2777
2789
دختر من که شنا تو خونه میره. اما یکی از دوستانم هتل ارم میبره راضیه.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
من تهران نیستم
دوستان کتابهای داستانی فرانکلین خیلی خوبند
از اون کتابهایی که به صورت غیر مستقیم خیلی چیزهارا به بچه ها یاد میده
نقاشی هم داره
دختر من که خیلی د استانهاشو دوست داره
برای قبل از خواب بچه ها خیلی مناسبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا
دوست همسرم در اداره تربیت بدنی کار میکنه
به ما همیشه میگه تا دخترتون کوچیکه به هیچ وجه استخر عمومی نبرینش بچه خودش را هم تا حالا که 7 سالشه نبرده

دخترم هم که عاشق آب واستخره
ولی من گاهی با خودم میبرمش تو قسمت بچه ها بازی میکنه و واقعا لذت میبره
پسر من شنا میره از پارسال هم برای هماهنگی بین اعضا بدنش و حرکتهای حسی حرکتی بردمش.... خیلییییییییییی هم راضیم....

هر جایی که نمیشه ثبت نام کرد باید مطمئن باشی.... بهتره بری ببینی از کساییکه اونجا میرن سوال کنی بعدش مشخصه تصفیه آبش روشنه یا نه....

بعدشم من خونه مامان اینا میرفتم استخر هممون بخصوص وقتی پسرم کوچک بود و من سرکار میرفتم مشکلی برای هیجکس پیش نیومد جز خواهرم!!!!

3 سالی میشه استخر نرفته ولی هنوز مشکلش حل نشده.... یکی حساسیت میده.... تازه چقدر هم استخرش تمیز و خوب بود و بهش میرسیدن بچه و مامان بزرگ و مامان مشکلی نداشتیم خاله خانم مشکلدار شد....خخخخ
سلام دوستای گل از همه ممنون بابت ایده های خوب وقشنگ
منم بالاخره پسرکو ثبت نام کردم دولتی یافت نشد غیر دولتی نوشتم
غیر از من کس دیگه ای هم مشهدی داریم ؟
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
الان رفتم پستهای قبلو خوندم بچه ها پسر من خیلی شیطون اما تو مهد خیلی اروم بود اونهم بخاطر اینکه خیلی ترسو هست و از شانس من مربیش هم ی خورده عصبی بود ازش میترسید بعد اینقدر تو این مدت درگیر ثبت نام شدم احساس کردم خیلی استرس گرفته کلا خیلی حساس دارم دنبال یک مشاور خوب میگردم تا تو این مدت که هنوز مدرسه رفتن شورع نشده ی خورده از این حالتهاش کم بشه
واسه کلاس هم موسیقی و شنا مد نظرم هست که خود مدرسشون از تیرماه میذاره
از مهر ماه هم علاوه بر دروس اموزشی متدوال اموزش رباتیک و کامیپوتر و زبان رو خود مدرسه داره
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
سلام بچه ها
من رفتم مدرسه برای نیمه تیر وقت سنجش دادن و آدرس برای مانتو
اصلا ذوقی ندارم احساس میکنم یک بار سنگین از مهر روی دوش ما مادرها میافته اما خب نشون نمیدم و روالش هم همینه بچه داری به داری!
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
وااااااااااای حنا وقت سنجش چه دیر دادن منم هنوز موفق نشدم ببرم دو بار رفتمو نشد باز مونده واسه شنبه خود مدرسه ی مرکز معرفی کرده
شماها که ی دونه دارید اوضاتون از من با دو تا ورجک بهتر خیلی سخت برام
سلام خانوماااااااااا
ی سوال بنظرتون با وجود اینکه خود مدرسه کلاس رباتیک داره و با شروع سال تحصیلی اونهم کنار بقیه دروس اموزش میده پسرمو تابستون بذارم کلاس رباتیک ؟ یا صبر کنم همون مدرسه رو بره
سلام به دوستان عزیز و مامانای خوب

کرانه عزسز تبریک میگم برای ادامه تحصیل موفق باشی.......اما اگه من دوباره به ده سال قبل برمی گشتم اولا زودتر ازدواج میکردم(من حدودا 30 یالگی ازدواج کردم)

دوما دو تا بچه باغ اختلاف 3 تا 5 سال میاوردم.....و اصلا دنبال درس نمی رفتم.........الانم نی نی دوم برام دذیر شده ....37 سالگی!!!!!!!!!!
LilySlim Weight loss tickers
در خصوص کتابهای فرانکلین من هم با کرانه جون موافقم...کتابهای خوبی هیت علی 14 تایی از مجموعه اش داره...

یه سوال؟ گاهی از خومدم میپرسم چرا اینقدر کلاسهای متنوع بچه هامونو میفرستیم...واقعا لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم علی رو از 4 سالگی تحت تعلیم داشتم.....اما ایا درسته؟؟؟؟؟

پسرخاله من دکتری روانشناسی داره و استاد دانشگاس و خیلی هم با تجربه و با معلوماته...........کاملا مار مادران امروزی رو رد میکنه...میگه تا 10 سالگی سخت نگیرید....حالا شما بگید کارمون درسته یا حرف متخصص آن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
LilySlim Weight loss tickers
سلام بچه ها مرسی از تاپیکی که زده شده امیدوارم همچنان فعال باشه دختر من هم متولد دی ماه ۸۵ هست
مامان بهاری من هم فکر میکنم که پسرخاله شما درست میگه چون اکثر بچه ها از این کلاسها خسته میشن و با زور پدر و مادرها میرن به کلاسها

مثلا دختر من از ۴ سالگی زبان ترمیکش و شروع کردم و زبان معمولی هم که تو مهد کودک بهش آموزش میدادن الان که ۵ ماه دیگه نمیره به کلاس کاملا یادش رفته به نظر من بچه هایی که تو محیطش قرار میگیرن برای اونها خیلی مفید هست در غیر اینصورت از دبستان بچه بره زبان که خوندن نوشتن هم یاد گرفته باشه بهتر هست

حنا جون منهم ذوق خاصی ندارم چون میدونم مشکلاتمون بیشتر میشه از اونجایی هم که من اصلا نمیدونم که دخترمو بعداز ساعت مدرسه کجا میخوام بذارم چون شاغل هستم و ما تهرانسر هستیم غیر انتفاعی که خوب باشه نیست خیلی تحقیق کردم بخاطر همین مدرسه دولتی نوشتم