2777
2789
شنیا ... الان سارا کرال پشت یاد گرفته ...دوچرخه و پای قورباغه فعلا .. چون اصلا برای نفس گیری همکاری نمیکنه همش حالش به هم میخوره ...

به نظرت خوبه .. تو 8 جلسه ؟
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
نکنین بابا جان.................!!!!!!!!!!!!!!!!

معلم به روش خودش آموزش میده بعد میخواد من از معلم پیشش سوال کردم نحوه آموزش رو بهم گفته بازم باهاش کار نکردم خود معلم بهتر مفهوم رو میرسونه.....

خوبه.....

حالا فردا از پشت در هر خونه ایی رد شدیم به بچش گیر داده بود و داد میزد معلومه نینی سایتیه و جزو خودمونه...خخخخخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرامش جون چون شکلها داخل مربع های کوچیک کشیده شده اگر راهشو یادبگیرن تقریبا میتونن بکشن ولیپسر منم زیاد علاقه نداره
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
بچه ها خوش به حالتون چون دختر دارید میتونید باهاش برید استخر منم خیلی دوست دارم پسرمو بذارم شنا ولی باباش وقت نداره باهاش بره تنهاهم میترسم بفرستمش
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
نه خیلی فشرده س!!!

یادش میره... همکاری نمیکنه چون مربی تمرکز نمیکنه....

اینقدر برای مبین که پارسال هم شنا میرفت امسال دوباره وقت گذاشت که ملکه ذهنش شده.... نفس با دست راست....

الان کرال سینه میره بعد 8 جلسه و آموزش پارسال.... امروز هم مربی استخر گفت برای 5 شنبه غواصی رو شروع میکنه....

بهش بگو چته؟؟؟ غذاش سر چراغه؟؟؟ مهلت بده بچه یاد بگیره.... انجام میده ولی بنظرم درک نکرده..... قاطی کرده خوب...

نمیخوای تا آخر تابستون ببریش؟؟؟؟ همین 1 دوره میره؟؟؟ عجله از طرف شماهاس ؟؟؟
نه من اصلا دخالتی تو یاد دادن ندارم .. کلا نزدیکش هم نمیرم ...

احتمالا یه دوره دیگه هم میزارمش ... میخوام طول سال تحصیلی هم ببرمش حتما
من و خدا ....شما همه
پس به مربیش بگو مهلت بده خوب یاد بگیره..... این اگه بیفته تو آب بی هوا شنا کردن هیچی نفس کشیدن هم یادش میره که.....

بهش بگو لازم نیست خودتو نشون بدی میخوای اساسی یاد بگیره وقت بزاره.....
نه شیرجه میزنه خودش رو از زیر آب میکشه بیرون .. کامل میپره تو آب ... اما ادا زیاد داره کلا دختر من ببخشید دستشویی هم میره حالش بد میشه
من و خدا ....شما همه