2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

<گروهمون داره زیاد میشه اگه دوست دارید شمارتون را برام پیغام یا ایمیل کنید فقط بگید که برم ایمیلمو چک کنم و اضافه کنم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
هانا جان منم شمارم رو برات فرستادم
هرگز به یک زن نگو:
تو که خانه بودی چه کار کردی؟
خستگیت واسه چیه؟
.باید دقیق تر نگاه کنی. ریزبین باشی?!
او هیچ کاری هم نکرده باشد، امیدت را
در این خانه زنده نگه داشته است
وای که منم از دست پسرک بریدم.از سخت تن دادن به درس نوشتن وخوندن و....چقدر هم سخته لامصب.معلم پسرک من مثلا برای این دوروز تعطیلاتش یک پیک داده 8 صفحه.یعنی باورم نمیشه فارسی این همه نکته داشته باشه.خدای من این بچه ها چطور می خواهند به کنکور برسند؟؟؟؟؟؟؟اصلا چیزی واسه دبیرستانشون میزارن بمونه؟
هرگز به یک زن نگو:
تو که خانه بودی چه کار کردی؟
خستگیت واسه چیه؟
.باید دقیق تر نگاه کنی. ریزبین باشی?!
او هیچ کاری هم نکرده باشد، امیدت را
در این خانه زنده نگه داشته است
لطفا دوستانی ک مشاوره رفتن دوستان دیگر رو هم راهنمایی کنن... مشاور چی گفت؟؟ من هم پسرم رو بردم پیش مشاوری که توی مدرسه بود... گفت باید براشون برنامه بذاریم.. یک ساعت تکلیف و یک ساعت تفریح اگه توی ساعت اول تکلیفش رو تموم نکرد توی ساعت دوم که باید تفریح کنه اجازه تفریح ندین... یعنی نوعی محرومیت! این باعث میشه که کم کم بتونه خودش برنامه ریزی کنه و یک کمی مرتب تر بشه.. ضمنا توی اتاق خودش باشه و اصلا کار به دعوا و صدای بلند نکشه فقط با محبت و احترام باشه... ما شروع کردیم بد نبوده البته من خودم یک کمی سستم توی برنامه ریزی کردن!! ولی خوب دیگه شبها جدا می خوابه (تا یک ماه گذشته اصلا از پیش من جم نمی خورد چون خیلی ترسو تشریف دارن ایشون)