگه اینگه با این امکان نشون دادن اسمها مثلا ما فهمیدیم کیا دارن چهار ساله مارو میخونن همه چیز رو در مورد خودمون و بچه هامون میدونن و باعث شد کلوپ رو حذف کنیم که دیگه نتونن برن پستهای قبل رو بخونن رد بچه ها رو بگیرن بعد از این هم حواسمون هست چطوری از محیط ناامن اینترنت استفاده کنیم خلاصه که من همه جوره راضیم از این مورد .در مورد بخش اگهی های فروش توی تاپیک ها واقعا نیازی به فروش خودرو هست ؟ یه متفرقه بزارین خوبه دیگه نه؟ من می بینم اقایون میان اگهی میکنن برا م خیلی جالبه که فقط به این منظور میان تو سایتی با اهداف مشخص البته نمیگم سایت کاملا زنونه است (هر چند ما دوست داریم باشه)چون ما از اول بخش پدران هم داشتیم ولیییییییییییییی اینکه یه محل برای تبلیغ فروش ماشینهای اقایون باشه نه موافق نیستم

تو قسمت لایک هم که من خودم خیلی دوسش دارم خیلی خوب میشه با نگه داشتنه کلیک روش بشه فهمید کیا لایک کردن عینه فیس بوکه عزیز
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
اخ اخ یادم رفت اینهایی که دست و رو نشسته هی میان وسط تاپیکها تبلیغ سایت میکنن مثلا ازدواج هشتم جنیفر لوپز .عکسهای جنجالی ازاده مختاری و فرزاد حسنی . چگونه برای همسرتان جذاب شوید و امثالهم همش هم اسمشونو عوض میکنن مثله حریر و زری و الهام اینا رسما همه ماهارو کچل نمودن خسته شدیم خل شدیم دیدین تو اسمه کلوپها زدن تبلیغات ممنوع ؟خوب هر چیزی یه جایی داره
دیگه با تشکر از اینکه دارین تلاشتون رو برای بهتر شدنه سایت میکنینمیدونم امکانش نیست ولی یادش بخیر قدیما کلوپ خصوصی داشتیم
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
یه سوال؟
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
نمیدونم بچه ها تا چه حد این قضیه رو مطرح کردن...

ولی خدایی این آپشن جدیدی که درست کردن اصلا به درد نمیخوره

اونی که بخواد کلوب یا تاپیک رو بخونه اگر نخواد دیده بشه از سایت خارج میشه و میخونه...
خب چه کاریه!!!
باید یه کاری بکنن کلوب ها خصوصی بشن.هرکسی سرک نکشه توی مسائل خصوصی آدم
2810