2777
2789
1* هنا ...................دختر شهریور 85 ..تهران... (کلاس یو سی مس / مدرسه دولتی )
2 * الناز ..................دختر دی85....مشهد ...
3 * مامان بهاری......... پسر خرداد 86 (مادر شاغل. کلاس نقاشی و سفال/مدرسه غیرانتفاعی)
4 * فریبا .................پسر دی 85
5 * شنیا ................ پسر مهر 85 ... تهران... (چرتکه و شنا - اسکیت و هوش/ غیر انتفاعی)
6 * ساحل ................. پسراسفند85.....اصفهان....خانه دار(خوندن کامل بلده-زبان-یوسی مس-سنتور-غیرانتفاعی)
7 * کرانه .... ...........دختر خرداد 86
8 * خانم کوچولو . مامان حورا و علی ... دختر 86..... خوندن بلده.....(کلاس نقاشی..لگو...قران...شنا)
9 * نارسیس ........... پسر
10 * مریمی ........... دختر
11 * بهار ............... دختر
١٢ * سولماز مامی باران.......دختر اردیبهشت ٨٥ / پارسال کلاس اول بود/ آماده ی کمک رسانی/ (زبان ، سفال ، فلوت/ مدرسه غیرانتفاعی)
12+1 * نندی .............پسر آذر 85 .... (مدرسه غیر انتفاعی)
14 * ساحل91 .......... دحتر فروردین 86 (غیر انتفاعی)
15 * مامان ساغر......... دختر. ..15 اسفند 85..... (خوندن رو کامل بلده. .. کلاس زبان. .شطرنج. .کاراته)
16 * مامان مهشید ...... دختر ... بهمن 85 ..... (ارف و زبان / غیر انتفاعی)
17 * شعله ............ پیام و پوریا ... 86 ....اصفهان..(اسکیت ، ژیمناستیک فلوت / مدرسه دولتی)
18 * نازی ..............مژگان ... مرداد 86.... (دولتی)
19 * زیبا63.............آرتین ..... شهریور86 ......( کلاس تکواندو . نقاشی/ مدرسه غیر انتفایی)
20 * آرامش .... ......دختر ..... آذر 85 ...... (موسیقی شنا / غیر انتفاعی )
21 * پرتو .............دختر .....مشهد.......مهر 85 (غیر انتفاعی)
22 *النا...............پسر........مشهد......نیمه اول 86(غیرانتفاعی) شطرنج /زبان/نقاشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول باید واکسن بزنیم بعد بریم سنجش یعنی مدرسه ما که اینطور بود گفت واکسنتون رو تکمیل
کنید بعد بیاید معرفی نامه بدم .... اگر هم در روز و ساعت مقرر نریم باید دوباره بریم معرفی نامه بگیریم

به من هم مدرسه چندروز و ساعت پیشنهاد داد که من خودم اون ساعت یعنی 10 رو انتخاب کردم

دکتر مهشید خودش میگه مرکز بهداشت واکسن بزنید بهتره
راستی یه موردی رو توی دفترچه سلامت اون متصدی بهداشت که نمی دونم مدرکشو از کجا گرفته علامت زد
و من نگران شدم امروز مهشید رو بردم دکتر خودش و اون دفترچه بهش نشون دادم و گفت تشخیص اون متصدی اشتباه بوده
و من بی خود این سه روز غصه خوردم

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
النا جون

واکسن رو باید مرکز بهداشت ببری. نگرانی خاصی نداره. حداکثر تا 48 ساعت ممکنه تب یا درد داشته باشه. بچه با اون دستی که واکسن خورده نباید زیاد کار کنه. یعنی نمیتونه!!! استخر و حمام وبازیهای پر جنب وجوش نکنه. کمپرس سرد یا گرم نمیخواد . فقط در صورت تب یا درد استامینوفن طبق تجویز پزشک(که معمولا مقدارش میشه نصف وزن بچه به سی سی هر 4 یا 6 یا 8 ساعت بسته به میزان تب یا درد) معمولا مراکز بهداشت فقط یکشنبه و چهارشنبه این واکسن رو میزنن. بهتره آخر هفته بزنی که خودت وقت بیشتری پیشش باشی. تا شنبه خوب میشه.
مامانایی که بچه هاتون کلاس موسیقی میرن. میشه منو راهنمایییییییییی کنین؟

دو کلاس موسیقی برای دخترم صحبت کردم که به دو روش مختلف کار میکنن.

