2777
2789
سلام فلاور جان خوش اومدی
میتونم بپرسم پسر گلت چند وقته شنا یاد گرفت
کلاس خصوصی میرفت
واینکه قبل از یادگیری علاقه داشت یا بعد علاقه مند شد
چند وقته میخوام پسرمو بذارم کلاس شنا ولی چون خودم نمیتونم باهاش برم پدرش هم سرش شلوغه وتنها هم میترسم بفرستمش نشده که بره
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنونم ساحل جان/پسر من از3 سالگی درمهد شنا میره /سال اول 3 ماه تابستان بود/ اوایل اصلا دوست نداشت/ بعد از 1 هفته علاقه مند شد/سال دوم هم گذاشتمش یادش رفته بود اما سریع یادش اومد/5 سالگی هم گذاشتمش /همش هم عمومی بود /با این تفاوت که باباش هر ماه 1 بار بیشتر هم نه میبردش استخر/ مثل رانندگیه تو ذهن بره یادش نمیره /امسال هم نزاشتمش چون از باباش بهتر شنا میکنه/نترس کلاسهای عمومی بیشتر از12 نفر نیستن باید ببینی کجا مینویسیش/بهر حال هر چیزی نیاز به تمرین دارد/اگه نوشتیش حتما ماهی 1 بار ببریدش استخر /بچه ها عالی یاد میگیرن /پسر من انقدر جان عزیز است میبرمش پارک به زور میره تاب بازی / ولی مثل چی تو آب شیرجه میزنه/نترس بزارش/ جایی بزار که کارشون کار کردن با بچه ها باشه/ امکسال پسرم رو مدرسه شاهد گذاشتم /کلی میترسم /پارسال غیر انتفاعی بود/ کسی اگه از مدارس شاهد اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم دلگرمی بده
ممنون فلاور جون
مگه پسرت امسال اول نمیره
نمیدونم کدوم شهری ولی معمولا مدارس شاهد توهمه ی شهرها جز بهترین ها هستن نگران نباش
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
سلام روز به خیر
من دایم از مطالبتون استفاده میکنم.

فلاور جان خوش اومدی. مدارس شاهد تا جایی که من شنیدم مدارس خیلی خوبی هستن. نگران نباش.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
یه چیزی شبیه به این بلاک آس تو هواپیما به حورا دادن. جالبه .تمام صفحه های نقشه اش رو درست کرد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام
ما امروز رفتیم سنجش
خیلی زود همه چیز تموم شد حدود 1 ساعت
اما معرفی کردن به یک پزشک عمومی تا باقی معاینات را انجام بدهند.
بچه ها مدرسه ابتدایی تیز هوشان هم مگه هست؟
امروز بعد از تست هوش پانیذ، من را صدا کردند وشماره و آدرس گرفتند وگفتند میتونه به مدرسه تیز هوشان بره.
تو شهر های شما هم همینطوریه؟
سلام
بله ابتدایی تیزهوشان هست.
مثلا تو اصفهان مدارس ابتدایی دانشگاه اصفهان تیز هوشان هست وبرای ثبت نام خودشون آزمون جداگانه علاوه بر طرح سنجش دارند. من دوستم دخترش رو امثال تیز هوشان دانشگاه اصفهان ثبت نام کرد.
می گفت برای آزمون اختصاصی ابتدایی تیزهوشان خیلی ها رد می شدند.چون سطح آزمون سنجش خیلی بالا بوده.
کرانه جان به سلامتی عزیزم خیالت راحت شد و همجنین تبریک به خاطر دخترت
خانومی اگه میخای شما تو لیست شماره 7 هستی اطلاعاتت را تکمیل کن
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
تیزهوشان های دبستان غیرانتفاعی هستن. دولتی ها از راهنمایی ثبت نام و آزمون دارن
ماشالله به گل دختر نابغه. خدا حفظش کنه