2777
2789

دوستان خوبم من امسال سال بدی رو پشت سر گذاشتم هم از نظر عاطفی و هم از نظر کاری و استرس زیادی تحمیل شد به زندگیم 

اما آخرای تابستون با همه غمی که روی دوشم بود به خودم اوندم و دیدم خودم رو وسط تمام روزمرکیهام فراموش کردم 

دو ماه بود ضدآفتابم تمام شده بود و نمیخریدم اصلا برام مهم نبود توی گرمای شدید امسال بدون ضدآفتاب بدون اینکه حتی یه برق لب به لبم بزنم میرفتم سرکار بیرون باشگاه پسرم وو...اینو گقتم بدوتید چقدر از خودم غافل شده بودم کرم مرطوب کننده حتی به دست و صورتم نمیزدم چاق شده بودم چربی شکمم زیاد شده بود اما یه جایی گفتم آخه تا کی ...مگه مشخصه من چقدر دیگه فرصت زندگی کردن دارم بمونید تا براتون بگم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اولین کاری که کردم رفتم یه ضدآفتاب خوب خریدم 😊

و بعد فضای مجازی از جمله تی نی سایت رو خیلی محدود کردم 

شاید دوستانی اینجا منو بشناسن من خیلی وقتمو اینجا میگذروندم اما الان خیلی خیلی کم میام اینستا رو کلا حذف کردم با اینکه مدت زیادی نبود تصب کرده بودم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدم بعدی این بود که رژیم فستینگ گرفتم و سبک تغذیه خانواده روهم عوض کردم و برای این کار اولین کاری که کردم یه سرخ کن بدون روغن یا ایرفرایر عالی خریدم که حتما در ادامه بهتون معرفی میکنم سبزیجات و سالاد رو .ارد رژیم غذاییمون کردم البته قبلا هم زیاد نیخوردیم الان خیلی بیشتر 

قند مصنوعی روحذف کردم نوشابه رو کلا نمیخورم قند نبات شکلات شیرینی بستنی و هر چیزی که شکر داشته باشه اصلا نمیخورم 

2805

قابلمه های تفلونم خراب شده بود همه رو انداختم دور ویک دست قابلمه بسیار عالی خریدم که اونم اگر خواستید معرفیش میکنم 

هر روز تیم ساعت با این برنامه ورزش میکنم شبکه جم فیت برنامه کاردیوهیت که خیلی عالیع و باعث شده هم وزنم پایین بیلد هم سایزم 

وزنم از۶۷میلو رسیده به ۶۱😊خیلی بابتش خوشحالم 

بچه ها سرخکنی که خریدم اینه و خیلی خیلی فراتر از تصورم ازش راضی ام اگر کسی میخواد ایرفرایر بخره حتما اینو توصیه میکنم 

قابلمه های تفلونم خراب شده بود همه رو انداختم دور ویک دست قابلمه بسیار عالی خریدم که اونم اگر خواستی ...

سرویس قابلمه ای که خریدم و مصرف روغنم رو بسیار پایین اورده ست قابلمه استیل نچیب نومر فرانسه هست که من توی حشنواره خریدم ۱۹ الان نمیدونم چنده 

همین قدمهای کوچیک و تغییر سبک زندکی نمیگم روحیم رو عالی کرده اما خیلی بهترم 🌹

کسی از اینطور تاپیکها استقبالی نمیکنه اما امیدوارم اگر کسی دید و به دردش خورد برام دعا کنه 

من دانشجو ام خوابگاه هستم هم اتاقیام مدام نوشابه و دوغ و دلستر   و ناگت و سوسیس و این چیزا میخرن و خب عزینه رو هم هممون باید بدیم 

نمیدونم چیکارکنم نمیتونم نخورم

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
من دانشجو ام خوابگاه هستم هم اتاقیام مدام نوشابه و دوغ و دلستر و ناگت و سوسیس و این چیزا میخرن و خ ...

پس ورزش سفت و سخت برو یا اینکه خرجتو ازشون جدا کن و سالم خوری کن ساندویچهای سالم درست کن سبزیجات بخور قند و حذف کن روغن غذاتو کم کن ناگت و اینجور غذاها جدا از اضافه وزن برای سلامتی هم خطرناکه عزیزم 

پس ورزش سفت و سخت برو یا اینکه خرجتو ازشون جدا کن و سالم خوری کن ساندویچهای سالم درست کن سبزیجات بخو ...

اره میدونم میترسم ناراحت شن یازشت باشه

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
2810