2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گلم ... بهار جون... ممکنه که این تاپیک به هم بریزه و دوستان دیگه همدیگر رو پیدا نکنیم.. به همین خاطر اگه امکان داره اسم همین تاپیک عوض می شد خوب بود... یا یک عنوانی بذارین که همیشه بشه ازش استفاده کرد ... ننویسم کلاس دوم... کلاس سوم و ... یه عنوانی که برای همیشه کاربرد داشته باشه.
سلام پسرمنم دومیه حاضر نیست از روی درس بنویسه میگه زیاده خستم چکارکنم سرمشق مینویسه ریاضی هم همینطور مینویسه معلمش گفته بود از درس کتابخانه کلاس ما تو خونه دیکته بنویس که ننوشت تقریبا کند مینویسه خسته میشه از دستش خیلی ناراحتم اول کاری اینجوریه
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
سلام.کلاس دومی شدن کوچولوهامون مبارک. وای که چقدر کار داره سال دوم اونم با بچه کند نویس من. راستی چقدر مسخره است متون فارسیشون .نکردند اولین درس رو با یک متن جذاب شروع کنند. متاسفانه معلم بچه من اینقدر بهشون اضطراب وارد میکنه که زده شده از درس.کلی تکلیف وهمش دادان کارت سبز وقرمز و...
هرگز به یک زن نگو:
تو که خانه بودی چه کار کردی؟
خستگیت واسه چیه؟
.باید دقیق تر نگاه کنی. ریزبین باشی?!
او هیچ کاری هم نکرده باشد، امیدت را
در این خانه زنده نگه داشته است
سلام دوستان میخام یه گروه تو وایبر درست کنم برای کلاس دوم هر کسی مایل هست که بیاد عضو گروه بشه به خصوصی من شمارشو بده عضوش کنم راستش من زیاد نمیتونم بیام نت با گوشی که باشیم همه سوالها زودتر پاسخ داده میشه
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.