2777
2789
سلام نمیدونم کدوماتون برنامه به خانه برمیگریم امروز رو دید دکتر رستمی در مورد اموزشهای قبل از دبستان حرف میزد میگفت برای این که بچه هاتون تو مدرسه خوش خط باشن بهشون مروارید بدین نخ کنن گفت تو کلاس ما هم بهم گفتن از این بازی هایی که باید نقطه به نقطه وصل کنن خوبه و باعث میشه بعدا خوش خط بشن این کتاب بازی با نقطه ها اسمشه از مجموعه کتابهای سلام پیش دبستانیها هست ناشر کتاب نیستان هست و نویسندش داریوش صادقیه که 55صفحه هست و از اسون به سخت تمرین داره به نظرم کتاب خوبیه
یه کتاب دیگه برای افزایش تمرکز خواستم بهتون معرفی کنم (همه میتونن زرنگ باشن تمرینات ویژه برای پرورش استعدادهای کودکان )مولف نرگس تبریزی کاشناس متخصص دکتر مصطفی تبریزی این کتاب عالیهههههههههه توصیه میکنم همتون بخرینش شامل تمرینهای زیادیه که برای تمرکز عالیه ما هر روز دوسه تا تمرینهاشو حل میکنیم
یه چیز دیگه اگه میخواین تمرینهای این کتاب رو حل کنین برای این که تو کتااب علامت نزنین و بتونن همیشه ازش استفاده کنن یه تلق بخرین شفاف باشه بذارین رو صفحه کتاب و از بچه بخواین روی اون بنویسه تا کتاب رو بشه بعدا استفاده کرد
این روش رو کاردرمانشون بهم یاد داد تا بتونن دوتاشون از یه کتناب استفاده کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای افزایش حافظه کوتاه مدت هم یه بازی بهتون میگم که عالیههههههه فقط خواستم بهتون یه چیزی بگم بچه های من پارسال یعنی قبل از این که بازی درمانی رو باهاشون شروع کنم از لحاظ تمرکز افتضاح بودن طوری که میوه ها رو قاطی میکردن اقوامو جابه جا میگفتن نمیدونین چقدر عذاب کشیدم هر جا میرفتیم تا این بچه ها حرف میزدن همه متوجه نقطه ضعف هاشون شده بودن مطمئن بودم اگه میرفتن مدرسه باید ریتالین بهشون میدادم شک نداشتم به نظرم نقش بازی توی رشد فکری و ذهنی بچه ها و افزایش تمرکزشون خیلی خوب جواب میده یکی از بازیهایی که واقعا بهشون کمک کرد و برای تقویت حافظه کوتاه مدت هست بازی قایم موشک هست که حتما مغازه هایی که اسباب بازیهای فکری میفروشن دارن به نظرم به جای این که به فکر اموزش الفبا یا اموزش های دیگه باشین یه کاری کنین که قدرت ذهنشون بالا بره
راستی این دکتر گفت قدرت استدلال بچه ها رو تقویت کنین مثلا براشون قصه بخونین و ازشون سوال کنین چرا این طوری شد اگه مثلا اون موشه این کارو میکرد چی میشد و...
بچه های منم خیلی تو حرکت ظریف دست مشکل دارن میخوام برم مروارید بگیرم نخش کنن به نظرم روش خوبی اومد
من بازم ایده دارم اگه خواستین بازم میگم
برای کاهش اضطراب هم نقاشی بارنگ انگشتی بد نیست بچه ها عاشقشن البته من میبرمشون حمام اینم به نظرم کلی سرحالشون میکنه
مرسی شعله جون خیلی استفاده کردم
منم کتابایی که گفتی رو خریدم خیلی خوبن نقطه به نقطه خط بکش هم خوبه
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
صاب تاپییییییییییییییییک
من اصلا متوجه سوالت نمیشم ...آخه یعنی چی مثلث و دایره روی هم ریخته معلمشون ...
یعنی چی ؟؟؟
ضمن تشکر از شعله
عایا بچه هات وقت نقطه بازی خیلی حرص میخورن و همش دنبال اینن که خونه های هم رو بشمارن
دخترم این بازی رو وقتی انجام میده با پسر خاله اش خیلی خیلی حرصی میشه
طوری که من و آجیم پشیمون میشیم از اینکه بذاریمشون این بازی رو انجام بدن

