2777
2789

نگید خوشش بیاد خودش میاد و خودت باش خوشش اومد میمونه و...

خب رفتار با مردا خیلی مهمه، و حتی یک زن هم او زندگیش نیاز ب ی سری سیاستا داره مقابل شوهرش. 

لطفا اونایی ک بلدن تجربه دارن کمک کنن. مررررسی❤️🥹

سنمون ۲۲ ب بالاس. اون درونگرا تا حدودی هم خجالتیه و خیلی تو داره احساساتی هم هست ولی زیاد رو نمیکنه مثلا میخاد مردونه رفتار کنه، هردومون اولین رابطمونه. آدم صادق و راستیه همه چیزو بهم میگه از خانوادش تاجایی ک لازم باشه. مهارت ارتباطشم پایینه خیلی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخلاق خوب. پررو و بی‌حیا نباش(خودت میدونی منظورم چیه).احترامشو نگه‌دار. جوری رفتار کن انگار نظرش تو کارا مهمه برات. هواشو داشته باش. البته دیگه شورشو در نیار که فکرکنه چه خبره بزاره بره

مثلا اینکه میگن خوشش بیاد خودش میاد. در حد اول رابطه هس.

الان این خوشش از قیافه ویژگی های علنی کلیم و رفتارهای کلیم اومده و پا وارد رابطه شده باهام. 

اما ی سری ریزجزئیات هستن ک خیلی مهمه و من اونارو بلد نیستم ک در ارتباط باهاش بکار بگیرم 

خیلی چک نکنش و پیگیری نکن در مورد کارش مثلا کجا رفتی با کی رفتی و.... 

تند تند زنگ نزن بهش 

مثلا عادتش بده همیشه ساعت مثلا ۱۱ یا ۱۲ منتظر تماس شما باشه 

که اگه شما زنگ نزدید تو اون ساعت دلش یه جوری بشه ونگرانتون بشه😁

اخلاق خوب. پررو و بی‌حیا نباش(خودت میدونی منظورم چیه).احترامشو نگه‌دار. جوری رفتار کن انگار نظرش تو ...

می‌دونی چیه من خیلی مغرورم مثلا ی بار بخام پیشقدم شم تو پیام دادن کلی غرور بهم دست میده ک نکن اینکارو.

بنظرم الان وقت غرور نیس. این مدت یکم از غرورم کم کنم باهاش گرم بگیرم همون هوا داشتنو نظر خواهی و محبت در اعتدال. بعد برم تو فاز غرور و ی کم بی محلی. 

اینجوری خوبه موثره؟

اخلاق خوب. پررو و بی‌حیا نباش(خودت میدونی منظورم چیه).احترامشو نگه‌دار. جوری رفتار کن انگار نظرش تو ...

شور چی رو در بیاره میزاره میره متوجه نشدم؟

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
می‌دونی چیه من خیلی مغرورم مثلا ی بار بخام پیشقدم شم تو پیام دادن کلی غرور بهم دست میده ک نکن اینکار ...

۳بار که اون پیام میده یکبار تو بده. کلا پیامم ندی فکرمیکنه خودتو میگیری ولی درکل بزار بیشتر اون بده