دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
برگشتش به ایران یکم جای بحث و فکر داره که چیزی نمیگم و نگیم بهتره !!!!! و شخصییش خب زمانی که ترکیه بود فحش میداد و اینا دوس نداشتم ولی اهنگاش خوب بودن و باهوش و موزیسین.. ولی وقتی کلیپ های بیشتری ازش دیدم از قبل ازینکه بره و حرفایی که کلا تو اینستا پخش شده و اینا، دیدم چقدر پخته بوده و منطقی ... نمیدونم و تو جایگاه قضاوت نیستم انشالله هرچی خدا واسه همه میخواد 🌸
صداش عالیه و یه موزیسین عالی بود یعنی قشنگ مشخص بود علم خوانندگی و اهنگ رو داره .
منتها خودشو بازیچه دولت کرد
اولش برا طرفداری از یه جناح اهنگ داد و رو ناو و... رفت بعدشم که هنرشو به ابتذال کشوند که این نشون میده شخصیت ضعیفی داره
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان