2777
2789
کرانه جون ماشاالله به دختر موسیقی دانمون...برای خودش یه پا پرنسس ویلون زنه

رژیم آش چیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!منظورتون هم سوپ چربی سوزه که با کلم سفید درست میشه؟ موفق باشید....راستی برای نی نی دوم کاری نکردی؟ من کمی لاغر بشم انشاالله آذر به بعد ......
LilySlim Weight loss tickers
اگه از قبل زبان یاد میگیره دیگه الان نباید وقفه بیفته خیلی تصمیم بدیه که بچه ایکه بطور جدی زبان میخونده یکدفعه کنار بزاره....

ولییییییییییییییییی برای بچه من که زبان فقط در حد مهد و پیش دبستانی بوده امسال هم اول میره و حروف رو ممکنه قاطی کنه بنظرم همون مدرسه یاد بگیره بهتر باشه...

البته این طرز تفکر ماست وگرنه مدرسه نیکان زبان رو از 5 شروع میکنه اصلا کلاس اول زبان آموزش نمیدن.یعنی زمانی آموزش زبان دوم رو شروع میکنن که دیگه خوب یاد بگیرن.... البته من زبان رو اونجوریکه مدرسه پسرم آموزش میداد رو دوست ندارم تابستان باهاش کار کنم هی بگم بخون بنویس جهت دستت .... امتحان و ......

وگرنه همانطور که گفتم لغات و جملات ساده و روزمره رو انگلیسی یادش میدم ولی اجباری نیست....

البته من امروز 2 تا کتاب تیزهوشان هم براش گرفتم که مجموعه کاملش رو میخرم بصورت تفریحی و توضیحی و آزمایشگاهی باهاش جهت مرور و یادآوری تمرین میکنم امروز هم 4 صفحه باهاش کار کردم خیلی هم خوب بود خودش هم میخواست بیشتر ادامه بده که من نذاشتم..

مدرسه دوزبانه برای کساییکه زبانشون تکمیل باشه تو خونه مدام صحبت کنن من خیلی چیزا فراموشم شده البته از اول مهر ایشالا میرم کلاس فوق فشرده زبان ولی چه فایده داره پسرم بره مدرسه زبان بخونه تو خونه همش فارسی صحبت کنیم؟؟؟

اول خودمو درست بکنم بعد ازش انتظار داشته باشم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرانه جان پسر منم از 8 9 ماهگی بی بی تی وی نگاه میکرد تا 2 سالش بود که دیدم تو صحبت کردن مشکل داره سنجش شنوایی و دکتر و ..... بردمش بعدش کامل بی بی رو قطع کردم بعدا فهمیدم کلمات رو انگلیسی میگفته
اینقدر پشیمون شدم که نگو نیست درست حرف نمیزد اصلا فکر نمیکردم فارسی انگلیسی حرف میزنه البته نزدیک 3 سالش شد تا بجای بعضی کلمات مثل نو نه بگه.... خیییییییییلللللللللللللللیییییییییییی اشتباه کردم....

دیگه الان قطعش نکن.....
راستی بجای کلاس نقاشی چرا کلاس نقاشی خلاق اسم بچه هاتون رو نمینویسین؟؟؟؟

خیلی فوق العاده س شاید منم تو مرداد اسم پسری رو بنویسم تیرماه که برنامش کامله....

یه کلاسش تموم بشه بعدش اینو بنویسم....
بهار عزیزم
پانیذ راه درازی تا ویولونیست شدن داره!
ولی از این کلاسش خیلی راضیم چون خودم هم موسیقی را یاد میگیرم وعجیبه که موسیقی شباهت زیادی با ریاضی داره .
بهت توصیه میکنم که اگر شرایطش را داری علی خوشگلمون را کلاس موسیقی بزار.
در مورد دومی هم فعلا که قصدی ندارم
تازه تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم!!!!!
ولی شما که ماشالله خیلی زرنگی و همه کارهاتو کردی الان وقت بسیار مناسبی برای بچه دومه
پسر گلم را از طرف من ببوس.
شینا جون
این طور که معلومه پسرت استعداد در یادگیری زبان دوم داره واین خیلی خوبه .قرار نیست که دخترم زبانش را کنار بزاره .منظورم این بود که به این ترتیبی که 2 سال زبان کار کرده دیگه نمیتونه ادامه بده چون مدرسه میره و ادامه اش به صورت دو جلسه در هفته بعد از ظهرها است
عزیزم میشه در مورد کتابهای تیز هوشان برامون بیشتر توضیح بدی؟ که موضوعاتشون چیه؟ و کدوم انتشارات؟

در مورد کلاس نقاشی
من دخترم را ترم اول کلاس نقاشی خلاق گذاشتم. ولی نفهمیدم که منظور از خلاقیت در این کلاس چیه؟
به توصیه یکی از کارشناسان هنر برای ترم 2 کلاس نقاشی کانون پرورش فکری کودکان ثبت نامش کردم .کلاس از اول تیر ماه شروع میشه.
اولا که من با اون آش مسخره اصلا وزن کم نکردم

نقاشی خلاق هم مثلا ماست رو با سبزی نقاشی که ما بهش میگیم تزیین میکنن....
یا با برگ و شاخه روی کاغذ میچسبونن یا برگ درختها.... دیدی بعضی کاردستیها تو مهد با تراشه مداد انجام میشه؟؟؟ تو این مایه هاس.... خلاقیت رو افزایش میده و کار گروهی یاد میگیرن....

جاگورتا هم برای دختر دارها خیلی خوبه....
به همون سایتش مراجعه کنی متوجه میشی ولی چون کتاب رو باید از نزدیک دید و ورق زد ( من اینجوریم) و تو سایتش فقط جلد کتاب رو انداخته بنظر من برای پسرم مفید بود میدونی مطالب رو بشکل بازی و از دید دیگه که یادآوری و مرور میشه مطرح میکنه بیشتر باعث میشه بچه ها بهتر به اشکال نگاه کنن و اشکال و حجمها رو بهتر ببینن....

مثلا مربع از دوتا مثلث تشکیل شده یا 4 تا.... البته همش با شکل و رنگ هست.... بزار ببینم میتونم عکس بزارم......

بچه ها کلاس نقاشی خلاق را کجا برگزار میکنن ؟؟؟؟

یه دغدغه دیگه دوستایی که بچه هاشون شنا میرن مشکل پوستی پیدا نکردن ؟ کجا مطمئن تر هست ؟ من خیلی از اب استخر بد شنیدم الان دوست دارم که دخملی را بنویسم شنا از ابش میترسم اگه اطلاعات دارید لطفا دریغ نکنید مرسی بوس
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.