2777
2789
شنیا منظورت از قرینه نویسی و دو رو برعکس بنویسه چی ؟؟؟ ممکنه چه مشکلی پیش بیاد
آخه بعضی وقتا دیدم که روژین سر نه رو از اون طرف میذاره ..متوجه ای چی میگم ؟؟ گردالیش به سمت راسته
آیا مشکلی هست ؟ آیا کاری باید بکنم ؟؟
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
گویند نوعی اختلال حسی حرکتیه.....

بازی درمانشه.... بازی هدفمند.... شنا عالیه.... ولی بازی مثل وسطی هماهنگی چشم و دست و پا....

الان چندتا بازی گذاشتم.... خودمم بخونم با مبین کار کنم....

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=243325&PostID=18878313#18878313

البته بعضی چیزا طبیعیه اگه زیاد تکرار بشه میتونه مشکل باشه.... ج خ بنویسه پ چ بخاطر نقطه ث پ بنویسه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابم میاد.... خلاصه میگم.... سیم میبندن به سر بعد میشونن جلو کامپیوتر ووووووووووووو باعث افزایش دقت میشه ولی عمرش برای 10 ساله.....

من پارسال جساب کردم پسرمو ببرم بعد 17 سالگی هم ببرم تا پایان دانشگاه خوبه دیگه بعدشم 27 سالگی خودش بره...خخخخ

جدی گفتم بخدا.... اینجوری من برای درس خوندنش حرص نمیخورم..... تو سن پایین خیلی موثره از مشاور مدرسه هم سوال کردم گفت دوست و همکارش برای خودش اینکارو کرده یعنی رو خودش امتحان کرده و خیلی راضی بود ولی تعجب کرد من بچه سالم ( معمولا مال پیش فعالهاییکه به قرص جواب نمیدن) رو میخوام ببرم.....

مملکته ما داریم؟؟؟ بهش گفتم تمام ورزشکارا المیپک دنیا اینکارو انجام میدن و اصلا دوپینگ نیست بخصوص تنیس بازها که نیاز خیلی زیادی به تمرکز دارن... ذوق مرگ شد همچین مادری رو حضوری ملاقات میکنه...خخخخ

اگه اشتباه نکنم پارسال هزینه 12 جلسه 400 تومن یا همین حدود بود.....

گفتم بگم خیال نکنین مجانیه!!! شاید فردا دوباره بهش زنگ بزنم یه قیمت دقیقتر بگیرم و بیشتر سوال کنم.... پارسال یکمکی نوظهور بود... الان بیشتر شده....
ابتدا شرح حالی از مراجع گرفته می‌شود. سپس او روی صندلی راحتی می‌نشیند. 2 الکترود به گوش‌های مراجع و یک الکترود به سر او، در جای مناسب متصل می‌شود (بنا به تشخیص درمانگر). سپس از بیمار خواسته می‌شود تا کاملاً آرام باشد و به صفحه کامپیوتری که در مقابلش قرار دارد نگاه کند. درمانگر برنامه خاصی برای بیمار در نظر گرفته است که متناسب با مشکل اوست. (این برنامه‌ها شبیه بازی کامپیوتری هستند). بیمار کار خاصی انجام نمی‌دهد بلکه مغز اوست که همه‌ کارها را انجام می‌دهد. پس از چندین جلسه تمرین و تکرار، مغز تکالیف را می‌آموزد و خود را با آن‌ها تطبیق می‌دهد. در پایان جلسه الکترودها از بیمار جدا می‌شود و تکالیفی برای انجام در منزل به او داده می‌شود. به منظور هرچه بهتر بودن نتایج حاصل از درمان و پایداری بیشتر اثرات درمانی، تعداد جلسات باید به حدی باشد که درمان تکمیل شود. مدت معمول جلسات 45 دقیقه است.

مرسی عزیزم
طلا فقط توی نه و شش گاهی جابجا میکنه توی حروف و بقیه اعداد مشکلی نداره

بازی ها خیلی خوبه ..بخصوص وسطی که ما عیالواریییییییییییییییییم
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلام.
تا جایی که من خبر دارم این قرینه کشیدن تو کلاس اول با کاغذ شطرنجی ریز انجام میشه نه همینجوری. بچه ها رو تحت فشار نذارین.

در مورد شنا هم دیشب با مربی اش صحبت کردم گفت اصلا مشکلی نیست. حتی بزرگسالان هم همینطوری ان. به تدریج و به مرور با تمرین حل میشه.
مربی اش هم 15 سال سابقه آموزش داره و از این بابت خیالم راحته اما هنوز دخترم از تو آب پریدن به شدت میترسه.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
اووووووووووووووووووووووو من دو سه روز نبودم ترکوندیدن تاپیکو ایول مامانای فعااااااااااااااااااال
خوبی ساغر جون جوجوهای نازت خوبن ایشالاااااااااااااااااااااااااااا
شعله جان پسر منم از شیطونی زیاد تمرکز نمیکنه دارم میبرمش بازی درمانی و مشاوره گفتم حداقل تا روز سنجش ی خورده کنترلش کنم
ممنون از همه مامانای گل بخاطر راهنمائیهای خوبتون
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
سلام بچه ها
چرا کسی جواب سوال منو نداده؟؟ بابا مثلا صابخونه هستما!!!
میخاستم بدونم که بچه های شما هم در خلاقیت و تصور اشکال از میان خطهای مورب ومنحنی که اولین تمرین کلاس نقاشی هست ، مشکل دارند؟ یا به راحتی از توش شکل در میارن البته غیر از شکل ماهی و بادکنک و اعداد که راحت توشون پیدا میشه

ویک سوال دیگه اینکه بازی درمانی کجا اسم نوشتید؟ خودمون تو خونه هم میتونیم باهاشون کار کنیم؟؟؟اگه وقت دارید بازیهاش را بگید که ما هم کارکنیم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
اوا صاب خونه منکه جوابتو دادم......

گفتم برای پسرم کتاب هوش پیش و اول رو گرفتم اشکال هندسی داره باهاش کار میکنم دیدش خیلی بهتر شده و میتونه مربع رو تصور کنه که با قطر نصف شده و دوتا مثلث تشکیل شده و ......

من درباره نقاشی چیزی نمیدونم و دقیقا متوجه سوالت نشدم ولی شاید این بازیها و کتابها به دخترت دید بهتری بده....

یه سری چیزا هست نمیدونم اسمش چیه الان زیاد شده اشکال برش خورده هست باید کنار هم قرار بگیره و شبیه مربع بزرگتر یا مثلث یا خونه یا ماهی و دایره بشه.... از این چیزا براش بگیر بازی کنه یا کتاب براش بگیر.....

الان پسرم خیلی بهتر شده کلاس هوش میره دید بهتری پیدا کرده....
مرسی شنیا جان
خسته شدم از الان برای هم نقاشی هم چرتکه همش باید بنشونمش سر تکالیفش عزا گرفتم مدرسه را میخاد چه بلایی سرم بیاره
خودم بچه بودم یادمه همش سرم تو کتاب و نقاشی بود از خدام بود که بهم تکلیف نقاشی بدن چقدر مادر و بچه متفاوت شدیم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.