2777
2789
عنوان

همسایه شدن با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 59 پست

نه اصلان همیچین کاری نکن اصلان

اخه عروس های ما توی یه ساختمان هس خلاصه هروز دعوا بزن بزن هس موندیم چکارکنیم قراره یکی ازاونا بیرونش کنیم ازبست که ابروی مارو برده جلوی فامیل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چیزو همین اول تعیین کنید. وحتی ثبت رسمی کنید بی تعارف کل زمین رو خونه بسازید زیرزمین پارکینگ وانباری مشترک طبقه های بالا قرعه بندازید  

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بستگی ب خودتون و جازی تون داره ک چجوری مدیریت کنید و اخلاق جاریتون چجوری باشه ولی اگه راهی هست  اینکارو انجام ندید من خودم ب شخصه دوس ندارم حتی با خواهر و برادر خودم تو یه ساختمون باشم‌نه ک مشکلی داشته باشیما نه خیلی باهم‌خوبیم ولی ترجیحم اینه یکم فاصله بینمون باشه چه خانواده خودم چه همسرم 

یه تایمی پدرم گفت بیاید یه مدت طبقه بالای خونه ما بشینید با اینکه همسرم راضی بود ولی نرفتم بخواید نخواید اون جایگاه و احترام قبل رو نخواهید داشت

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
عزیزم نمیشه با جاریت دوست باشی؟ چون همه میگن خواهر شوهر فلانه جاری فلانه، ولی من دو ساله، زن داداش د ...

اگه ب جاری توی اینستا درخواست دنبال کردن بدی و بعد سه روز هیچ خبری نشه از تاییدو اینا چیکار میکنی؟؟

تازه ازشم بزرگتر باشی چند سال

با اینکه میدونی معمولا اهل اینستاس و چک میکنه اینستارو 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

بستگی ب خودتون و جازی تون داره ک چجوری مدیریت کنید و اخلاق جاریتون چجوری باشه ولی اگه راهی هست اینک ...

اگه ب جاری توی اینستا درخواست دنبال کردن بدی و بعد سه روز هیچ خبری نشه از تاییدو اینا چیکار میکنی؟؟

تازه ازشم بزرگتر باشی چند سال و یه ساله ک اومده تو خونواده شوهرتون 

(با اینکه میدونی معمولا اهل اینستاس و چک میکنه اینستارو )

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اگه ب جاری توی اینستا درخواست دنبال کردن بدی و بعد سه روز هیچ خبری نشه از تاییدو اینا چیکار میکنی؟؟ت ...

دو حالت داره یا واقعا مشغله داشته و ندیده یا ک دیده نمیخواد فالو کنه 

من باشم اصلا ب روشم نمیارم اگرم چیزی گفت میگم دستم خورده لابد 

ولی من نه اینستا دارم نه جاری نمیدونم ری اکشنم چقدر درسته 

دو حالت داره یا واقعا مشغله داشته و ندیده یا ک دیده نمیخواد فالو کنه من باشم اصلا ب روشم نمیارم اگرم ...

چیزی ک بش نگفتم و درخواستمو لغو کردم همون موقع بعد از ۳ روز ک خبری نشد 

ولی اصلا خوشم نیومد 

چیزی ک بش نگفتم و درخواستمو لغو کردم همون موقع بعد از ۳ روز ک خبری نشد ولی اصلا خوشم نیومد

خب پس اصلا ب روی خودتم نیار نه رفتارو عوض کن نه هیچ حرفی بزن انگار ن‌انگار ک‌اتفاقی افتاده  

اگرم یه روز خودش چیزی گفت همونی ک گفتمو بگو بگو دستم خورده بود بعدم ک دیدم حذفش کردم با خونسردی کامل اینو بگو

خب پس اصلا ب روی خودتم نیار نه رفتارو عوض کن نه هیچ حرفی بزن انگار ن‌انگار ک‌اتفاقی افتاده اگرم یه ...

👌