2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من هم از تکلیف ننوشتن پسرم و بی مسئولیتیش و همینطور شلختگی ش واقعا خسته شدم.... چه کار کنم... کارمون به جدل میکشه و دیگه هیچ چیزی جوابگو نیست... چه کنم ؟؟؟؟ تنبیه، دعوا، تهدید، مهربانی، همراهی هیچ چیزی ترغیبش نمی کنه؟؟؟ معلم ش هم انگار هیچ چیزی رو حس نکرده هنوز!!! از اول سال که 27 روز می گذره هنوز کتابخانه کلاس ما! هستند و پیشرفتی نداره .... هر چی بهش می گیم هم می گه لطفا بمن فرصت بدین!! مگه کل سال چند ماهه که یک ماهش رفت و باز هم میگه به من فرصت بدین؟ به نظرتون چکار کنم؟؟؟؟ خیلی نیاز به کمک و همفکری دارم .... لطفاً !!
سلام درس پسر منم کتابخانه ی کلاس ما است منم خیلی با مشق نوشتنش مشکل دارم باید پیشش بشینم تا بنویسه توی کلاس هم همین جور تا معلم وادارش نکنه نمینویسه همه رو خسته کرده فردا دارم میبرمش مشاوره
پسر من هم کتابخانه کلاس ما هست.نگران نباشید میرسن.در مورد مشق ننوشتن بچه ها .پسر منم پارسال تومشق خیلی اذیت میکرد اصلا نمینوشت.اما امسال تقریبا بهتر از پارساله.به نظرم دبیر باید باهاش برخورد کنه تاحساب کار دستش بیاد البته تکالیف بچه های شما زیاده پسرمن نصف کتابخانه کلاس ما را دیروز نوشت وامروز فقط صفحه هفده بنویسیم بود...
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام پسرمن درس مسجدمحله ی ما هستند اصلا افتضاحه اصلانمینویسه دیگه دیکته که نگو اصلا..تراخدا کسی میدونه اگه راهی بلدهستید بمن هم بگیدمیگن پیش فعاله اخه خیلی شیطونه یعنی ببرمش مشاوره بهترمیشه...
زیباترین بهار پایان انتظار
سلام پسرمن درس مسجدمحله ی ما هستند اصلا افتضاحه اصلانمینویسه دیگه دیکته که نگو اصلا..تراخدا کسی میدونه اگه راهی بلدهستید بمن هم بگیدمیگن پیش فعاله اخه خیلی شیطونه یعنی ببرمش مشاوره بهترمیشه...
زیباترین بهار پایان انتظار
سلام مامان های گل کلاس دومی پسر من پرهام الان تو خارج کشور کلاس دوم مدرسه ایرانی میره معلمشون خیلی سخت گیره مثلا تا الان هر روز از کل درس مسجد محله ما نوشته یعنی پنج بار کل درس رو هر روز هم پنج خط دیکته داره به اضافه ریاضی حالا سوال من اینه ایا بچه های شما هم این مقدار رونویسی دارند یا نه؟وایا مثلا غیر از رونویسی چیز دیگه ای مثل جمله سازی ودیکته خلاق و ...هم با اونها کار میشه؟یا از خارج کتاب هم چیزی به اونها میگند؟ممنون
پسر من هم هروز یک دیکته کامل باید بنویسه +یک صفحه از ریاضی گاج واقعا خسته کنندست واسشون هم واسه ما چون تکلیف زبان خارج از مدرسه هم دارن پیک آدینه هم دارند
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
سلام مامان مهیار حتما ببرش مشاور من پسرم رو بردم معرفیش کردن به مرکز اختلالات برا دوشنبه وقت داره اونجا بهت میگن که مشکلش چیه وراهکار میدن پسر منم تو املا نوشتن خیلی اذیت میکنه اگه بالای سرش نباشیم اصلا نمینویسهاز خود مدرسه نامه بگیر ببرش مرکز مشاوره ای که زیر نظر آموزش وپرورش من این کار وکردم
خانوم خوشگلا دوم یه کمی مشکل شده همه نظرشون همینه من به نوبه کمتر وقت میگنم به اینجا سر بزنم اما خوشحال میشم دوستانی که تمایل دارن بیان تو وایبر کلاس دومی ها شمارشون را به خصوصی پیغام کنن تا به گروه اد کنم الان گروه درست شده ما منتظر دوستان جدید هستیم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.