هی خونه های هم رو میشمارن هی برای هم رجز میخوووووووون و با اخم و تهدید و این چیزا همراه
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
ساغر جون فکر کنم منظور شعله جون از اون نقطه بازیهاست که هر نقطه یک عدد داره بعد که وصل میکنن یک شکل درست میشه
آره شعله جون یا من اشتباه فهمیدم
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
شعله جان بسیار ممنون

باز هم ادامه بده

این بازی اتصال نقطه ها که همون سازنده اشکال هستند خیلی جالبه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام دوستان

کسایی که بچه هاشون شطرنج بلدن یه سوال دارم

میشه بگین چکار کنم پسرم اونقدر تو بردن عجول نباشه و هدفش از بازی شطرنج فقط بیرون کردن مهره های حریف نباشه؟

اصلا بیاید بگین چقدر تو شطرنج پیشرفتن و تو چند جلسه چیا یاد گرفتن ممنونم
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
سلام بچه ها . منهم دوست دارم تو جمعتون باشم. ممنون از اظهار لطفتون. هرچند نمیتونم خیلی فعال باشم(چون سر کارم)ولی بعد از خوندن نوشته هاتون یه چیزی به نظرم رسید.نمیدونم من خیلی پرتم یا شما خیلی حساسین!!!!اینهمه کلاسای جورواجور و اینهمه نگرانی برای سنجش و آموزشهای کلاس اول و .... اصلا سردر نمیارم.مخصوصا اینکه بچه رو ببرم یه جایی که الکترود به سرش وصل کنن که بطور مصنوعی تمرکزش بالا بره اصلا برام قابل هضم نیست. اگه بچه از هر نظر نرمال باشه واقعا به نظر شما لازمه؟ یا اینا در مورد بچه هایی هست که مشکلی دارن؟
شعله جان ممنون از اطلاع رسانیت
بچه ها دوتا کتابی که شعله جون معرفی کردند را براتون عکسشو پیدا کردم
این سایت هم آنلاین میفروشه و برامون میاره درب منزل: http://www.efeh.com/goods.asp?id=12309 الان تماس گرفتم باهاشون قرار شد دوشنبه برام تهیه کنن چون یکیشو نداشتن و بفرستن مبلغشو هم زمان تحویل ازمون میگیرن

آپلود عکس نام کتاب همه می تونن زرنگ باشن
آپلود عکس نام کتاب : سلام پیش دبستانی ها - جلد 10- بازی با نقطه ها
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام پرتو جون
منم کاملا باحرفات موافقم البته من خودم از اون دسته مامانای حساس ودلشوره ایم ولی به نظرم برای افزایش تمرکز بچه ها هزارتا راه هست که بچه ها هم از اونا لذت میبرنواحتیاجی به این کار نیست مگه بچه واقعا مشکل حاد داشته باشه
راستی دوستان پسر من وقتی تو خونه است وموقع بازی خیلی باخودش حرف میزنه حتی موقع غذا خوردن میشه لطفا بگید بچه های شما هم همینطورین یا غیر عادیه
ساحل جان دختر منم با خودش حرف میزنه. من فکر کنم خیلی خوب باشه.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
پرتو جان مشخصاتت را بده تو لیست صفحه اول اضافه کنم
خانوم کوچولو شما اسم سابقت چی بود میخام تغییر بدم گفته بودی یادم رفته
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
هانا جان ممنون دقیقا همین دوتا کتاب هستن مامان ساغر جان منظورم نقطه بازی نیست ببین تو این کتاب هر نقطه عدد هم نداره یک سری شکل هست که بعضی جاهشو نقطه به نقطه گذاشته که با وصل کردن این نقطیه ها به هم اون شکل کامل میشه میدونی برای هماهنگی دستشون خیلی خوبه الان برات عکس یک صفحشو میذارم این سایتی هم که هانا معرفی کرده خیلی خوبه منم تا حالا ازش خرید کردم