2777
2789
عنوان

ای کاش میدونستم فرصت اینقدر کوتاهه مهرزاد جان...

| مشاهده متن کامل بحث + 4908 بازدید | 327 پست
دختر صحرا عزیزم ببخش که تاپیکم غمگینت کرد عزیزم ...امیدوارم همیشه شاد باشی و غم ازت دور باشه...سرنوشت من متاسفانه غم انگیزترین قصه ها توشه ...
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سارا جون .دوست خوبم مطمئنا از شما بهتر هیچ مادری برای دخترتون وجود نداره,...انشالله که همیسه دلتون شاد باشه و تنتون سلامت..
اره عزیزم پنج شنبه ها و جمعه ها روز دیداره روزی که سنگ سرد بچمرو میبوسم و ساعتها با عکسش با جسم سردش با سکوتش سر میکنم به امید اینکه مهرزاد من هست و میشنوه و کنارمه...
سلام مامان مهرزاد. زبانم واقعا قاصره و نمیتونم چیزی بگم.چندبار خواستم پیام بگذارم ولی نتونستم.اما سه چهار روزه ذهنم درگیرته.انیدوارم قوی باشی و به خاطر گل دختر نازنینت صبورباشی
یاد مهرزاد در دلم و وجودم زنده است هرچند حسش نمیکنم دوره از من.دوست دارم حس کنمش ...اما با گذشت زمان حس کردنش سخت شده و این خیلی بده ...
این روزای نزدیک سال نو خیلی ب فکرتم هدیه جان الانکه دارم برات پست میذارم بعض کردم،اکثر کاربرای سایت مادرهستن وغمتو میفهمن ی لحظه فکرنکن ک تنهایی، ماکنارتیم تو به خاطر مهرسا قوی باش
دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
مامان مهرزاد جون بفکرتم ب تاپیکت سر میزنم و دورا دور جویای احوالتم فقط نمیدونم چی باید بهت بگم تا کمی دردتو تسکین بده ..... ب این دلیل پست نمیذارم گمون میکنم خیلیا مثل من هستن تو تاپیکت ولی خیلی ب یادتم عزیزم خدا گل دخترتو برات حفظ و خوشبخت و آخر عاقبت بخیر کنه
سلام مامان مهرزاد عزیزم سال 93 و 94 را با سختی گذروندی ولی امیدوارم سال 95 را بهتر باشی مطمینم مهرزاد پسر گلت هم همینو میخواد.دیگه امسال مهرسا معنای عید و عیدی رو درک میکنه و امیدوارم بهترین عیدیش لبخند بدون غم مادرو پدرش باشه سال نو را پیشاپیش تبریک میگم
بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن
سلام. با عذرخواهی بسیار زیاد قمستهایی از مطالبتون رو مطالعه کردم شرایط بسیار سختیه خدا بهتون قدرت صبر و لذت آرامش بده چون من هم گرفتارم ولی از یک مدل دیگش و اینکه دختر کوچیکم بیشتر از دو سال پیش تو تصادف ضربه مغزی شد و کما و کلی شکستگی اندامهای مختلف و ... الان با یک دنیا درد و غم داریم کنار هم زندگی میکنیم.... خواستم یه مطلبی رو عرض کنم خدمت همه و اینکه باید نگاهمون رو مطابق استاندارد آفرینش تنظیم کنیم؛ اینکه همه چیز مخصوصا فرزند دست ما امانته و خدا به هیچکی قول و تضمینی نداده که همیشه زنده و سالم باشه اصلا انسان آفریده شده تا سختی بکشه هرکسی یه جوری و به یک شکلی شاید متفاوت و اونوقت نحوه مدیریت ما با این مشکلات رو خدا نگاه میکنه و سنجش میکنه نمونه خیلی خوبش حضرت زینب که بعد از اون همه مصیبت جلوی چشمهاش تو چند ساعت میگه "غیر از زیبائی هیچی ندیدم"
دوست خوبم امیدوارم سال نو زو با ارامش خیلی زیادی اغاز کنید. امیدوارم هر شب خواب مهرزادتو ببینی و بهت بگه خیلی مامان خوبی براش بودی و جاش راحته .امیدوارم به روند عادی و اروم زندگی بر گردی