2777
2789
ممنونم بابت دلگرمیا تون آره تهرانم/مدارس تیز هوشان چند سالی آمده است /البته این یک نظره/ به بچه فشار میاد/ زده میشه /از راهنمایی بهتره/همسر من تیز هوشان درس خوانده /میگه تو راهنمایی فیزیک داشتیم/رفتیم دبیرستان تازه فهمیدیم که ما اینا رو تو راهنمایی خوندیم/وکلی با تیز هوشان مخالفه /اما اینم بگم که من موافقم/برای گل دخترت خوشحالم/منم 9 مرداد وقت دادن برای سنجش /والبته کودکان تهرانی البته در بعضی از مدارس/ باهوششون انتخاب میشه/در همان مدرسه درس میخوانند اما کارهای دیگری هم ازشان میخوان ورویشان کار میکنند این بخشنامه برای سال جدید ابلاغ شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
من اصلا در باره مقطع دبستان در تیزهوشان چیزی نشنیدم ؟ توی سایت سمپاد هم مطلبی نبود
اگه شما مطلبی می دونید به منم بگید

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
سلام بچه ها جون
نماز روزه هاتون قبول
اون دوستایی که بچه هاشون کلاس چرتکه میرن ..... به فرمول رسیدید؟ بچه ها گیج نشدند؟ دخترم یه مقداری گیج شده هرروز دارم باهاش کار میکنم مفهوم پلاس و ماین را هم گاهی قاطی میکنه...
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
حنا جون پسر من الان جلسه هشتمه دوستان مهربون رو دارن کم میکنن
ایلیا وقتی کلاس رفت اصلا با ریاضی آشنل نبود اما خیلی علاقه نشون داد خدایی معلمش هم خیلی خوبه من اصلا تو خونه باهاش کار نمیکنم وهیچ مشکلی هم ندا ره همبه گفته معلمش هم سرعتش خوبه وهم درست حل میکنه از انگشتهای صحیح هم استفاده میکنه که مورد آخر برای معلمش خیلی مهمه
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
چرا اسم ما تو لیست نیست
پسر شهریور 86 کلاس ژیمناستیک و سفالگری میره

حناا جان روزه شما همقبول . من دیگه چرتکه نبردم اعدادبخوبی یاد گرفت بنظرم بیخود بود چون معلمشون خشک بود و سریع پیش میرفت خودم بهم استرس دست میداد
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
سلام hana جون مادرم دبیر ریاضیه میگه ریاضی با فارسی خیلی فرق داره زیاد تمرین مکررارات داشته باشد از سن پایین زدگی می آورد /اگر داری میبینی به گلت فشار داره میاد بهش سخت نگیر /بزار اولین دفعه با اولین معلم مدرسه اش پیش برود/ بعد نسبت به پایه ومعلمش سطح ریاضیش را بالا ببر
شعله جان اگه باز هم تمرینات تمرکزی داری برامون بذار

شدیدا محتاجیم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام بچه ها سوت و کوری اینجا از مهر به بعد درست میشه کما اینکه الان هم زیاد سوت و کور نیستم 25 تا صفحه آموزنده داریم اگه میبینید پستی از خودتون اضافی به نظر میرسه لطفا حذف کنید که همه صفحات مفید باشن که وقت خودمون و سایر دوستان مهمان زیاد برای خوندنش گرفته نشه
من یه کتاب دارم خیلی عالییه همه بازیهایی که میشه با بچه ها تو این سن یا پیش دبستانی انجام بدید توش با نقاشی برای مادرا وجود داره البته اون مادرایی که وقت بذارن من به شخصه هروقت این کتاب را میبنم کلی حسرت میخورم اسمش اینه:
بازی ها و سرگرمی های آموزشی کودکان پیش دبستانی نویسنده جی روبین سوزان مردیت
البته تا 5 سال هست شایدم یه کمی دیر باشه اما من که میخونمش میبینم بعضی هاش خیلی خوبن این عکسشه:

آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام / اگه منظورت پیشاهنگ پاسداران تو گلستاناست من رفتم اتاق مدیر پله میخوره پایین میره یعنی زیر زمین /مدر سه کو چکی است /یعنی خانه/ تختهاش هم گچی است/ این از محیطش/ زبان قوی داره