1- یک مدرسه موسیقی که خیلی آکادمیک کار میکنه. تو کلاس دست کم 7-8 تا بچه هستن . هفته ای یک جلسه 1.5 ساعته. حدود یکسال ارف و نت خونی و مفاهیم پایه. حدود یکسال یک ساز پایه مثل فلوت یا پیانو. و سال بعد انتخاب ساز تخصصی. هر ترم یک تا دو ماهه. استادش رهبر ارکستره.

2- یک استاد موسیقی خیلی قدیمی که در موسیقی استان و کشور شناخته شده است. خصوصی و تک نفره کار میکنه. از اولش با ارگ یا پیانو کار میکنه . چند جلسه اول رو به نت خونی میپردازه و میگه همزمان با ساز کار میکنه و معتقده بیشتر ازین برای بچه خسته کننده است. هفته ای دو جلسه نیم ساعته کار میکنه و باید خودم هم حضور داشته باشم.

لطفا اگه کسی تجربه ای داره و میتونه بگه کدوم روش بهتره راهنماییم کنه.......
کلاس موسیقی یازبان یا هر کلاس دیگه یی برای بچه های کم سن

بهتره که خصوصی نباشه .در کلاس عمومی هم تعامل با دیگر بچه ها
و هم در گروه قرار گرفتن و گروه نوازی رو یاد میگیره خصوصا اگر برگزاری کنسرت هم داشته باشن
این مورد در دوره ارف نمود بیشتری داره

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
پرتو جون
درمورد کلاس موسیقی من چون پسرم تو روابط اجتماعی مشکل داشت کلاس عمومی گذاشتمش البته تعدادشون کم بود یک سال ارف طول کشید که براش خیلی جذاب بود پایه ای نت خونی یاد گرفتن با بازی وسرگرمی دوبارم کنسرت گذاشتن که برای باز شدن روشون واینکه بتونن جلوی دیگران اجرا داشته باشن واقعا خوب بود هفته ای دوساعت بود وبچه خسته نمیشد
الانم نزدیک چهارماهه میره سنتور خودش سازشو انتخاب کرد پیشرفتش عالیه وخیلی خوب وبا علاقه دنبال میکنه البته دیگه تخصصی ها خصوصیه
با توجه به اخلاق دخترت وجایی که میخوای بذاریش باید خودت تصمیم بگیری مطمینا تو هر دو جا موسیقی رو یاد میگیره چیزهای دیگه رو باید در نظر بگیری
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
سلام امروز اینجا خیلی سوت و کور بود کجایییید؟

راستی یه سوال خارج از بحث که براش یه پست زدم 3 تا قرص دارم آهن / کلسیم / ویتامین میدونید بهترین زمان مصرفش تو یک روز چیه ؟ یعنی میخام روزی 3 تاشو بخورم

آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام

هانا جون اهن بهتره نیم ساعت قبل خواب بخوری این توصیه پزشک من بود ولی کلسیم نمیدونم

مرسی مامان مهشید واسه راهنمایی و توضیح کاملت

پرتو جون راستش من پارسال یه ترم پسرمو گذاشتم موسیقی ولی چون همش سفر بودیم کلاساش نامنظم شد و دیگه نرفت خودش به موسیقی خیلی علاقه داره و خیلی بهم اصرار میکنه ولی چون ساعت کلاساش زیاده منم صبحها تا عصر شرکتم خیلی رفت و امد واسم سخته!

خلاصه بد جوری عذاب وجدان دارم راجع به این کلاس موسیقی

من تعریف خانوم عطار که تو قاضیانی هست خیلی شنیدم تو جلسه معارفه هم شرکت کردم بچه ها تو گروهای 5 یا 6 نفره تقسیم میشن وکلاسها هفته 2 جلسه هست که از پاییز میشه هفته ای یک جلسه بخاطر مدارس... ارف , طبلک و کلا سازهای کوبه ای کار میکنه چند ترم بعد میرن رو فلوت ..مابین جلسات کلاسهای اوازخوانی هم دارن

ولی من به شخصه اون استاد قدیمی موسیقی بیشتر قبول دارم چون یکی از اشناهامون که خارج از ایرانه و دخترش الان 14 سالشه و بسیار موفق تو نواختن پیانو هست میگفت این روش که بچه ها چندین ترم مشغولارف و نت خوانی میشن خیلی صحیح نیست (البته نظر کارشناسیشو نگفت)
انسانم ارزوست...